Zikko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fistan said: bir kar yagar incee ince bir operasyon var buu gece Ulgio'nun hali nice vur vur komandoo komando asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hatun yeni iş ortamında çevre edinmek istiyordur ve Ulgio arkadaşı zararsız görmüş olabilir(no offense asd) hah bunun üzerinden camiaya karışayım demiş olabilir, malum Türk kızı garip bir canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yeni ortama uyum sağlamaya çalışan kızlar ilk önce birini ayarlar sonrasında uyum sağlayınca hemen değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ulan üşendim 9 sayfayı okumaya ne ara o kadar yazdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 biz yazdık bu cocuk bi yazamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hatta kızı fb den bulup stalklayanlar bile var ama etik olmadığı için link paylaşmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 benim de iş yerinde 2 hatun var. biri benden hoşlanıyo, diğerinden ben hoşlanıyorum sdfsd. işin kötüsü benden hoşlananla muhabbet varken benim hoşlandığım kızla hiç yok, tanışamadık bile daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 DoruK said: ilersi olduğunu nerden çıkardın ^_^ :-) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 office fuck denmiş, kadıköydeki office'imize bekleriz dememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Joker: boğanın orada bi erotik shop var sizin mi la orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hoşlanmasa faceten eklemez bence..arayıp bulmaz bile..çabalamış,ben sanmıyorum öylesine olduğunu..gene de çok atlamamak lazım,iyice bir karakteri anlamak gerek.....bla bla şeyler denmiş olabilir 9 sayfada tabi,hepsini okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kozalak said: Joker: boğanın orada bi erotik shop var sizin mi la orası yok biz boğaya gelmeden söğütlüçeşme camisinin karşısındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi sizin iş ortamı nasıl demonstration falan yapıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 4 kulis'imiz var, içerde show must go on. dıp tıs dıp tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 cv mi gönderdim öm ile, asgari ücret + akbil + 200lük sodexhoya okeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 adam iyi teklif yaptı birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 DoruK said: cv mi gönderdim öm ile, asgari ücret + akbil + 200lük sodexhoya okeyim ben. cv'nizi inceliyorum ama pek cinsel tecrübeniz yok gibi. yeni mezunsunuz heralde hayat okulundan. böyle 3some'dan 4some'a atlayan cinsel yönden kuvvetli birini arıyoruz. ama gelin bir interview yapalım. http://phota.me/ZQ00.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: Hatun yeni iş ortamında çevre edinmek istiyordur ve Ulgio arkadaşı zararsız görmüş olabilir(no offense asd) hah bunun üzerinden camiaya karışayım demiş olabilir, malum Türk kızı garip bir canlı. çok acımasız olmuş. suratına bam diye vurmuşsun direk sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 "Tatar Ramazan" said: Hatun yeni iş ortamında çevre edinmek istiyordur ve Ulgio arkadaşı zararsız görmüş olabilir(no offense asd) hah bunun üzerinden camiaya karışayım demiş olabilir, malum Türk kızı garip bir canlı. aynen başıma gelmiştir. Bu tip kızlara tek bi lafım var.. FU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 abi ne alakası var gerçekten yazıp yazmadığını anlayabilmeniz lazım. kız iş yerinden arkadaş arıyor yalnız kalmak istemiyor diye de mi suçlu olacak. kız yazıyor, ekliyorsa. yazacaksın. kız yazmıyor ekliyor, sen yazıyorsan. yazacaksın. kız yazmıyor ekliyor, sen yazmıyorsan. arkadaş olacaksın. belki güzel arkadaşı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 türk kızının bilinci düşük zaten, amacı neyi farkettirir, yazsa nolur yazmasa nolur? aklında ay osmancım benim printerın kartuşunu takabilir misin tarzı işlerini kolaylaştıran arkadaş edinmek olsa da doğru bi kaç adımda yatağa atabilirsin gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kız hakkında çok bilgimiz yok bize veri lazım hacıt. enlighten us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 çıkar masaya vur dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 sanki ofisin ortasinda yatirip opucen gibi, nasi bi baslik lan bu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar