kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Çoktandır arada kafa dağıtmak için uğruyordum Paticik forumlarına, fazla zaman öldürmemek için şimdiye kadar bi üyelik almamıştım ama bugün kendimi tutamadım cari açık tartışmasıyla ilgili bir mesaj yazabilmek için üye olmuş bulundum. Herkese merhabalar. Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 burası amerikan okullarındaki ortama benziyor, eksiğini gördüğü insanla dalga geçerler hep. insan neyle büyürse öyle oluyor işte. Alıntıla
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hosgeldin tam bir terazi erkegisin Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sanssizsansli said: burası amerikan okullarındaki ortama benziyor, eksiğini gördüğü insanla dalga geçerler hep. insan neyle büyürse öyle oluyor işte. abi bu nickle yazını okumam bile büyük bir merhamet örneği. amerikan kolejinde loser'ı arkadaş edinen, onu bullylere karşı koruyan tipte biriyim. edit: hg. Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ahahahaah a.fldkgakgnasdifgkan Alıntıla
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 dylanN said: Hosgeldin :) Naber? İyilik :) Senden? @reampage, sanssizsansli, Pewpew : hoşbulduk Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 uzun zamandir yeni uye olan insanlar arasindan dogru duzgun tartisabilen bir insan cikti. tarih bolumunde gordum. sevindim. hosgeldin. konu disiymis Alıntıla
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Llama said: liseli liseliler cari açık mı konuşuyorlar aralarında boş zamanlarında ? hg bu arada Alıntıla
copry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Hosgeldin de nickin cok kotu. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ticaret meslek lisesi.. ama nick için demiştim ben liseli diye Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Vazgectim ya lanetli misin nesin. Alıntıla
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 @marty,Karea,copry hb @pascal hay Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bir an gündüz cnbc-e açtım gibi oldu hg Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hb yazana hg yazarım bende Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bana hb dememiş. açıklama bekliyorum. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.