LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oyunu her açarken Diablo III tfil mfil dosyalarını silmek zorundamıyız? yoksa açılmıyo inat ediyor launchera diablo suratına bakıyorum saatlerce. hatta sildi mhala açılmıyor.. garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Dns kullanıyosan dnsi sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 benım de aynı sorun vardı dns değiştirdim cözüldü 195.175.39.39 - 40 şuan bunu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ipconfig.exe /flushdns yapın. Dns değiştirmenize gerek yok. Hatta ben kısayol yaptım masaüstünden tıklıyorum arada takılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Flushdns yetiyorsa bende yapayim kisayol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 flushdns olmadı. dnsi değiştirmedim bakalım blizzard çözsün şunuda ..opendnste steam patlıyo steam>diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 diablo3 exeden masaüstüne kısayol çıkar adres satırının devamına -launcher yaz. launcheri bypass edince oldu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 olmadı benim ilk onu denediydim :8 abv blizzard ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 DNS değiştirince windows temizliyor zaten önbelleği. Wow launcher sıkıntı yapıyor bana çokçası. flushdns ten sonra direk açıyor oyunu. Dworgian said: Flushdns yetiyorsa bende yapayim kisayol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 valla olmadı işte napam. supportla mesajlaşıyoruz ileri geri bakalım çözcekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bende de oldu bu sorun. dns kapatinca duzeld ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 tfil ve mfil dosyalarını sil. Sonra launcher'u aç. Play Game demeden tekrar tfil yada mfildan bir tanesi belirecek ana klasörde. Onu tekrar sil. Sonra Play Game de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mendoza said: tfil ve mfil dosyalarını sil. Sonra launcher'u aç. Play Game demeden tekrar tfil yada mfildan bir tanesi belirecek ana klasörde. Onu tekrar sil. Sonra Play Game de. Sadece mfil geliyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda kalıyorsun. Bay geldi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mendozanın yol çalışıyor. şimdi bunu yapmadan nası yapıyoz onu diyin :D ps: window updateleti driver updateletti en son pathping bi hopta 100 paketten 1ini kaybetmiş. sorun sizde dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar