aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 memintolar tombikto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 döver. yengemiz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Alttan kaldirip scud fuzesi efekti yaratiyorlar. Her turlu dolgun ama. Motorboating time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Flassh said: döver. yengemiz o 5'i de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 lan böyle olsun diye koymadım ben tirbiysizlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yuzlerine bakmamistim ben. Hepsi de birbirine benziyor masallah. Akito, Testosterone un su gibi aktigi yere boyle foto koyarken hic dusunmedin mi? Birak yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: ciddi ciddi komik oldu konu. gecenlerde harlemdeydim ciplak, 23 zenci, her biri 100kg+ dedim korkacak ne var kas sadece, makinali cektikler, birkacinda bazuka vardi ama bakin karsinizdayim. 40 yasindayim isim geregi eroin kacakciligi yapiyorum meksika ceteleri ile savastim ama karsinizdayim. abi resmini koymussun goruyoruz temiz fotojenik bir arkadas gibi gorunuyorsun, hani isayim desen inanir imana gelirim ama 1 saniyede 10 yumruk, bicaga saldirmalar falan nedir yahu ? seninle gercek hayatta iyi gulerdik arkadas olsak. ilgincsin ciddi sekilde :) konumuza donersek abs calis gerisi zaten varmis anlattigin kadari ile. MUAHHAHA "8-bit olan gelsin" said: Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-bit olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186kg / 76santimim ve yağ oranım 131 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir mantarı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde çiçek görürsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-bit prensesi kurtaran olmak için tekrar inandım ve tekrar bir levela yazıldım. iki farklı platform gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de kaplumbağa ezme hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk zıplama yapıyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde mantar krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece mantar ve fire flower yiyorum her gün fix minumum 200 gold coin ve de 800 tuğla bloka kafa çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak kaplumbağa eziyorum falan. günde iki bölüm bitiriyorum. karnımın durumu şudur i'm sexy and i know it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ahahha hikayeye gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ahahah kanuni'nin yazıyı görmemiştim abi akşam akşam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Perfectionist said: Memeler iyiymis... Çok güzeldir eşim =) Milli judocu arkadaşında temkinli davranıyor. Sokaklar hakemler dahilinde yapılan dövüşleme benzemiyor. Sokakta edeceği gereksiz bir kavga tüm spor kariyerini mafedecek sakatlanmalara neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dasaaa said: Kanuni said: ciddi ciddi komik oldu konu. gecenlerde harlemdeydim ciplak, 23 zenci, her biri 100kg+ dedim korkacak ne var kas sadece, makinali cektikler, birkacinda bazuka vardi ama bakin karsinizdayim. 40 yasindayim isim geregi eroin kacakciligi yapiyorum meksika ceteleri ile savastim ama karsinizdayim. abi resmini koymussun goruyoruz temiz fotojenik bir arkadas gibi gorunuyorsun, hani isayim desen inanir imana gelirim ama 1 saniyede 10 yumruk, bicaga saldirmalar falan nedir yahu ? seninle gercek hayatta iyi gulerdik arkadas olsak. ilgincsin ciddi sekilde :) konumuza donersek abs calis gerisi zaten varmis anlattigin kadari ile. MUAHHAHA "8-bit olan gelsin" said: Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-bit olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186kg / 76santimim ve yağ oranım 131 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir mantarı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde çiçek görürsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-bit prensesi kurtaran olmak için tekrar inandım ve tekrar bir levela yazıldım. iki farklı platform gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de kaplumbağa ezme hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk zıplama yapıyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde mantar krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece mantar ve fire flower yiyorum her gün fix minumum 200 gold coin ve de 800 tuğla bloka kafa çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak kaplumbağa eziyorum falan. günde iki bölüm bitiriyorum. karnımın durumu şudur i'm sexy and i know it 2. hikaye resmen legendary, şimdi dikkatimi çekti değiştirmiş olduğun ahahahahaha mükemmel :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dasaaa said: Kanuni said: ciddi ciddi komik oldu konu. gecenlerde harlemdeydim ciplak, 23 zenci, her biri 100kg+ dedim korkacak ne var kas sadece, makinali cektikler, birkacinda bazuka vardi ama bakin karsinizdayim. 40 yasindayim isim geregi eroin kacakciligi yapiyorum meksika ceteleri ile savastim ama karsinizdayim. abi resmini koymussun goruyoruz temiz fotojenik bir arkadas gibi gorunuyorsun, hani isayim desen inanir imana gelirim ama 1 saniyede 10 yumruk, bicaga saldirmalar falan nedir yahu ? seninle gercek hayatta iyi gulerdik arkadas olsak. ilgincsin ciddi sekilde :) konumuza donersek abs calis gerisi zaten varmis anlattigin kadari ile. MUAHHAHA "8-bit olan gelsin" said: Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-bit olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186kg / 76santimim ve yağ oranım 131 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir mantarı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde çiçek görürsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-bit prensesi kurtaran olmak için tekrar inandım ve tekrar bir levela yazıldım. iki farklı platform gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de kaplumbağa ezme hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk zıplama yapıyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde mantar krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece mantar ve fire flower yiyorum her gün fix minumum 200 gold coin ve de 800 tuğla bloka kafa çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak kaplumbağa eziyorum falan. günde iki bölüm bitiriyorum. karnımın durumu şudur i'm sexy and i know it aferin hadi yine kopardın ortamı güldüm cidden okurken ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 her şey bir , ne baktın bilaaadere bakar şu efsane ya, anlatan da foxun kıytırık dövüş sporları programı yapan eleman dafskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: ciddi ciddi komik oldu konu. gecenlerde harlemdeydim ciplak, 23 zenci, her biri 100kg+ dedim korkacak ne var kas sadece, makinali cektikler, birkacinda bazuka vardi ama bakin karsinizdayim. 40 yasindayim isim geregi eroin kacakciligi yapiyorum meksika ceteleri ile savastim ama karsinizdayim. abi resmini koymussun goruyoruz temiz fotojenik bir arkadas gibi gorunuyorsun, hani isayim desen inanir imana gelirim ama 1 saniyede 10 yumruk, bicaga saldirmalar falan nedir yahu ? seninle gercek hayatta iyi gulerdik arkadas olsak. ilgincsin ciddi sekilde :) konumuza donersek abs calis gerisi zaten varmis anlattigin kadari ile. Çok temiz yüzlüyüm biliyorum ama lütfen bu yüzden önyargılı olma. tarlabaşı çocuğuyum ben takılırım her yerde asdf şaka bir yana elbette iyi arkadaş olabilir internettenne güzel dostlar edindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dasaaa said: "8-bit olan gelsin" said: Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-bit olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186kg / 76santimim ve yağ oranım 131 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir mantarı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde çiçek görürsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-bit prensesi kurtaran olmak için tekrar inandım ve tekrar bir levela yazıldım. iki farklı platform gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de kaplumbağa ezme hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk zıplama yapıyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde mantar krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece mantar ve fire flower yiyorum her gün fix minumum 200 gold coin ve de 800 tuğla bloka kafa çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak kaplumbağa eziyorum falan. günde iki bölüm bitiriyorum. karnımın durumu şudur i'm sexy and i know it ben senin işsiz olma ihtimalini sevdim dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 işliyim güçlüyüm :P seni üzdüğüm için üzgünüm de şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dasaaa kafam ağrıdı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: adam hem isa hem yenilmez dovuscu hem vucudcu cikti lan hacim bi dinin fln varsa simdiden girelim bence. Yakın gelecekte Spiritüel Akedemi açıcam oraya gelirsiniz. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GwindonSurion said: edit oooOo Noyzura's bitch geldi ;D asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 eşinin memesine iltifat gelirse saniyede 10 yumrukla mı karşılayacan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akito said: eşinin memesine iltifat gelirse saniyede 10 yumrukla mı karşılayacan ? geliyor iltifatlar gülüyorum işte burda hatun çok güzel sonuçta tek hayranı ben olaca değilim güzelliğinin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Beyler taze fotoğraf studiodan şimdi çıktı sopasına güvenenleri beklerim aslında çoj haşin bir erkeğim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Jaegerjaquez said: emin hoca iyidir ya istanbulda mı hala? en son EBMAS headquaters açtıydılar istanbulda son zamanlarda pek haberim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar