Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

senko said:

Noyzura said:

GwindonSurion said:

edit

oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg

abi bi dakka!
taslar yeni yerine oturdu bende...

simdi noyzura sen gwindon'un masaustundeki wallpaper'daki kizin kocasi mi oluyorsun ?!?

karı-koca değiliz bir birimizin eşiyiz ama paticikte her konuda konunun buraya gelmesinden hoşlanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Noyzura said:

GwindonSurion said:

edit

oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg

kes lan

diklenme boşu boşuna internet ortamında tatlı tatlı konuşuyoruz şurda .. kendi taktığın lakaptan dolayı trip mi attı sana "bak senin yüzünden bana ne diyor" diye? ahahah garbabe sohbetinizi garbage saklayın ortamı ergenleştirmeyin lütfen gereksiz dışavurumlarınızla .
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

katanayı nerden, ne kadara edindin ? pınar değil diğeri AÖEAHÖAEÖHAEOAEOAAHEHAEH cidden yıprattılar ortamı. spor bölümünün testesteronundan mıdır nedir ergen koktu ortam.

Japonyadan bir dostum hediye olarak getirdi bana gelirken fiyatı hakkında bir fikrim yok. ortamıda ergenleştirdilerde adamlar hırsını alamadı bir türlü neyin hırsıysa artık geçmedi ezintileri bi türlü asdf
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

sus lan

susmassam ne yapacaksın -> -> D <- -> A+D mega mı yapacaksın klavyenden ?

neyin derdindeyseniz kendi kendinize halledin benim bir meselem yok sizle samimiyetin olanlara saçmala yoksa içkine ilaç damlatırım haberin olmaz =)

spor tartışıyoruz burda başka yerde ezik atın go go garbage
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S

hala kapalı benim katana çok oynuyorum sakatlık çıkmasın diye hiç açtırmaya niyet etmedim ki kime açtırcam o da ayrı mesele =)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Jaegerjaquez said:

aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S

hala kapalı benim katana çok oynuyorum sakatlık çıkmasın diye hiç açtırmaya niyet etmedim ki kime açtırcam o da ayrı mesele =)

açtırma kolay şehir değiştirmen gerekiyor sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Jaegerjaquez said:

kilicinin adini ogrenmen lazim, icsel dunyalar filan, spirituel isler, cozersin sen, sonra

BAN
KAI!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...