Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 merabalar ehliyetim var ama araba kullanmayı bilmiyorum (bildiğim kadarıyla trafiğe çıkmak istemiyorum aslında) ist avr iyi bi kurs falan var mıdır haftasonları bu şekilde eğitim verecek öyle rasgele bi ehliyet kursuna gittim sordum o şekilde eğitim vermediklerini söylediler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 rastgele başka bi ehliyet kursuna git kesin verirler. abi çok yaygın bişi bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ehliyet kursları özel ders veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yada taksi durağına gidip yüzlerine para çarpıp öğretin üleeen diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ehliyet aldığın yere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 en yakın kasap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 kuralları ve temelleri biliyorsan tenha yerlerde yavaş yavaş alıştır kendini. yanına da tecrübeli bir arkadaşını al tamamdır. o süremiyorum psikolojisini at üstündne çünkü araba kullanmaktan çok daha fazla koordinasyon isteyen bir sürü iş yapmışsındır hayatın boyunca. bu planın tek eksisi alıştırma yapacak bir araban olmaması olabilir, onu da kiralık araba falan halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 TRAFİK CANAVARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 axedice ozel ders veriyordu en son, iletisime gecebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 al trafige cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 çevrende eşinde dostunda alabilceğin bir aracçla cok rahat 2 günde trafiğe cıkacak seviyeye gelirsin . 1gün boyunca gaz debriyaj çalış . 2 gün cık trafiğe yokuşlardan uzak dur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 kaskolu ve otomatik olmayan bir araçla yapmanı tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 araba var aslında ama geliştirmem lazım öyle iş yerinin benimde değil ama baya oldu ehliyeti alalı o zamanda zar zor almıştım hani,öğretecek pek kimsede yok etrafımda varda götler zaman ayırmıyor işte işyerinden eve kadar götürmek lazım bide arabayı ehu o yüzden pratik yapamıyorum neyse haftasonu bulayım adam gibi bi kurs olmadı taksici bulurum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ehliyeti aldım yahu niye otomatik olmayan araç bulayımki arabada otomatik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Fiat'in bu konuda arge calismalari var. Kikikikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 otomatik araçta yeni başlayanın dikkati çok daha çabuk dağılıyor. manuel vites dikkati dinç tutuyor. bi de manuel hatayı daha kolay affediyo, en fazla bi viteste kalıp aracı bağırtıyosun. otomatikte yanlışlıkla gaza bassan araba 100'e kadar önünde ne varsa silip süpürüyor. daha tehlikeli ynai ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 abi ne taksisi arkadasi al arabayi cik iste bana da ogreten kimse olmadi. kendim ogrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 istanbul trafiğinde yemedi açıkçası arabayı tuzla'dan teşvikiye'ye kadar getirmek :D 3.sayfa gazete haberi bile olmam türk soykırımı diye tarihe geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Cübbeli çıktı sonunda, şükürler olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 senko said: abi ne taksisi arkadasi al arabayi cik iste bana da ogreten kimse olmadi. kendim ogrendim O yuzden partikul filtresini karistirdindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar