roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bir çok IK'cı olduğunu biliyorum Patide, o yüzden bir de sizlere sorayım dedim. Okul uzadı, epey boş vaktim var. Ben de iTunes U'dan bazı kursları takip ediyorum bir süredir. MIT Opencourseware gibi bir şey (O videolar da var burada) Bir sürü üniversiteden belli dersleri tüm notları, sınavları, alıştırmaları ve ders videolarıyla birlikte sunuyorlar. Ciddi ciddi notlarını falan yazıcıdan çıkartıyorum, sınavlarını çözmeye çalışıyorum, not alıyorum falan. Ve epey faydalı gidiyor, inanılmaz bi icat bence, tavsiye ederim. Neyse. Takip ettiğim kurslar sonuçta bana bir yetenek kazandırıyor. Bunlara CV/resume'de atıfta bulunmalı mıyım karar veremedim. Yetenek kazandırıyor, ama ortada bir sertifika/belge yok tabii ki. Ama takip de ediyorum, bahsetmek de lazım. Siz ne yapardınız/yapıyorsunuz bu tarz mevzularda? Bahsetsek çok mu abes kaçar? Sanki 2012 yılında artık bu tarz konulara girmek gerek gibi geliyor, resmen saçma salak eğitime harcadığım yıllara yanıyorum şurada gördüğüm konular yüzünden. Bu arada alan mühendislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dostum sana ılk okulu neden uzattın dıye soracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 mülakattan bahsetmiyorum, mülakat sıkıntı değil. Uzatmamın makul sebepleri var :) CV'ye ekler miydiniz onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 onlar eklenecek seyler degıl bana bakarsan e-learning lerin hiçibirisi gecerli sertifika vermiyor zaten.. ama e-learning ile çalışıp kurumlarda girip aldıgın sertifikaların varsa koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 madde madde eklenecek şeyler değiller bence ama motiveyşınıl bişeyler yazılıyorsa şayet 1-2 kısa cümle ile bahsedilebilir gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ekle dursun bi zararı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 cvye eklemek yerine, cover letter yazip, kendini gelistirmeye acik biri oldugundan bahsedip bunlari ornek verebilirsin belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 youtube dan izledigin DIY videoları da ekle istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sertifikası, sınavı vs. varsa ekle, yoksa saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 eklenmez hacı naptın eklersen bol bol gülerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 izlediğim dizileri yazmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 quantum fiziğini biliyom yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Asıl hobilerinden bahset en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 senko said: eklenmez hacı naptın eklersen bol bol gülerler. lol neyine gülsünler o cv resume inceleyen adamlar sanki ordan bişeyi download edip izleyip anlayacak kapasiteye sahipler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sahipler tabii ki. 10 tane IPX videosu seyredip, ipx biliyorum diye gidersen bir vendor'a, ağlatırlar seni muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 çok uç bir örnek verdin yalnız :) O kadar da değil. Temel bilgin ve ilgin olduğunu göstermiş oluyorsun konuya. Muhtemelen mülakatta da sorulur nedir bu, ne iş diye, anlatırsın çatır çatır, güzel olur gibi geliyo bana. Yani gidip 'ben uzmanım vidyolarını izledim!!' demicez :) Bi de öğrenme isteğini göstermesi açısından hoş bişi gibi ama... Sonuçta video askjdflgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bilgi ve ilgiden daha çok qualification lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Fin said: senko said: eklenmez hacı naptın eklersen bol bol gülerler. lol neyine gülsünler o cv resume inceleyen adamlar sanki ordan bişeyi download edip izleyip anlayacak kapasiteye sahipler ahah Recruiter'larin da uzmanlastiklari alanlar var. Mesela web developer arayan recruiter'in gayet konu ve market hakkinda bilgisi oluyor. Haliyle iyisine denk gelirsen gayet kanirtir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bu arada kurslar egitimler kismina eklenebilir ama olay daha cok deneyimle alakalidir. Konu hakkinda egitim aldiysan ama deneyimin yoksa, isin basina gecince "dur bakayim nasil yapiliyordu su" diyorsan aldigin egitim pek de umrunda olmayacaktir cogu kisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 su dersi aldim diye yazma, aldigin derste ogrendiklerini biliyorum diye yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 di said: Fin said: senko said: eklenmez hacı naptın eklersen bol bol gülerler. lol neyine gülsünler o cv resume inceleyen adamlar sanki ordan bişeyi download edip izleyip anlayacak kapasiteye sahipler ahah Recruiter'larin da uzmanlastiklari alanlar var. Mesela web developer arayan recruiter'in gayet konu ve market hakkinda bilgisi oluyor. Haliyle iyisine denk gelirsen gayet kanirtir bile. türkiye'de öyle değil o olay pek en düzgün ilk aşama recruiterı ERP/lojistik beceremeyen endüstri mühendisleri oluyor,zaten bi üst aşamada onu sorgulayabilecek tipler olur.çok yadırganacak bi durum değil hani kişisel gelişim olarak yazılabilir oraya saçma sapan naylon staj yazmaktansa gerçekten çaba vererek öğrendiği bişeyi yazması daha değerlidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ekantlari degistirmeyi mi unuttun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Kiminde var kiminde yok. Bir de sadece recruiter ile girmiyosun ki mulakata, zaman zaman ekip sefi, bolum muduru, hatta Allah ne verdiyse hepsi ile birden yapiyosun mulakati. Haliyle adamina denk gelip kanirtilma ihtimalin var. Nebleyim ben baya baya tirstiyorum yarim bildigim seyi bile yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar