maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mevzu bir fuar katılımı, mekan Londra. Fuar haricinde ekstra kalma sürem yok. Fuar da tahminen akşam 7 gibi bitiyor. Bu saatten sonra Londra'da gezelim görelim tadında nerelere gidilebilir tavsiyeler arıyorum. Fuar da otel de Excel'de. Yüksek pati zirvesine bir danışalım konu hakkında.
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Tabi mümkünse biraz ayrıntı ne yapılır ne edilir gibin
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 piccadilly circus civarlarında yemek yiyin, oradan da hava durumuna bağlı olarak thames nehrinin yanında yürüyüş yapın, baya renkli oluyor oralar hafta sonu hava da güzelse. peanut satıyorlar şekerli, ondan yiyin beni anın falan. ne güzeldi lan londra. yağmurunu bile severdim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 "Turistik ziyaret" şeklinde gezeceksen direk Hyde Park'ın Oxford St. köşesinden yürümeye başla, Oxford Circus'tan Regent St.'ye sap, Piccadilly Circus'a gel. Devam ederek Leicester Square'e ulaş. Yemek olayını orada hallet, Covent Garden'ın içinde biraz turlayıp Trafalgar meydanına in. Embankment'tan karşıya geç, sağdan London Eye'ı geç, Westminster köprüsünden tekrar karşıya geç, saat kulesinin de falan fotoğraf çek. Yolu takip ederek Buckingham Palace'ı da gör. Sonra geri dön St. James Park underground noktasından "Circle" yada "District" Line ile Bank'e geç, DLR'a bin ve ExCel'e dön. Hızlı bir tur oldu ama keyifli, popüler gezi turu gibi oldu.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ben akşam 7'den sonra çok gezmezsiniz, yemekten sonra çok gezinmek istemeyebilirsiniz diye kısa bir şey yazmıştım. lath yargılamış tavsiye konusunda ahah. yapabilecek durumda olursanız en ideal tur o evet.
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Minimal olsun istiyorsan Notting Hill'e git, Portobello road'da yürü, yol üstünde ki küçük cafe'ler de yemeğini ye, Portobello'nun batısında ki yoldan geri yürü, ingiliz evlerinin keyfini çıkar. Notting Hill'de tekrar metroya bin, dön.
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Kisin pek bir esprisi yok portobello road'in falan. Su aralar Winter Wonderland var Hyde Park'ta. Orayi gezebilirsiniz. Camden Town da guzel ama aksam 7'den sonra bir esprisi olur mu bilmiyorum. Gunduz vakti gezebilecek olsaniz Greenwich derdim, maksimum 1 saatte variyorsunuz underground + DLR ile. Onun disinda Piccadilly civari renklidir eglencelidir. Soho, Angel, Shoreditch tarafina giderseniz eglenceli gecer, barlar kulupler dolu olur. Ozellikle Cuma, Cumartesi gecesi.
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Teşekkürler valla bu kadar kısa sürede bu kadar tavsiye gelsin beklemiyordum. 6 güne bunları güzel bir kombine edip dolaşayım. Saolun.
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Aksam sokaklarda dolasilacaksa siki giyin, zira bu aralar aksamlari hissedileden - derecelerde.
Öne çıkan mesajlar