Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arabalari otomatik calistiran zimbirti

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

burda arabada kullaniyorum ve babamda gelirken getir dedi. starline a94can aldim biraz oyuncak gibi ama gorus mesafesi falan cok iyi bi de arabanin butun bolgelerinde alarm sistemi mevcut. tr ye giderken bu sinyal kumandasindan goturmeyi istiyorum ama TR'de sanayiiciler anliyor mu yapabiliyollar mi ?

bilen, kullanmisligi vs birileri var mi ? yaz icin istiyor ozellikle. antalya iste.

soyle bisi iste

Sosyal ağlarda paylaş

abi sadece calistirmakla kalmiyor o kicim kadar kumandanin uzerinde arabayla ilgili ne olay varsa her seyi gosteriyor. ki hirsizlik, cam kirilmasi, arabaya dokunmalari en hassas seviyeye getirdiginde hatta yaninda ari vizildasa oter. ozellikle - soguklari goren memleketler icin cok uygun. sabah ise gideceksin araba buz gibi hazirlanirken bas calissin isinsin araban fistik gibi gir bin git. ne olarak geciyor bilmiyorum tam olarak "sinyalizasyon" desem dogru olur mu bilmiyorum.

starline veya scher khan tavsiye edilen markalardir.
scher khan amerikan yapimi bunun 7 serisi en gelismisi. arabanin cincigini bincigini tek kumandadan bakip kontrol edebiliyon. arabini polis cekici cekecek diyelim cekici dokundugu an altina otmeye baslar. kumandanda titrer.

android ve iphone lara appsi var internet uzerinden araban calinsa takip edebiliyon. hirsizin o aleti sokmesi icin baya ugrasmasi gerekir. cins yerde oturuyorum bu tip konulardan pirsarim diyorsan al.

starline a94 can modelini tl olarak 380 tl ye aldim. var mi sorusu olan ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

walla benim çalınma konusunda sorunum yok, site güvenlikli vs...
çalınırsa onlara patlar.

tek istediğim şu soğuk kış günlerinde, pencereden arabayı çalıştırayım, o ara giyineyim ve arabaya gittiğimde sıcacık olsun içersi.
diğer türlü elim direksiyona yapışıyor soğuktan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...