dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 yetemeyeceğin oyunu niye alıyosun lan
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 reampage said: Executioner armor iki oyundada tipini en beyendiğim set oldu, özellikleride çok kötü değil, tabi daha net setler var ama bildiğin barbar gibi geziyorum ortalıkta. ben şuanda mad warrior's helm , executioner armor , smelter demon leg çok iyi combo oluyor , tam predator oluyosun
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 meme uclarin olmamis kardes, onlari degistir.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ben bu iron keep deki pharros ile açılan sularda hiç ıslanıyor gibi değilim ya, lavda yürümek imkansız öyle bile
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 evet bende de olmamisti o olay.. anlamadim roll falan yapiyorum icinde ama yine dmg aliyordum deli gibi..
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ben onların nereye etki ettiğini çözemedim hala
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Su işte ayağını ıslatıyorsun lavada yürümek için ama 4-5 kere öldükten sonra fire yüzük filanda giydim daha zorlamadım, pyromancerların bir spelli lazım galiba.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Tam zamanında casterımsı karaktere dönmüşüm :) Evet pyro spell var resist veren.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ya zor değil aslında attunment veren ringi takıp yine yaparsın o spellide yine kolay değil o kadar yani en son chest var yolu epey uzun onu nasıl alıyorlar acaba.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Benim dediklerimin ustune bi de replenish atar kosarsin sanki, olmaz mi?
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Valla en dipte bir chest var hadi aldın dönüşü filan var ve epey uzakta yani. İmkansız değildir tabi ama içinden çok acaip bişiler çıkması lazım.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 alsak dönmesi mühim değil, o mekanda pharros var artı vazolar da var içinde su olan.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Yüzük spell su ama yine yetmiyor gerisini sölemiyim spoiler olmasın.
Öne çıkan mesajlar