Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 saolasın hacı alıştı heralde vucüt bilmiyorum zaten 2 haftada 1 gün yapmıyorum hiç bişi nadasa bırakıyorum vucüdü dinlensin diye :D sınavlar olduğu zaman zaten çok gidemiyorum 2 ayda 1 de öyle dinleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 karın zayıf bide foto büyük iyice zayıf fotodakinden daha iyi gerçi ışık ve açıyı salla nerdeyse hat yok lan bu ne ksaf değil o kadr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Idealimdekine en yakin vucut killer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Üzdün:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Perfectionist said: Idealimdekine en yakin vucut killer. SİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM REYİZİM USTALARA SELAM LİFTİNGE DEVAM aga bende senin kütlene gelsem iyi olcak böyle kız gibiyim YAZAYIM DA AGGRO ÇEKEYM SGKSDGS GodBlessStoya said: Üzdün:( sen üzülme lan gel bi sytnha verim sana sdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Killer said: geçen yaz çekilmişti bu çok güzel bel kaç cm bide boyun kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Jaegerjaquez said: Noyzura said: Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-pack'i olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186cm / 76 kiloyum ve yağ oranım 13.1 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir çikulatayı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde kerrane tatlısı görsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-pack yapmak için tekrar inandım ve tekrar bir gym'e yazıldım. iki farklı kas gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de karın hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk bisiklet sürüyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde tatlı krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece sebze ve et yiyorum her gün fix minumum 200 gr tavuk,balık ya da kırmızı et çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak pilav ya da makarna falan. günde iki öğün yiyorum karnımın durumu şudur : im sexy and i know it asdfg ... hacı wt yapıyosun hala sanırım, haftada kaç gün gidiyosun bilmiyorum hadi diyelim haftada 2 gün wt desek bu sana cardio olur zaten 3-4 günde body yapsan sırf ağırlık proteinini eksik etmedikten sonra hergün mekik çekerek çok rahat çıkartırsın bence packlerini. supplement falan çok kafanı yormasan da olur bence ha alabiliyosan ne güzel. Antremandan 30dk önce sade kahve ve günde 1 yada 2 bardak yeşil çay önerebilirim yağ yakımını arttırmak için. Ben mesela haftada 3 gün muay thai yapıyorum 4 gün body enerjik hissettiğim bi günde ekstradan güç antremanı yapıyorum çeşitli barfiksler human flag dips tarzı fantastik hareketler supplement olarakta protein tozu alıyorum sadece beslenmeyi düzgün yapıyorum yetiyor packler de çıkıyo öyle yada böyle caps var mı jagger ? bu esnada muay tai süper istanbulda mı yapıyorsun ? hep denemek istedim belgesellerini falan izledimde epic birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 imamizer said: Noyzura said: hatta emin olmak için sevgilime saydırdım ben 8 e kadar saymakta sıkıntı çektiğim için sevgilime bebeğim gel şunları say dediğimde 'öff kndn say be slk' demesin mi? yapıştım vantuz gibi dudaklarına. o an anladım ne kadar uyumlu bir çiftiz. bi de o kızı biz tanıyor muyuz hi hi paticikte tanımayan yok eşimi asdf en popüler konu saolsun. o motive ediyor beni zaten beni yoksa kolay kolay demem kaslanayım irileşeyim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 toggie said: seks yap iste. yag falan kalmaz. peki ya sonrasında gelen açlık ? gidip yarım kilo daha tavuk alayım oysa canım kerane tatlısı çekiyor dünde bulamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: Jaegerjaquez said: Noyzura said: Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-pack'i olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186cm / 76 kiloyum ve yağ oranım 13.1 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir çikulatayı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde kerrane tatlısı görsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-pack yapmak için tekrar inandım ve tekrar bir gym'e yazıldım. iki farklı kas gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de karın hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk bisiklet sürüyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde tatlı krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece sebze ve et yiyorum her gün fix minumum 200 gr tavuk,balık ya da kırmızı et çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak pilav ya da makarna falan. günde iki öğün yiyorum karnımın durumu şudur : im sexy and i know it asdfg ... hacı wt yapıyosun hala sanırım, haftada kaç gün gidiyosun bilmiyorum hadi diyelim haftada 2 gün wt desek bu sana cardio olur zaten 3-4 günde body yapsan sırf ağırlık proteinini eksik etmedikten sonra hergün mekik çekerek çok rahat çıkartırsın bence packlerini. supplement falan çok kafanı yormasan da olur bence ha alabiliyosan ne güzel. Antremandan 30dk önce sade kahve ve günde 1 yada 2 bardak yeşil çay önerebilirim yağ yakımını arttırmak için. Ben mesela haftada 3 gün muay thai yapıyorum 4 gün body enerjik hissettiğim bi günde ekstradan güç antremanı yapıyorum çeşitli barfiksler human flag dips tarzı fantastik hareketler supplement olarakta protein tozu alıyorum sadece beslenmeyi düzgün yapıyorum yetiyor packler de çıkıyo öyle yada böyle caps var mı jagger ? bu esnada muay tai süper istanbulda mı yapıyorsun ? hep denemek istedim belgesellerini falan izledimde epic birşey. Jaegerjaquez said: ben de ekliyim dedim 186 boy 79 kilo her türlü öneriye açığım sırt pozu çekemedim foto çekicek kimse olmadığı için ama alt sırtım zayıf biraz belden dolayı before-after topicinde koymuştum bi ara çoğumuzun fotoğrafı var aslında orda aklında bi fikir oluşması açısından bakabilirsin, muay thai'yi izmirde yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gel sen vazgec bu sevdadan. kasli olucaksin ama tatli yiyemedikten sonra uzgun kasli olucaksin. mutlulugunla oynama. Noyzura said: peki ya sonrasında gelen açlık ? gidip yarım kilo daha tavuk alayım oysa canım kerane tatlısı çekiyor dünde bulamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tatlı yenir ya aslında 3 günde 1 küçük bi süprizden bişi olmaz :D ama küçük olucak tabi abarmamak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ANTREMAN SONRASI kesinlikle vitargo almalısın yoksa kaslar yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Su ilk posttaki senmisin ciddi ciddi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BANA KALIRSA JELIBON AYICIK ŞEKERİ EN İDEALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kas yanması sdaf jesus o ben değilim trolling. kıllı kolyeli benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Basit şeker almamız çok önemli arkadaşlarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Nutella yedim ben bugun idman sonrasi. Olur mu? Basit seker. Bu arada evde iki kilo maltodextrin iki kilo dextroz var. Nihahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ya bu jelibon yiyolar antrenman sonrası içindeki bi madde yüzünden galiba. basit şeker değil dimi o? sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 zor şeker niye yemiyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Jaegerjaquez said: Noyzura said: Jaegerjaquez said: Noyzura said: Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-pack'i olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186cm / 76 kiloyum ve yağ oranım 13.1 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir çikulatayı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde kerrane tatlısı görsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-pack yapmak için tekrar inandım ve tekrar bir gym'e yazıldım. iki farklı kas gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de karın hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk bisiklet sürüyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde tatlı krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece sebze ve et yiyorum her gün fix minumum 200 gr tavuk,balık ya da kırmızı et çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak pilav ya da makarna falan. günde iki öğün yiyorum karnımın durumu şudur : im sexy and i know it asdfg ... hacı wt yapıyosun hala sanırım, haftada kaç gün gidiyosun bilmiyorum hadi diyelim haftada 2 gün wt desek bu sana cardio olur zaten 3-4 günde body yapsan sırf ağırlık proteinini eksik etmedikten sonra hergün mekik çekerek çok rahat çıkartırsın bence packlerini. supplement falan çok kafanı yormasan da olur bence ha alabiliyosan ne güzel. Antremandan 30dk önce sade kahve ve günde 1 yada 2 bardak yeşil çay önerebilirim yağ yakımını arttırmak için. Ben mesela haftada 3 gün muay thai yapıyorum 4 gün body enerjik hissettiğim bi günde ekstradan güç antremanı yapıyorum çeşitli barfiksler human flag dips tarzı fantastik hareketler supplement olarakta protein tozu alıyorum sadece beslenmeyi düzgün yapıyorum yetiyor packler de çıkıyo öyle yada böyle caps var mı jagger ? bu esnada muay tai süper istanbulda mı yapıyorsun ? hep denemek istedim belgesellerini falan izledimde epic birşey. Jaegerjaquez said: ben de ekliyim dedim 186 boy 79 kilo her türlü öneriye açığım sırt pozu çekemedim foto çekicek kimse olmadığı için ama alt sırtım zayıf biraz belden dolayı before-after topicinde koymuştum bi ara çoğumuzun fotoğrafı var aslında orda aklında bi fikir oluşması açısından bakabilirsin, muay thai'yi izmirde yapıyorum woha çok iyimiş gerçekten ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 saol^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Marty said: gel sen vazgec bu sevdadan. kasli olucaksin ama tatli yiyemedikten sonra uzgun kasli olucaksin. mutlulugunla oynama. Noyzura said: peki ya sonrasında gelen açlık ? gidip yarım kilo daha tavuk alayım oysa canım kerane tatlısı çekiyor dünde bulamadım zaten. tavuk alırken dayanamadım çilekde aldım bi tane yedim birazda çilekli süt yaptım sabaha süpriz olsun diye =) GodBlessStoya said: ANTREMAN SONRASI kesinlikle vitargo almalısın yoksa kaslar yanar vigarto ne ki ? vigarto çıkmadan önce body yapanların kasları nasıl duruyordu ? Kanuni said: Su ilk posttaki senmisin ciddi ciddi ? evet benim neden ciddiye alamıyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 vitargo yu bosver godblessstoya supplement almaya hevesli badici rpsi yapıyor şu an :D zaten google dan bakabilirsin ne olduğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar