cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Llama said: sabri selçuk ibrahim üzülmez bu ülkede futbolcu olduysa normal sonuç Deli ibo varken her maç soldan bir gol yemiyorduk valla ben severdim iboyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 BAHAHAHAH https://pbs.twimg.com/media/A9oNvWOCIAAzVrF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 DarKRideR said: Veli'ye nerede wonderkid dedim? Avusturya'da wonderkid olarak görülüyordu dedim, okuduğunu anlama dersleri cidden gerekli DarKRideR said: ya Veli Avusturya'dayken direk gerçek dünyanın wonderkid'iydi. şundan başka bişey anlayabilen varsa bana da anlatsın. azcık yazdıklarını kendin okusan iyi olucak çünkü her topicte aynı şeyi yapıyosun. 6 ay önce adamın birini göklere çıkarıyosun, günü gelince zaten o çok kötü adam diyosun. o an maçı izleyip aklına ne geldiyse yazıyosun, tutarlılık sıfır. necip konusunda da ikinci ligin yetersiz genç futbolcularını övüp necip'e nası bu kadar yükleniyosunuz anlamıyorum. necip ya 20 ya 21 yaşında, gelişmek için daha vakti de var. kaldı ki şu anki haliyle bile türkiye'de en iyi gençlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Türk medyacılığı terk, bir cümleyi çıkar oradan vur. Veli Avusturya'dayken, Avusturya'dayken Veli şuan Türkiye'de, Veli 2011 yılından beri Türkiye'de, Veli Avusturya'dayken wonderkid olarak görülüyordu. Veli, Avusturya'da oynarken Milan tarafından antremanlara davet edilmişti. Veli, Avusturya'dayken wonderkid olarak görülüyordu. Veli, Türkiye'ye geldikten sonra patladı. DarKRideR said: ya Veli Avusturya'dayken direk gerçek dünyanın wonderkid'iydi. Milan falan antremanlarına çıkarmıştı zamanında ama ne olduysa alınmadı. Bizle eşleştikleri sene cidden mükemmeldi, sonra biz kaptık falan derken adam direk dibi gördü. Hani ben çok eskisini bilmiyorum, sadece okudum ama bahsedilen adamın çeyreği olsaydı Veli şuan eminim yerli Messi, HÖBARÖY diye bahsediyor olurduk adamdan. Şu videoda az çok gösteriyor gerçi asdfsad Veli, bahsedilen adam çıkmadı. Ama bu Veli'nin bir dönem wonderkid olarak görüldüğü gerçeğini değiştirmiyor. Demek ki neymiş, önce okumayı öğreniyor sonra dalaşıyoruz. edit: Diğer konuda görmeyen vardır, bahsedilen video da şu http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n5xPlmS_REA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 evet, youtube videosundan wonderkid seçmece oynayalım. selçuk'un uzaktan şutlarını koyiyim, sabrinin gollerini koyiyim, bunlarda işte türk wonderkidlerdi diyim o zaman. kaldı ki ben tek cümleni çektim, çünkü benim yorumum da o tek cümleyeydi. ben nerde demişim diye bi soru sordun, ben de dediğin yeri gösterdim. ayrıca veli o bahsedilen adam da hiç bi zaman olmadı, bizle oynadıkları senede de sadece vasat üstü oynamıştı. zaten senin burda şu iyi, bu iyi dediğin hiç bi adamın da, daha iyi çıkmışlığı yok. çakma scoutculuk oynuyosun, ikinci lig maçı izleyip çok büyük yetenek diyosun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Beyler ugruna bu kadar cumle yazdiginiz adam veli, bi sakin olun = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sdfsf ben de aslında onu demek istiyodum, güzel bi özet olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Uzunca birşey yazdım da sildim sonra, kısaca Ben ne diyorum, sen ne diyorsun. Ben bu adamdan bir dönem ne bekleniyordu, ne oldu diyorum. Sen Youtube videosundan adam izleyip çakma scoutluk yapıyorsun diyorsun. Benim görüşlerimin son 1.5-2 yılda zıt değişmesinin sebebi de yine bu süreçte bu forumda açık açık tribünden takım fark etmeksizin en fazla maç izleyen insanlardan biri olmam yatıyordur. Ayda bir zaman bulursam Tepecikspor maçlarına bile gidiyorum evim yakın diye, Farklı tiplerde farklı futbolcuları çok fazla izleyince televizyondan ve özetlerden izleyip yorum yaptığın zamanlara gülüyorsun. Çünkü cidden TV'den hiçbirşey gözükmüyor. Burak olayı mesela, ben o gün yazdıklarımın yarısına halen katılsam da az izlenim ile çok övdüğüm için utanıyorum cidden. Kendimden utanıyorum. Aksine özellikle son 1 yıldır alt ligleri bayağı izliyorum ve özellikle İzmit'teyken yakın illere de çok giderdik arkadaşlarla maç izlemeye. Her neyse geçen yılın Bank Asya topiğini karıştırsan görürsün. Uzattık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ayrıca Veli'nin Avusturya'dayken bahsedilen adam olmaması benim suçum değil. Kaç adam var gerçekte Wonderkid olarak gösterilip sonra kariyeri dibe çöken. En güzel örneklerden biri de yakın zamanda Stancu işte. Romanya'dayken ne kadar büyük ilgi altındaydı. GS aldığında burada bilen adamların hepsi oha ne büyük transfer vs. dedik. Ne oldu? Onca zaman sonra bu sezon Cuper ile kendini bulabildi. Halen bahsedilen adamın yarısı değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ya tabii ki, her yetenekli adam sonra iyi oynuycak diye bişey olmuyo. bi sürü genç yetenek öyle yok olmuştur. ben zaten veli konusunu necip için örnek vermek için açmıştım. necip'in hem top kapmada, hem de pas, çalım gibi şeylerde yetenekli olduğu bariz. mental olarak bazen çok geride kalıyo, bazen çok düzgün işler yapıyo. ama sonuçta oyuncu gelişiminde bu düzeltilebilecek bişey, yeteneği olmayan adamın çaresi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cicibeybe said: Llama said: sabri selçuk ibrahim üzülmez bu ülkede futbolcu olduysa normal sonuç Deli ibo varken her maç soldan bir gol yemiyorduk valla ben severdim iboyu üzülmez'in ruhunun %10'u şu an herhangi bir futbolcuda olsa adam olur o kişi. adam yaşlandıkça güçlendi. Bebelere ders verdi sahada. Hep eleştirerek nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ya Deli İbo'yu atılan laflar hep kıskançlıktan. Adam zayıf tekniğine rağmen çok iyi bi sol bekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar