Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Only In TURKEY :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix)Üstüne Şehir Örten Şehirwww.heavymetaltr.com/forumEn uzağa ben işeyecem![Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 01 Ekim 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 zuhauhaua puahuhauha Komik bir o kadar da üzücü bir durum gerçekten ya insanımızı hayatına verdiği değer bu ekmek parası uğrana YAŞAMA HAKKIMIZI göz ardı etmek Only in Turkey[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ahaha guselmı$ =).bizim klimayıda takarlerken ben baya izlemi$tim $imdi adam dü$er belki diye :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Only in Turkey esprisini sen yapiosan çok saçma ve hiçte komik değil bence[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence gayet komik otur gül işte bunlara rezilliklere lol[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence çok estetik bir hareket yapmış orada[signature][hline]shinsetsu desu..
prondir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Abi resimler çok güzel ya hele Çinin durumunu böle bi resimle daha iyi anlıyoruz. Hindistanlılara bişi demiyom ne halleri varsa görsünler :D[signature][hline]Küfür etmeyin a.q
zagorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 demek bacak omza böyle oluo hmm..[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =)
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben ındıa da en soldakı kucuk fareye yarıldım daha cok[signature][hline]shinsetsu desu..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Sensible, 01 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki: Only in Turkey esprisini sen yapiosan çok saçma ve hiçte komik değil bence sana sadece lol diyorum arkadaşım hatta bir de :lol: yapıyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 her zamanki şeyler :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Cthulhu_, 01 Ekim 2004 19:30 tarihinde demiş ki: sana sadece lol diyorum arkadaşım hatta bir de :lol: yapıyorum.. Sakin ol ben fikrimi söyledim istemiyosan koyma[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 01 Ekim 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
zagorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yalnız o hindistandakı olay bi tapınakta oluomuş orda yüz yıllardır fareler yaşıyomuş ve fare öldürmek veya zarar vermek yasakmış. Ordaki görevlilerde o kutsal fareleri her gün besliomuş.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =)
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Sensible, 01 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki: Only in Turkey esprisini sen yapiosan çok saçma ve hiçte komik değil bence nasi bi mantiktir? yabancilar yapinca komik mi oluyo? cift yonlu mu baktin olaya?
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sanane kardeşim bana komik gelmiyo işte alla alla[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yanlis anladin, meraktan sordum, anlamaya calisiyorum. kavga amacli bi soru degildi, meraktandi... cevap vermeye tenezzul edersen tabi...
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ya çünkü only in Turkey olanın yabancılarınkiyle alakası yok bence,o yukarıdakiler oraların iyi bilinen özelliklere ama klima tamiri resmi Türkiye'de çok olan rutin şeylerden biri bisürü var öyle şey. Diğerlerinin karşılığı olduğunu düşünmüyorum neyse devam edin topik bozulmasın[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sadece ağlanacak halimize gülerim...:)[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Trajikomik[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Natural Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 :D Hoşuma gitti baya güldüm.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
elma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu only in india resmindeki gibi ilginç resimler varsa elinde olan ya da link bilen bana ulaşabilir mi[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 muhahahahaahahahahahahhaahaahahahahahhahah *!kopar! *!gülmekten ölür* zuhahahahahaahahahha[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir*
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 o havuza girersen.kesin birileriyle akraba çıkarsın[signature][hline]
che Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Sensible, 01 Ekim 2004 19:40 tarihinde demiş ki: Ya çünkü only in Turkey olanın yabancılarınkiyle alakası yok bence,o yukarıdakiler oraların iyi bilinen özelliklere ama klima tamiri resmi Türkiye'de çok olan rutin şeylerden biri bisürü var öyle şey. Diğerlerinin karşılığı olduğunu düşünmüyorum neyse devam edin topik bozulmasın kesinlikle katiliyorum ama yinede komik!!! :D[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bi de hawaii deki masaları dalga alıp götürmezmi hııı?[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir*
Öne çıkan mesajlar