Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ortamında nasıl yapılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim de iş yerinde 2 hatun var. biri benden hoşlanıyo, diğerinden ben hoşlanıyorum sdfsd. işin kötüsü benden hoşlananla muhabbet varken benim hoşlandığım kızla hiç yok, tanışamadık bile daha.
Mesaj tarihi:
hoşlanmasa faceten eklemez bence..arayıp bulmaz bile..çabalamış,ben sanmıyorum öylesine olduğunu..gene de çok atlamamak lazım,iyice bir karakteri anlamak gerek.....bla bla şeyler denmiş olabilir 9 sayfada tabi,hepsini okumadım
Mesaj tarihi:
DoruK said:

cv mi gönderdim öm ile, asgari ücret + akbil + 200lük sodexhoya okeyim ben.

cv'nizi inceliyorum ama pek cinsel tecrübeniz yok gibi. yeni mezunsunuz heralde hayat okulundan. böyle 3some'dan 4some'a atlayan cinsel yönden kuvvetli birini arıyoruz.

ama gelin bir interview yapalım.

http://phota.me/ZQ00.jpg
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Hatun yeni iş ortamında çevre edinmek istiyordur ve Ulgio arkadaşı zararsız görmüş olabilir(no offense asd) hah bunun üzerinden camiaya karışayım demiş olabilir, malum Türk kızı garip bir canlı.

çok acımasız olmuş. suratına bam diye vurmuşsun direk sdfs.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Hatun yeni iş ortamında çevre edinmek istiyordur ve Ulgio arkadaşı zararsız görmüş olabilir(no offense asd) hah bunun üzerinden camiaya karışayım demiş olabilir, malum Türk kızı garip bir canlı.

aynen başıma gelmiştir. Bu tip kızlara tek bi lafım var.. FU!
Mesaj tarihi:
abi ne alakası var gerçekten yazıp yazmadığını anlayabilmeniz lazım. kız iş yerinden arkadaş arıyor yalnız kalmak istemiyor diye de mi suçlu olacak.

kız yazıyor, ekliyorsa. yazacaksın.

kız yazmıyor ekliyor, sen yazıyorsan. yazacaksın.

kız yazmıyor ekliyor, sen yazmıyorsan. arkadaş olacaksın. belki güzel arkadaşı vardır.
Mesaj tarihi:
türk kızının bilinci düşük zaten, amacı neyi farkettirir, yazsa nolur yazmasa nolur? aklında ay osmancım benim printerın kartuşunu takabilir misin tarzı işlerini kolaylaştıran arkadaş edinmek olsa da doğru bi kaç adımda yatağa atabilirsin gayet.
  • Yeni Oluştur...