0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hedefin şu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bende esnaf sopasi var valla uzerim seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 0ne said: hedefin şu mu? yes evet çözdün olayı daha fazla sinematik değer taşıyan bir şekilde kendimi upgrade etmek niyetindeyim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Theridone said: bende esnaf sopasi var valla uzerim seni :) ya bendede katana var da ne gerek var bir birimizi üzmeye ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: GwindonSurion said: edit oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg abi bi dakka! taslar yeni yerine oturdu bende... simdi noyzura sen gwindon'un masaustundeki wallpaper'daki kizin kocasi mi oluyorsun ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: Noyzura said: GwindonSurion said: edit oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg abi bi dakka! taslar yeni yerine oturdu bende... simdi noyzura sen gwindon'un masaustundeki wallpaper'daki kizin kocasi mi oluyorsun ?!? karı-koca değiliz bir birimizin eşiyiz ama paticikte her konuda konunun buraya gelmesinden hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ok, anliyorum. sadece bayagi bi drama kacirmisim ben sdf kapatak burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: GwindonSurion said: edit oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 katanayı nerden, ne kadara edindin ? pınar değil diğeri AÖEAHÖAEÖHAEOAEOAAHEHAEH cidden yıprattılar ortamı. spor bölümünün testesteronundan mıdır nedir ergen koktu ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 moriarty said: Noyzura said: GwindonSurion said: edit oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg kes lan diklenme boşu boşuna internet ortamında tatlı tatlı konuşuyoruz şurda .. kendi taktığın lakaptan dolayı trip mi attı sana "bak senin yüzünden bana ne diyor" diye? ahahah garbabe sohbetinizi garbage saklayın ortamı ergenleştirmeyin lütfen gereksiz dışavurumlarınızla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akito said: katanayı nerden, ne kadara edindin ? pınar değil diğeri AÖEAHÖAEÖHAEOAEOAAHEHAEH cidden yıprattılar ortamı. spor bölümünün testesteronundan mıdır nedir ergen koktu ortam. Japonyadan bir dostum hediye olarak getirdi bana gelirken fiyatı hakkında bir fikrim yok. ortamıda ergenleştirdilerde adamlar hırsını alamadı bir türlü neyin hırsıysa artık geçmedi ezintileri bi türlü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?32,6621629,6623133#msg-6623133 GwindonSurion said: edit oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg noluyor lan o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi noyzuranın böyle içselleştirmek falan lafları hiç uymuyo bölüme ME BENCH! ME SQUATZZZZ MEE CHIN UPZZZZ bunlar yetio buraya teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 moriarty said: sus lan susmassam ne yapacaksın -> -> D <- -> A+D mega mı yapacaksın klavyenden ? neyin derdindeyseniz kendi kendinize halledin benim bir meselem yok sizle samimiyetin olanlara saçmala yoksa içkine ilaç damlatırım haberin olmaz =) spor tartışıyoruz burda başka yerde ezik atın go go garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ulan yatamiyorum sizin yuzunuzden off is var lan yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Jaegerjaquez said: aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S hala kapalı benim katana çok oynuyorum sakatlık çıkmasın diye hiç açtırmaya niyet etmedim ki kime açtırcam o da ayrı mesele =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ahan drama dönmüş hiç haber vermiyorsunuz http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: Jaegerjaquez said: aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S hala kapalı benim katana çok oynuyorum sakatlık çıkmasın diye hiç açtırmaya niyet etmedim ki kime açtırcam o da ayrı mesele =) açtırma kolay şehir değiştirmen gerekiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GwindonSurion said: Noyzura said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?32,6621629,6623133#msg-6623133 GwindonSurion said: edit oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg noluyor lan o.O patideki en tepkisiz kişiymişsin abi. ben utandım açıkçası sana edilen laftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://arenteipyrgou.files.wordpress.com/2012/09/1000x500px-ll-b2fdb6ac_lozgr_gif_collection_of_someone_eating_popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 edebinle ye ayı! yerler yeni temizlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: Jaegerjaquez said: aynen ya şöle bi full tang carbon çelikten bi katanam olsun istemişimdir hep. türkiye ye getirtemiyorum, burda olanlarda full tang değil elinde sallanıyor kılıç 20 liralık şeyi 300 e kakalamaya çalışıyolar :S hala kapalı benim katana çok oynuyorum sakatlık çıkmasın diye hiç açtırmaya niyet etmedim ki kime açtırcam o da ayrı mesele =) kilicinin adini ogrenmen lazim, icsel dunyalar filan, spirituel isler, cozersin sen, sonra BAN KAI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar