reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dark Souls'un yapımcısını From Softwarein başına getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 demon's souls oynamamislara baya uzuluyorum, cok story falan hersey o oyunda cunku. cok sey kaciyorsunuz cok. imkani olmayanlar enb crushing battle chat videolarini izlesin, adam hem oynuyor hem anlatiyor. https://www.youtube.com/playlist?list=PLQDWoXFQ-YLp1IBFsIIJANJeiPciXQSVl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 gereksiz ivir zivir zirhtir silahtir satma matma bi sekilde degerlendirme yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Old Man's Wharf'a giderken satcaklarini al yanina, orda bir odada bir adam var ona satabiliyorsun ama ilk konusmanda satmazsan ikinciye orda bulamiyorsun kendisini. Baska alan gormedim ben daha, oyunu bitirenler belki alternatif sunar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben o herifi oldurdum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Önce No-Man de bulabilirsin Gavlan`ı, orda konuşursan Harvest Valley e geçiyor, sonra da Doors of pharros a, orda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ici monkey spider midir nedir onlarla dolu binanin ikinci katindaydi kendisi, cusseli biraz. Iskeledeki buyucuyu oldurmustum ben de intelligence'imla alakali ileri geri konusunca :D Hmm harvest valleyde gormeden gecmisim onu heralde. Gene aliyor mu senden ivir zivirlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 öldürdüysen mezar taşı çıkmıştır res leyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ya ben o binaya girmeden bu hiyari duvardaki delikten gordum, dedim aha kocaman mob, fit fit okladim ordan, sonra girdim kestim ahagasdf. yanindaki chsette trap varmis, oldum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Hahah sukru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 forest of fallen giantsta kings gate var ya olayı ne oranın? bütün oyun merak ettim giricem diye. girdim bir şey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 3 memory of giants tan biri orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 o arealar listede en sonda diye hiç bakmamıştım oyunu bitiriyormuşum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 çok önemli değil, yüzüğü aldığın yerdeki elemanı kesebilmen için lazım, kral Vendrick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 oyun yine duygulandırdı ama orada. vendricki böyle beklemiyordum. feels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kendisi iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Vendrick sana neden dalmıyor hiç düşündün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 düşünemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Plot twist: Vendrick aslinda sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 haaaa. tabi. evet. emerald abla vendrickin başında beklerken "one day you will walk those grounds without really knowing why" deyince içim burkuldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi spoiler vermeyin dövecem ha bu arada belfry luna'da ağzımı kırıolar gençler eskiden kırmızı spiritler olurdu , şimdi nedense beyaz spiritler invade edio, kötü mü oldum lan acaba? nerden öğrenioz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Belfry mekanları optional pvp mekanları, oralara girdiğinde direk seni avlamaya geliyorlar. O mekana özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 neyse o zaman başka zaman kesiim şu gargoyleları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bastile kapısından hiç yakalanmadan girebiliyor olmaz lazım boss a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar