xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Tanisak diye yaklastik. Gitsene be salak diyen turk rusumsu kiz. Bu ne lan.? Kendinize benzettiniz. Mobil versiyonun yok Paticik!
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 önce hide olacan sonra stealth basacan
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dibine kadar girince basacan backstab i bak bir daha yapıyor mu
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JXvuotpXtM8
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 -siz rus musunuz? abi sorarkenki yüz ifadesi AHAHAHAH -ama aslında bu salatanın (süzmeye başla) ruslardan geldiği çol belli ABİ ÖLDÜM AHAHAHAHAH MADENMİŞ BU MADEN!
0ne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi su faturası maaşı katlıyo artık yeter.......
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Chelyabinsk e gelin dicem de gelmeyin bu guzel yer turkle bozulmasin. Tavsiyrmdir neyse.: )
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Full version cidden kil Paticik
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bu yaz bi kıza yanaştım bi barda, çok sarhoştum. hoşgeldin dedi kız, oha sen türk olamayacak kadar güzel bi kızsın, türk değilsin bence falan demiştim. gece güzel bitmişti. işe yarıyor demek ki. aynı erasmustaki türk erkeğine 'aa türk değilsin sen ispanyolsun' demek gibi bişi. sdlfkşjsdf
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Türkçe öğrenmiş yabancıdır o. Barda yanına yaklaşınca "üfff ne gldn be slk " der T.kızı.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 İşte böle abazanlar yüzünden eğlence mekanlarına damsız almıyorlar.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Üzgünüm de benim tanıştıgım Ruslarda bu durum pek yoktu, baya carefree Türk kızına kıyasla, derisi de daha kalın ottan boktan püsürden alınmaz etmez.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yanımda halihazırda bulunan 2 kızı bırakıp o kızın yanına gittiğimi belirtmek isterim. mekandan bi kız aldım, iki kız bıraktım. net hesaplarsak mekan kar bile ediyor.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben abazan diye sana demediydim zaten.
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 noluyor şimdi içmeye gidiyor muyuz akşam
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 xwhiplashx said: Chelyabinsk e gelin dicem de gelmeyin bu guzel yer turkle bozulmasin. Tavsiyrmdir neyse.: ) gideceğim yeri sana mı soracağım?
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BabacumMostors said: -siz rus musunuz? abi sorarkenki yüz ifadesi AHAHAHAH -ama aslında bu salatanın (süzmeye başla) ruslardan geldiği çol belli ABİ ÖLDÜM AHAHAHAHAH MADENMİŞ BU MADEN! w
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gun gelir sorarsin. fdsfs
Öne çıkan mesajlar