Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: Noyzura zaten cok zayifsin kardiyoya abanmak yerine abs bolgeni calistir. zayıf değilim vucudum yağlarla kaplı değil sadece. zayıf güçsüz insanlar için kullanılan bir kelime .. hıhh... asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yoo, zayifsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kas kutlen az iste , o mide bolgesi surdaki cogu kiside olsa packler cok rahat gorunurdu, zayifdan baska bir tanim gelmiyor aklima. Kotu birsey demiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aquila said: yoo, zayifsin. kilo olarak diyorsan 186cm/76 kg zayıf kapsamına giremez. öteki türlü diyorsan pvp ? ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 zayıfsın abi uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 her turlu zayifsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi zaten 76 kg ve %13 yag eder sana 66 kg lean body. bunun yarisini su de :) kalir 33, e cik kemikleri 20 kg olsun sana kas. bununda yarisi sirtta ve bacakta en az, kaldi 10 kg, 2 ser koy kollara kaldi 6 kg, 6kg kasida koy on bolgeye bu yani :) hangi aynaya bakiyorsun anlamadim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kilon dusuk, yagin az, kas kutlen de az. Buna zayif deniyor genelde bilmedigim baska bir tanimi yoksa. Bu arada pvp atarken dayi budakli mese odununu cikarinca da wt teknikleri ise yariyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Lunaparklarda varya ince-şişman falan gösteren aynalar.sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kurusun, 80 falan ol güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yada şunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 wt de yanlız karşındaki adamın elinden silahını alma eğitimi de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 masamunenin etki çemberine adım atabilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dı dın dın dıdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Organlari koymayi unuttum lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 20 metreden tabanca alma egitimi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 1km den sniper alma bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bf3 çocuğuyuz bize sökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 vucutla trollüyo adam yeni akım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi naptınız siz burada off cam açın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Perfectionist said: Kilon dusuk, yagin az, kas kutlen de az. Buna zayif deniyor genelde bilmedigim baska bir tanimi yoksa. Bu arada pvp atarken dayi budakli mese odununu cikarinca da wt teknikleri ise yariyor mu? elinde sopa çıkaran adam en basit hedeflerden biri. adam bir salladı diyelim boşa ki hafif olduğumdan çok hızlı hareket edebiliyorum beni yavaşlatan kaslarım yok. sopa sallayan biri bir defa sopasını savurduktan sonraki boşlukta hemen bir adım mesefesine girdiğinde o sopa bi boka yaramıyor. yumruk mesafeme girdiğinde zaten bir saniyede 10 yumruk yemenin afallamasından sonra ikincisi saniyede gözlerini karartacak dirseklerden sonra 3. saniyede bir aparkata gerek bile kalmayabiliyor. ayrıca benimde kendimde emanetlerim var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kaslar yavaşlatıyor hıhı evt. adam 50 kilo olsa demekki göremicez hareket ederken sdgfsdfds. 1 saniyede 10 yımrıh dedi ya la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kas yavaşlatmaz bu arada aksine patlayıcı güç sayesinde daha atik olursun bknz sprintırlar :D (husein bolt lolz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Benim merak ettigim elinde mese odunu, gozu sinirden donmus rustem abimizin niye bu kadar kucumsendigi. Ilk savurdugunda kacirirmis. Ya kacirmazsa? Ya o odun ense kokunde patlarsa? Bence bunu dusunmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GodBlessStoya said: Kaslar yavaşlatıyor hıhı evt. adam 50 kilo olsa demekki göremicez hareket ederken sdgfsdfds. 1 saniyede 10 yımrıh dedi ya la ? bugün ki scott adkins dozajımı unutmuştum iyi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar