fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Kullandığım çay makinası plastikten. Mail yazdım sağlığa zararlı mı diye değil dediler. Ama içimde hala şüpheler var. Bugün para için insanın neler yapabileceğini görüyoruz duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Çin malı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 odundan al, onlar saglikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 fenn said: Mail yazdım sağlığa zararlı mı diye değil dediler. ... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Masakari said: Çin malı mı ? Türk markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 BramStoker said: fenn said: Mail yazdım sağlığa zararlı mı diye değil dediler. ... .. . Adamlar evet sağlığa zararlıdır demezler herhalde. Benimkide soru olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sinbo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yabancılar yapmıyo öyle şeyler. geçen kanser yapıyor mu ürünleriniz diye soru yönelttim bir tanesine mail yoluyla. öldürmez ama süründürür abi dediler. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 xaty said: sinbo mu Hayır sinbo değil. Güzelde para vermiş bana hediye edenler şu an bakıyorum nete 120-150 arası değişen fiyatı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 kahve makinası için de metal kullanmak lazım. ha ben alamıyorm o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 fenn said: xaty said: sinbo mu Hayır sinbo değil. Güzelde para vermiş bana hediye edenler şu an bakıyorum nete 120-150 arası değişen fiyatı var 180-190 fiyat çekiyorlar sitelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tefaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 o kadar kolay bilemiyorsun ya, bazı plastikler ver yüksek sıcaklarda suya çözülüyor, bazıları çözülmüyor. Üretici tabiki zararsız diyecektir fakat ihtiyacımız olan şey üçüncü bir şahısın evet güvenlidir demesi,TSE falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Çinlilerin kullanılmış kondomları geri dönüşümle başka yerlerde kullandıklarını okuduktan sonra plastik ıhh ıhhhh cızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 benim arzum 7/24 yalan oldu makine alcam tavsiye var mı? 2 yıldır filan kullanıyordum ama haşlamaya başladı, temizlik filan da fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Abi bende Tefal Mytea var. sahane bisey ya. Arkadas tavsiyesiyle aldim 1.5 yildir bana misin demiyor. Biz hergun sabah 1 aksam 1 demlik cay yapiyoruz gayet kullanisli. Malzemesi de biberonun yapildigi malzemeymis satan cocuk oyle demisti. Ben hic arastirmadim tabii. Petrol bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 cay makinesi ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Arcelik tavsiye ederim bende, alalı 1.5 sene oluyor. Azıcık pahalı ama tam otomatik olması işte saat olsun bitki çayı demleme gibi opsiyonlarıyla epeyi başarılı diyebilirim. Arçelik'in tüm ürünleri de oldukça sağlam gıda testlerine tabii tutuluyor. Mesela çay makinasında kullandıkları İtalya'dan geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 @orc, hangi modeli tam olarak abi? @peregrin ona da göz atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 tefal al tefal tea expert üstü porselen olanından arçelik nedir kanser olursunuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 orc_lord said: Arcelik tavsiye ederim bende, alalı 1.5 sene oluyor. Azıcık pahalı ama tam otomatik olması işte saat olsun bitki çayı demleme gibi opsiyonlarıyla epeyi başarılı diyebilirim. Arçelik'in tüm ürünleri de oldukça sağlam gıda testlerine tabii tutuluyor. Mesela çay makinasında kullandıkları İtalya'dan geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. arçelik kullanıyoruz biz de. tavsiye ederim. markadan bağımsız olarak: üst kısmı cam olanlardan öneririm. çayın tadını etkilediğini düşünüyorum. Ayrıca çay haznesi olursa dökme çay ile çok rahat kullanırsın, temizlikle uğraşmazsın hiç. alt tarafını kettle olarak rahat kullanabilceğin birşey al bence. düzgün markaların hepsinin gıda kullanımına uygun malzemeler kullandığını ümit ediyorum, o yüzden şu bu malzeme olsun demicem şundan bizdeki: http://www.arcelik.com.tr/UPLOAD/PRODUCT/thumb/7870910100_LO1_20150721_160356_large.jpg mavi ışığıyla kendi çay rengi gayet güzel :) mutfağın ışığını hiç açmaya gerek olmuyor çay alıp çıkarken. (kaynama bitince ışık yanıyor). annemler de bundan kullanıyor yıllardır, onlar da memnunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 bende sundan var dı, adamlar üretimden kaldırmıslar, haşlamaya başladı diye değiştirecem, bidaha da arzumdan bi bok almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 http://mcdn01.gittigidiyor.net/21232/212324113_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Komodo said: http://mcdn01.gittigidiyor.net/21232/212324113_0.jpg aynisi bende var kaynama tusu direk icine goctu. Ama banamisin demeden calisiyor. Ust haznesi cam ama biraz kucuk ve dandik gibi adam gibi demli cay olmuyordu. Ama bunlar disinda guzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Arcelik abi butarz mutfak gereclerinde sasmayin yani Gele gurme super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar