BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 [email protected] send Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ya bırakın allaşkına. 60'ına geldi 20 yaşında hatunla evlendi. Patiye gircek zaman bulamaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Babacum yapma:S yazık bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Aceace said: Yok yok bişe olmaz. Link vereyim belki bone beğenir. http://www.youtube.com/watch?v=0ZgSFaGYArU http://www.facebook.com/photo.php?v=10150096121662479&set=vb.717072478&type=2&theater olm nası düğün la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 NOOLDU LAN TORNİSTAN HEMEN! MAİL ADRESLERİ GELİNCE HEMEN GERİ VİTES! POPODA YUSUF SESLERİ YEŞERMİŞ! NOOOLDU LAN! NOOLDU HUH! NOOLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ya o konser kaydı. Düğünlerde de bütçeye göre orkestra büyüyüp küçülebiliyor. Bu yaz İskenderun'a gittik 32 kişilik orkestrayla.. Adam artık ne zenginiydi bilmiyorum. dasaaa yazık değil mi bana? ha? Yazık değil mi? Başka bir patiye yardım etmekti tüm amacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 after party ne ya, sokakta yapın olsunbitsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sipeyskeyk said: after konusunda haklı adam. tadında bırakmak lazım. birbirinden haz etmeyen bir ton insan olacak orada çevrenden, sapıtıp kavga çıkaran biri olursa falan gün berbat olur. Düğünden sonra haydi canım herkes evine en güzeli. abicimö after partye zaten sırf arkadaslar kalıcak mevzu cıkarıcak adam olursa takımdan arkadaslarımda orda alır atarız dısarı eahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Flassh said: after party ne ya, sokakta yapın olsunbitsin işte böle giderse zaten sokakta yapcaz bi araba parasına hatta sıfır luks araba parasına dugun aq su marmara hotels olayın abaklaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Valla benim arkadaş çevremi düşündüğümde birbirini sevmeyen tonla insan var da o açıdan mevzu çıkması muhtemel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ben dusundumde ole bi durum yok ya. Sadece arkadasalr olucagından bi mevzu cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sipeyskeyk said: Valla benim arkadaş çevremi düşündüğümde birbirini sevmeyen tonla insan var da o açıdan mevzu çıkması muhtemel :) benim arkadaş çevremi düşündüğümde de hmm... ıh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 neyse bitti galba toptan bu arada entresan bi aktivite olarak adada evlenmek isteyen varsa heybeli adada bi mekan var fiyatıda baya uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Gidiş gelişi nası halletceksiniz? Yani davetlilerin tamamı adada mı konaklayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hayır adamların teknesi var dugunden once kartal yada bostancıdan alıp gevce sonunda bırakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 moda teras dendi mi? pahalıdır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Hala davetiyeyi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar