Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

bildiğim kadarıyla genetik bi olay 6 veya 8 olması. hatta 4 olabiliyor bazı insanlarda.

8 olmuyorsa zorlama yani. çarmıha odaklan.

Kanuni said:

Genetik olay. Gobek deliginin ustunde 6 altina dogru iki cikiyor bir tek kez bir arkadasimda gordum o kadar 8 pack..

Genelde 4-6 arasi. Yag oranini once 7-8% lere indir fotonu cek bilelim varmi yokmu sonra sekillendirirsin.

deriyi gerip aynadan baktım hatta emin olmak için sevgilime saydırdım göbek deliğinin üzerinde 6 parça var. Göbek deliğimin altında ise çok az gelişmiş(aslında gelişememiş) 2 parça daha var.

Akhlaur said:

Sensin demi len resimdeki.

yes kenks

Kanuni said:

Genetik olay. Gobek deliginin ustunde 6 altina dogru iki cikiyor bir tek kez bir arkadasimda gordum o kadar 8 pack..

Genelde 4-6 arasi. Yag oranini once 7-8% lere indir fotonu cek bilelim varmi yokmu sonra sekillendirirsin.

Marty said:

kasli hipster jesus olmaz. doganin kanunlarina ters.

hispter değilim + hispterlara ayar olurum yeri geldiğinde taxak geçerim.

toggie said:

8 pack cıkmasının garantisi yok, genetik bir olay. sen 6 pack'i gor, op de basına koy. tatlıyı kes. seker tuketerek abdominal gormek hayalden de ote. biraz da carb load yap ayrıca. cop adam gibi gorunuyosun.

çöp adam ? body builder olmaksızın bir erkeğin sahip olabileceği en estetik vucudlardan birine sahibim yaw heykel gibi falan . tamam geliştirilebilecek çok alan var bodybuilder gözünden bakarsak ama çöp adam değilim belki 15 kilo verirsem olurum çöp adam =)

GodBlessStoya said:

ABS lerde kastır,çalıştırmadan çıkmaz ki? Yani yağ yaksam alttan çıkcak düşüncesi epey yanlış.

ABS için p90x in programlarına bakabilirsin. Spor salonlarında yaptırılan 4x15 mekik 4x15 crunch 4x10 leg raisesten kat kat etkili.

şuan ki günlük abs programım :

25 x 3 mekik
20 x 3 ters mekik
30 x 3 crunch
20 x 3 şu bacakları gerip indirip kaldırmalı hareket ismini unuttum alt karın kasları için

senko said:

idmansız adama p90x yaptırırsan çatlar ama sdf

p90x nedir bilmiyorum ama idmansız değilim sonsuz enerjim gibi birşeyim var .

Killer said:

niye farklı topic biiiiiiir

denilen denmiş cardio olacak yoksa olmaz ikiiiiiiii

karnı muhafaza etmek çok zordur 2 gün su diyeti yapsan çatırt diye çıkar, bi su içersin geri kaybolur üüüüüç.

bende 8li anatomi var sanırım fakat 8i görmedim hiç

su diyeti yapamam heralde 3 günde damacana bitiriyorum o yüzden eve 5erli damacanalar olarak sipariş ediyorum.

Myshkin said:

adam gerçekten jisıs olsa allah babadan rica ederdi çıkardı hemen saçmalama ya

allah baba ile işim olmaz.

GodBlessStoya said:

Arkadaş şimdi sen 6pack çıkarmak istiyosan sana bi supplement kürü yazak
antremandan önce ve sonra 1er ölçek protein tozu
gece yatarken 1 ölçek kazein protein tozu
antreman öncesi ve sonrası 1er servis creatine-glutamine-bcaa

antremandan yarım saat önce 8 tane amino asit hapı.
öğün aralarında 1er ölçek gainer.
sen bunu 2 hafta yap bomba gibi olucaksın hem sikspek yapcaksın hemde gelişiceksin.
Ha bide antremandan hemen sonra bsit şeker alman lazım yoksa hemen sönersin; 1 kutuda vitargo alalım sana

bodyforumtr de hesabı olan sporsalonu sahibi rpsi yaptım olmuşmu

ben şu an izmirde çalışıyorum ama istanbuldaki body trainer dostum kesinlikle takviye kullanmamı önermiyor. Hani onun vucududa terminatör gibi ama c vitamininden başka birşey yutmuyor adam.

aha işte

...

Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

ya şu swfyi kimse takmadı bi izleyin
http://inciswf.com/2957incic6772245.swf

ben paylaştığın konuda izledim çokta güldüm ama tepkiimi yazmadım lamerler musallat olmasın diye. burasıda garbage değil çekme şimdi onları buraya konu dışına çıkarak ciddi bir konu lamer muhabetlere kitlensin istemiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

yazmıştım zaten ahah.
Burda herkes doğallığı savunuyor zaten. Daha önce whey proteinin bile beslenme yerindeyse gereksiz olduğunu konuşmuştuk.

Onun dışında resmini paylaştığın arkadaşın abs bölgesi hariç kayda değer hiçbir yanı yok söylemeden edemicem ne kol ne göğüs ne omuz ne başka birşey.
Asıl terminatörler before-after başlığında -kanuniyi kes özellikle :D-

Özgüvenine sağlık estetik göreceli olduğu için o konuda yorum yapamıcam sen memnunsan sıkıntı yok önemli olan kişinin kendini beğenmesi,trollsende nps dfgdfgd

Ters mekik bele vurur ayrıca abs ile ilgisi yok.
Başlangıç için bile yetersiz bence 6pack peşinde olan bir adam için programın.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır nü modellik yaptığım için sanat fakültelerinde yüzlerce insanın önünde çıplak durdum , gözsel tepkileri okuyabildiğim gibi , sözsel iltifatları ve hayranlıkları da duyabiliyorum ;P hani zaten bir erkeğin başka bir erkeği beğenmesi bizim toplumda imkansız olduğu gibi nasıl bakıyorsa artık yerin dibine sokmaya daha meğilli ama genel olarak kadınlar kas yığını bodycilere böğğ iğrenç demesi klişesi yanında güzellik göreceli . vucudum özgüven meselesi değil sadece bununla ilgili bir makale yazasım geldi ama kısa kesiyorum ;P Asd

bazı konuları okudum sanırsam support logları ve vucud geliştirme konuları onda da sürekli whey v.s. fena osurtuyor konuları ;D sağlığıma düşkünüm =)

sen mesela bana nasıl bir abs programı yazardın ?
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

mesleğinden memnunmusun?

evet çok memnumdum işimden dolayı hükümet tarafından engellenip sonrasında hapis cezası almadan önce. şu an aktif olarak yapamıyorum bağımsız atölyeler dışında. üniversiteler kabul etmiyor.

Benim için ise bu iş hem tüm gün meditasyon hemde idare eder bir maaş + sigorta ve sanat eğitimi.
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

sen bunu 2 hafta yap bomba gibi olucaksın hem sikspek yapcaksın hemde gelişiceksin.
Ha bide antremandan hemen sonra bsit şeker alman lazım yoksa hemen sönersin; 1 kutuda vitargo alalım sana

bi an çok korktum
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

yıllardır nü modellik yaptığım için sanat fakültelerinde yüzlerce insanın önünde çıplak durdum , gözsel tepkileri okuyabildiğim gibi , sözsel iltifatları ve hayranlıkları da duyabiliyorum ;P hani zaten bir erkeğin başka bir erkeği beğenmesi bizim toplumda imkansız olduğu gibi nasıl bakıyorsa artık yerin dibine sokmaya daha meğilli ama genel olarak kadınlar kas yığını bodycilere böğğ iğrenç demesi klişesi yanında güzellik göreceli . vucudum özgüven meselesi değil sadece bununla ilgili bir makale yazasım geldi ama kısa kesiyorum ;P Asd

bazı konuları okudum sanırsam support logları ve vucud geliştirme konuları onda da sürekli whey v.s. fena osurtuyor konuları ;D sağlığıma düşkünüm =)

Sondan başlıyım ;
p90x e bak,çatır çatır absler crunchla mekikle olmaz yani.
googledan p90x arat.

Kas yığını dediğin vücutlar zaten ayrı bir dünya oraya cevap bile vermeden geçiyorum.
Yani vücudun sıradan bir vücut, eğer senin 100lerce kişinin önünde çıplak poz verirken yanına

gelip oda poz verse inan bana üzülürdün :) yani hepimiz üzülürüz,fitness modellere AYYY İĞRENÇ diyen çekemezlikten der; ama seni yarım saatte o hale getircez desen VALLAHA MI ABI DUR DUŞ ALIP GELİYOM der. yanlış anlama aşağılamak yada tüü kaka iğrenç demeye çalışmıyorum ama birazda göz var nizam var.
'BEN KAS SEVMİYORUM YAA' diyen %10 luk bir kesim var bayanlardan evet, bunların %5i de fitness bloglarına girip %5 yağ oranlı heykel vücutlu abilere bakıp klitorisiyle oynuyor inan bana.

Ama dediğim gibi,vücudunla mutluysan en önemlisi bu, ama gelip kas mas hikaye kızlar vücuduma divane dersen ehehe naptın hacı dur derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

GodBlessStoya said:

bi an çok korktum

birer efedrin-asprin-kahve alırmıyız?
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Cons said:

GodBlessStoya said:

bi an çok korktum

bulking yapıyorum celltech içelim beraber?
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Cons said:

GodBlessStoya said:

bi an çok korktum

efedrin = no errection for a day ..
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Noyzura said:

Sondan başlıyım ;
p90x e bak,çatır çatır absler crunchla mekikle olmaz yani.
googledan p90x arat.

Kas yığını dediğin vücutlar zaten ayrı bir dünya oraya cevap bile vermeden geçiyorum.
Yani vücudun sıradan bir vücut, eğer senin 100lerce kişinin önünde çıplak poz verirken yanına

gelip oda poz verse inan bana üzülürdün :) yani hepimiz üzülürüz,fitness modellere AYYY İĞRENÇ diyen çekemezlikten der; ama seni yarım saatte o hale getircez desen VALLAHA MI ABI DUR DUŞ ALIP GELİYOM der. yanlış anlama aşağılamak yada tüü kaka iğrenç demeye çalışmıyorum ama birazda göz var nizam var.
'BEN KAS SEVMİYORUM YAA' diyen %10 luk bir kesim var bayanlardan evet, bunların %5i de fitness bloglarına girip %5 yağ oranlı heykel vücutlu abilere bakıp klitorisiyle oynuyor inan bana.

Ama dediğim gibi,vücudunla mutluysan en önemlisi bu, ama gelip kas mas hikaye kızlar vücuduma divane dersen ehehe naptın hacı dur derim.

ben üzülmem ya gerçekten herkes kendi eşsizliğinde güzel . dünyanın en beyaz adamıyım ;D watashi wa noyan sama desu ya kaç tane erkeğin güzelliği destansı olur asdf ;D fitness dünyası tamam harika şeyler var ama bu kadar abartı kaslara yönelen insanların çoğu estetikten uzaklaşıyor ve hatta kaslarını daha da büyütmek için kafayı yiyen insanların hatırı sayılır bir kısmı içsel bir boşluğu dışşal olarak kapamak ya da içindeki korkularını dışarıya karşı daha güçlü görünerek bastırmak v.s. .. istersen dünya birincisini koy buraya benim doğal halime dair bir üzüntü yaratamaz .

aha bak burda bir body paint çalışmasında öyle anatomim gayet ortada sıradan dediğin vucuduma dair ;D

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.401145396588036.81382.401011466601429&type=3
Sosyal ağlarda paylaş

Senin dediğin bodybuilding,benim içinde fitness tan sonra olay kopuyor; yapana saygım var ama estetik değil.

Ben beyazı stoyada seviyorum abi dsfhgsdfhfs
Tamam abi vücudunla mutlusun ne güzel diyorum ya önemli olan o.
Biz 100kilo bençin altına girip,çılgınca lateral yapıp omuzda damar çıkınca mutlu oluyoz,ÖTEKİLEŞTİRME BİZİİİ.

içsel dışsal boşul yoktur AZ TEKRAR VARDIR,AZ PRE WORKOUT VARDIR.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...