Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düğün Mekanı

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Biri düğün mü dedi??? İzmir'li Big Band Muhittin Yıldız ve Şanşayn Band'in düğününde çalmasını ister misin? :)İstanbul'da 13kişilik orkestra 20 milyara patlar heralde. Gerçi Mahoya güven olmaz.

Neyse ne dicektim ben. Hah. 150-200 kişiyiz demişsin. Sığarsınız heralde. Fiyatları konusunda hiç bir fikrim yok ama Ortaköyde Esma Sultan Yalısı var. Ağustos'ta iş için (düğün) orda çalışmıştık. Boğaz'a 0. Belki İzmir'li olmama mütevellit çok hoşuma gitmişti manzarası. Biz 12'de toparlanırken davetliler after için yalının içine giriyorlardı.

http://esmasultan.themarmarahotels.com/tr/default.aspx

Dediğim gibi bütçeyi bilmiyorum ama swiss mivis döndüğüne göre paran bok:)

Bir de. Patron yüzünden bu yaz yaklaşık 30 tane düğün gördüğümden ve hepsinde malesef after olduğundan bir tavsiye. Yapma. Yani tabii "Kimsin kardeşim sen? Sanane." diyebilirsin ama cidden yapmanı tavsiye etmem. After'a malum sadece gençler kalıyor ve damat olarak ne kadar azıtan varsa hepsiyle uğraşmak zorunda kalıyorsun. E bide zaten bütüüün gün yorulmuşsun. En ufak sorunla da sen ve ailen ilgilenmek zorunda kaldığından ciddi anlamdan işkence yaşarsın. Yazık günah. Cukcukcuk.
Sosyal ağlarda paylaş

Stage Setup. Sahne kuruyorum işte. Geçen seneye kadar farklı bir firmada çalışıyordum. Sürekli konser konser dolaşıyordum ne güzel. Maaşım artacak diye yer değiştirdim. Şimdi sevgili yeni patronum Muhittin Yıldız ve grubu sosyete düğünlerinde boy gösterdiği için düğün düğün gezer oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya masa başı değil, başkasının ağız kokusunu çekmiyorum, maaşı yeterli, iş arkadaşlarım çok çok iyi... Ama patronumdan ciddi anlamda nefret ediyorum.

Bir de ne kadar "celebrity" varsa alayını gördüğümden arkadaşlarım sanki kutsal bir meslekte çalışıyorum muamelesi yapıyolar. Hala nedenini anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...