BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 görüştük gangren saolasın genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ufak çaplı parti için madhouse'lardan birini ayarlayabilirim ben de bizim sayılır. bekarlıga veda partisi belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Okumadım konuyu söylenmiş mi bilmiyorum ama fransız bahçeleri var tarabyada, orası güzelmiş baya gidenler öyle dedi. http://dugun.com/tarihi-mekanlar/istanbul/fransiz-bahceleri-jardin-de-france Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 DENDİ hatta gittik kazık diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kanka soru sormuşum cevap vermemişsin yardımım dokunmaz sana artık @fiz: amsterdam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Tekne düşün. Boğazın ortasında düğün rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 250 kişi nasıl sığsın tekneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 3 tekne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 flash tv stüdyoları http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/311202_363487403745533_1463218207_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi tekne cok cheesy ya bide donmek monmek cok sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Sparkcaster said: kanka soru sormuşum cevap vermemişsin yardımım dokunmaz sana artık @fiz: amsterdam gogo 30k felan mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Biri düğün mü dedi??? İzmir'li Big Band Muhittin Yıldız ve Şanşayn Band'in düğününde çalmasını ister misin? :)İstanbul'da 13kişilik orkestra 20 milyara patlar heralde. Gerçi Mahoya güven olmaz. Neyse ne dicektim ben. Hah. 150-200 kişiyiz demişsin. Sığarsınız heralde. Fiyatları konusunda hiç bir fikrim yok ama Ortaköyde Esma Sultan Yalısı var. Ağustos'ta iş için (düğün) orda çalışmıştık. Boğaz'a 0. Belki İzmir'li olmama mütevellit çok hoşuma gitmişti manzarası. Biz 12'de toparlanırken davetliler after için yalının içine giriyorlardı. http://esmasultan.themarmarahotels.com/tr/default.aspx Dediğim gibi bütçeyi bilmiyorum ama swiss mivis döndüğüne göre paran bok:) Bir de. Patron yüzünden bu yaz yaklaşık 30 tane düğün gördüğümden ve hepsinde malesef after olduğundan bir tavsiye. Yapma. Yani tabii "Kimsin kardeşim sen? Sanane." diyebilirsin ama cidden yapmanı tavsiye etmem. After'a malum sadece gençler kalıyor ve damat olarak ne kadar azıtan varsa hepsiyle uğraşmak zorunda kalıyorsun. E bide zaten bütüüün gün yorulmuşsun. En ufak sorunla da sen ve ailen ilgilenmek zorunda kaldığından ciddi anlamdan işkence yaşarsın. Yazık günah. Cukcukcuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 after konusunda haklı adam. tadında bırakmak lazım. birbirinden haz etmeyen bir ton insan olacak orada çevrenden, sapıtıp kavga çıkaran biri olursa falan gün berbat olur. Düğünden sonra haydi canım herkes evine en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Aceace said: Ne iş yaptığını sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Stage Setup. Sahne kuruyorum işte. Geçen seneye kadar farklı bir firmada çalışıyordum. Sürekli konser konser dolaşıyordum ne güzel. Maaşım artacak diye yer değiştirdim. Şimdi sevgili yeni patronum Muhittin Yıldız ve grubu sosyete düğünlerinde boy gösterdiği için düğün düğün gezer oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ahah acı olmuş biraz. Olsun eğleniyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ya masa başı değil, başkasının ağız kokusunu çekmiyorum, maaşı yeterli, iş arkadaşlarım çok çok iyi... Ama patronumdan ciddi anlamda nefret ediyorum. Bir de ne kadar "celebrity" varsa alayını gördüğümden arkadaşlarım sanki kutsal bir meslekte çalışıyorum muamelesi yapıyolar. Hala nedenini anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 İnternete yazarken daha dikkatli ol bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 patron?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Aceace'ciğim, ben Muhittin, ofisime gelir misin lütfen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hhahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi geçmiş olsun artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Yok yok bişe olmaz. Link vereyim belki bone beğenir. http://www.youtube.com/watch?v=0ZgSFaGYArU http://www.facebook.com/photo.php?v=10150096121662479&set=vb.717072478&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar