Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

direksiyon geliştirme merkezi


Fin

Öne çıkan mesajlar

merabalar
ehliyetim var ama araba kullanmayı bilmiyorum (bildiğim kadarıyla trafiğe çıkmak istemiyorum aslında)
ist avr iyi bi kurs falan var mıdır haftasonları bu şekilde eğitim verecek öyle rasgele bi ehliyet kursuna gittim sordum o şekilde eğitim vermediklerini söylediler lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kuralları ve temelleri biliyorsan tenha yerlerde yavaş yavaş alıştır kendini. yanına da tecrübeli bir arkadaşını al tamamdır. o süremiyorum psikolojisini at üstündne çünkü araba kullanmaktan çok daha fazla koordinasyon isteyen bir sürü iş yapmışsındır hayatın boyunca.

bu planın tek eksisi alıştırma yapacak bir araban olmaması olabilir, onu da kiralık araba falan halledersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

araba var aslında ama geliştirmem lazım öyle iş yerinin benimde değil ama baya oldu ehliyeti alalı o zamanda zar zor almıştım hani,öğretecek pek kimsede yok etrafımda varda götler zaman ayırmıyor işte işyerinden eve kadar götürmek lazım bide arabayı ehu o yüzden pratik yapamıyorum
neyse haftasonu bulayım adam gibi bi kurs olmadı taksici bulurum gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

otomatik araçta yeni başlayanın dikkati çok daha çabuk dağılıyor. manuel vites dikkati dinç tutuyor. bi de manuel hatayı daha kolay affediyo, en fazla bi viteste kalıp aracı bağırtıyosun. otomatikte yanlışlıkla gaza bassan araba 100'e kadar önünde ne varsa silip süpürüyor. daha tehlikeli ynai ondan dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...