Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL :Beşiktaş jk- Eskişehirspor ( 07.12.2012 - 20.00 )

PZero

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Veli'ye nerede wonderkid dedim? Avusturya'da wonderkid olarak görülüyordu dedim, okuduğunu anlama dersleri cidden gerekli

DarKRideR said:

ya Veli Avusturya'dayken direk gerçek dünyanın wonderkid'iydi.

şundan başka bişey anlayabilen varsa bana da anlatsın. azcık yazdıklarını kendin okusan iyi olucak çünkü her topicte aynı şeyi yapıyosun. 6 ay önce adamın birini göklere çıkarıyosun, günü gelince zaten o çok kötü adam diyosun. o an maçı izleyip aklına ne geldiyse yazıyosun, tutarlılık sıfır.

necip konusunda da ikinci ligin yetersiz genç futbolcularını övüp necip'e nası bu kadar yükleniyosunuz anlamıyorum. necip ya 20 ya 21 yaşında, gelişmek için daha vakti de var. kaldı ki şu anki haliyle bile türkiye'de en iyi gençlerden biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk medyacılığı terk, bir cümleyi çıkar oradan vur.

Veli Avusturya'dayken, Avusturya'dayken

Veli şuan Türkiye'de, Veli 2011 yılından beri Türkiye'de, Veli Avusturya'dayken wonderkid olarak görülüyordu. Veli, Avusturya'da oynarken Milan tarafından antremanlara davet edilmişti. Veli, Avusturya'dayken wonderkid olarak görülüyordu. Veli, Türkiye'ye geldikten sonra patladı.

DarKRideR said:

ya Veli Avusturya'dayken direk gerçek dünyanın wonderkid'iydi. Milan falan antremanlarına çıkarmıştı zamanında ama ne olduysa alınmadı.

Bizle eşleştikleri sene cidden mükemmeldi, sonra biz kaptık falan derken adam direk dibi gördü.

Hani ben çok eskisini bilmiyorum, sadece okudum ama bahsedilen adamın çeyreği olsaydı Veli şuan eminim yerli Messi, HÖBARÖY diye bahsediyor olurduk adamdan. Şu videoda az çok gösteriyor gerçi asdfsad

Veli, bahsedilen adam çıkmadı. Ama bu Veli'nin bir dönem wonderkid olarak görüldüğü gerçeğini değiştirmiyor.

Demek ki neymiş, önce okumayı öğreniyor sonra dalaşıyoruz.

edit: Diğer konuda görmeyen vardır, bahsedilen video da şu

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n5xPlmS_REA
Sosyal ağlarda paylaş

evet, youtube videosundan wonderkid seçmece oynayalım. selçuk'un uzaktan şutlarını koyiyim, sabrinin gollerini koyiyim, bunlarda işte türk wonderkidlerdi diyim o zaman.

kaldı ki ben tek cümleni çektim, çünkü benim yorumum da o tek cümleyeydi. ben nerde demişim diye bi soru sordun, ben de dediğin yeri gösterdim. ayrıca veli o bahsedilen adam da hiç bi zaman olmadı, bizle oynadıkları senede de sadece vasat üstü oynamıştı.

zaten senin burda şu iyi, bu iyi dediğin hiç bi adamın da, daha iyi çıkmışlığı yok. çakma scoutculuk oynuyosun, ikinci lig maçı izleyip çok büyük yetenek diyosun adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunca birşey yazdım da sildim sonra, kısaca

Ben ne diyorum, sen ne diyorsun. Ben bu adamdan bir dönem ne bekleniyordu, ne oldu diyorum. Sen Youtube videosundan adam izleyip çakma scoutluk yapıyorsun diyorsun.

Benim görüşlerimin son 1.5-2 yılda zıt değişmesinin sebebi de yine bu süreçte bu forumda açık açık tribünden takım fark etmeksizin en fazla maç izleyen insanlardan biri olmam yatıyordur. Ayda bir zaman bulursam Tepecikspor maçlarına bile gidiyorum evim yakın diye,

Farklı tiplerde farklı futbolcuları çok fazla izleyince televizyondan ve özetlerden izleyip yorum yaptığın zamanlara gülüyorsun. Çünkü cidden TV'den hiçbirşey gözükmüyor. Burak olayı mesela, ben o gün yazdıklarımın yarısına halen katılsam da az izlenim ile çok övdüğüm için utanıyorum cidden. Kendimden utanıyorum. Aksine özellikle son 1 yıldır alt ligleri bayağı izliyorum ve özellikle İzmit'teyken yakın illere de çok giderdik arkadaşlarla maç izlemeye. Her neyse geçen yılın Bank Asya topiğini karıştırsan görürsün. Uzattık,
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Veli'nin Avusturya'dayken bahsedilen adam olmaması benim suçum değil. Kaç adam var gerçekte Wonderkid olarak gösterilip sonra kariyeri dibe çöken. En güzel örneklerden biri de yakın zamanda Stancu işte. Romanya'dayken ne kadar büyük ilgi altındaydı. GS aldığında burada bilen adamların hepsi oha ne büyük transfer vs. dedik. Ne oldu? Onca zaman sonra bu sezon Cuper ile kendini bulabildi. Halen bahsedilen adamın yarısı değil ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabii ki, her yetenekli adam sonra iyi oynuycak diye bişey olmuyo. bi sürü genç yetenek öyle yok olmuştur. ben zaten veli konusunu necip için örnek vermek için açmıştım.

necip'in hem top kapmada, hem de pas, çalım gibi şeylerde yetenekli olduğu bariz. mental olarak bazen çok geride kalıyo, bazen çok düzgün işler yapıyo. ama sonuçta oyuncu gelişiminde bu düzeltilebilecek bişey, yeteneği olmayan adamın çaresi yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Llama said:

sabri selçuk
ibrahim üzülmez bu ülkede futbolcu olduysa normal sonuç

Deli ibo varken her maç soldan bir gol yemiyorduk valla
ben severdim iboyu

üzülmez'in ruhunun %10'u şu an herhangi bir futbolcuda olsa adam olur o kişi. adam yaşlandıkça güçlendi. Bebelere ders verdi sahada. Hep eleştirerek nereye kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...