Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çay makinası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullandığım çay makinası plastikten. Mail yazdım sağlığa zararlı mı diye değil dediler. Ama içimde hala şüpheler var. Bugün para için insanın neler yapabileceğini görüyoruz duyuyoruz.
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

fenn said:

Mail yazdım sağlığa zararlı mı diye değil dediler.

...

..

.

Adamlar evet sağlığa zararlıdır demezler herhalde. Benimkide soru olmuş.
Mesaj tarihi:
yabancılar yapmıyo öyle şeyler. geçen kanser yapıyor mu ürünleriniz diye soru yönelttim bir tanesine mail yoluyla. öldürmez ama süründürür abi dediler. saygı duydum.
Mesaj tarihi:
xaty said:

sinbo mu

Hayır sinbo değil. Güzelde para vermiş bana hediye edenler şu an bakıyorum nete 120-150 arası değişen fiyatı var
Mesaj tarihi:
fenn said:

xaty said:

sinbo mu

Hayır sinbo değil. Güzelde para vermiş bana hediye edenler şu an bakıyorum nete 120-150 arası değişen fiyatı var

180-190 fiyat çekiyorlar sitelerinde
Mesaj tarihi:
o kadar kolay bilemiyorsun ya, bazı plastikler ver yüksek sıcaklarda suya çözülüyor, bazıları çözülmüyor.

Üretici tabiki zararsız diyecektir fakat ihtiyacımız olan şey üçüncü bir şahısın evet güvenlidir demesi,TSE falan.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi bende Tefal Mytea var. sahane bisey ya. Arkadas tavsiyesiyle aldim 1.5 yildir bana misin demiyor. Biz hergun sabah 1 aksam 1 demlik cay yapiyoruz gayet kullanisli. Malzemesi de biberonun yapildigi malzemeymis satan cocuk oyle demisti. Ben hic arastirmadim tabii. Petrol bile olabilir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Arcelik tavsiye ederim bende, alalı 1.5 sene oluyor. Azıcık pahalı ama tam otomatik olması işte saat olsun bitki çayı demleme gibi opsiyonlarıyla epeyi başarılı diyebilirim. Arçelik'in tüm ürünleri de oldukça sağlam gıda testlerine tabii tutuluyor. Mesela çay makinasında kullandıkları İtalya'dan geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

Arcelik tavsiye ederim bende, alalı 1.5 sene oluyor. Azıcık pahalı ama tam otomatik olması işte saat olsun bitki çayı demleme gibi opsiyonlarıyla epeyi başarılı diyebilirim. Arçelik'in tüm ürünleri de oldukça sağlam gıda testlerine tabii tutuluyor. Mesela çay makinasında kullandıkları İtalya'dan geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

arçelik kullanıyoruz biz de. tavsiye ederim.

markadan bağımsız olarak: üst kısmı cam olanlardan öneririm. çayın tadını etkilediğini düşünüyorum. Ayrıca çay haznesi olursa dökme çay ile çok rahat kullanırsın, temizlikle uğraşmazsın hiç.

alt tarafını kettle olarak rahat kullanabilceğin birşey al bence.

düzgün markaların hepsinin gıda kullanımına uygun malzemeler kullandığını ümit ediyorum, o yüzden şu bu malzeme olsun demicem

şundan bizdeki:
http://www.arcelik.com.tr/UPLOAD/PRODUCT/thumb/7870910100_LO1_20150721_160356_large.jpg

mavi ışığıyla kendi çay rengi gayet güzel :) mutfağın ışığını hiç açmaya gerek olmuyor çay alıp çıkarken. (kaynama bitince ışık yanıyor). annemler de bundan kullanıyor yıllardır, onlar da memnunlar
Mesaj tarihi:
Komodo said:

http://mcdn01.gittigidiyor.net/21232/212324113_0.jpg

aynisi bende var
kaynama tusu direk icine goctu. Ama banamisin demeden calisiyor.
Ust haznesi cam ama biraz kucuk ve dandik gibi adam gibi demli cay olmuyordu.
Ama bunlar disinda guzel alet
  • Yeni Oluştur...