cenavar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet arkadaşlar aslında bir dosya hazırlanabilir ! .chm formatında olacak olan bu dosyada 3 ana katagori olur işte 55i 55r ve runuo gibi alan yetkililerinin yardımı ile gorev dağlımı yapılır ve forumlara katılan herkes bunda katkıda bulanabilir boylece bir çok sorunu kişiler oıradan gorerek ogrenir ve forumlarda kalabalık olmaz en azından laf dalaşına girilmez **arama yapın biraz ** sanane kardeşim ** istedğimi yazarım vs... vs.... gibi gereksiz konuşmalara gerek kalmaz buradan direk alan yetkililerinne sesleniyom bi dusunun hemde epeyce buyuk bi kayna olur ![signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sanırım Coder ve/veya Baggio gibi arkadaşlar böyle bir programı visual ile kolayca dile getirebilirler. Ancak böyle bir projeye adım atmak için yeterli neden vede destek lazım... O halde... UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 alında bende once program olara kduşundum ama program yapmak daha fgazla zaman alır diye duşundum! Onun için chm dosyası dedim ama program olsursa da fena olmaz[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 şu ortamda bilgi akıo toplamasını bilene[signature][hline]Fire in the Darkness...
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 burada işe yarayan bilgi çok az bence. işe yarayan bilgiyi üreten insan sayısı da az zaten. bilgi aktığını düşünmüyorum. bunun dışında burası forum, amaç ultima online emul. için kaynak yaratmaksa, forumla bağdaştırılmamalı.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 türkçe bir tutoryal dosyası oluşturmak gerçekten iyi olur ancak arthura katıldığımı belirtmek isterim bu ortamdada yeterince bilgi var araştırmak en önemlisi.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bencede baya guzel olur[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 olursa güzel olur şahsen baggio, bronx, silencer ya da coder'ın yerinde olsam, insanlar forumlarda arama yapamıyor/yapmıyor diye .chm dosyası hazırlamazdım. hele program hiç yazmazdım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hyr ben onların yapmasını istemiyorum tum forumlara katılan kişler olarak yapılmasını istiyoru msadece burada alan yetkilileri gorev dağıtısıın yani sadece bir kaç kişi deil tum forum olarak yapılsın bu iş benim kastım bu[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 herhangi bi konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız yardım etmek ten buyuk mutluluık duyarım ' çorbada bnizimde tuzumuz olsun herşeyi başkalarından beklemek yanlış '[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: TheCoder, 13 Kasım 2004 03:43 tarihinde demiş ki: en zor şey anlatım mesela itemdef anlatırken bi anda triggerlara geçmemek işten değil +1[signature][hline]
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Chok pis ustteki yazıyı alıntı yaparım... :D[signature][hline] [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 13 Kasım 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Xcrack, 13 Kasım 2004 13:41 tarihinde demiş ki: Editle editle ohh :) Euheuheuheuheuhe +1 Revenloft[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 goog idea! UP[signature][hline]------------ RHnet.. www.RankHosting.net (bilgi için msn:[email protected]) Saygılarımla KJ.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 programlama konusunda yardımcı olabilirim. ama anlatım konusunda.. o kadar zor şeyler istemeyin :)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Öne çıkan mesajlar