Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkish-uoscp-tutorial (turkçe tutroial) .chm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar aslında bir dosya hazırlanabilir ! .chm formatında olacak olan bu dosyada 3 ana katagori olur işte 55i 55r ve runuo gibi alan yetkililerinin yardımı ile gorev dağlımı yapılır ve forumlara katılan herkes bunda katkıda bulanabilir boylece bir çok sorunu kişiler oıradan gorerek ogrenir ve forumlarda kalabalık olmaz en azından laf dalaşına girilmez

**arama yapın biraz
** sanane kardeşim
** istedğimi yazarım vs... vs.... gibi gereksiz konuşmalara gerek kalmaz buradan direk alan yetkililerinne sesleniyom bi dusunun hemde epeyce buyuk bi kayna olur ![signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Sanırım Coder ve/veya Baggio gibi arkadaşlar böyle bir programı visual ile kolayca dile getirebilirler. Ancak böyle bir projeye adım atmak için yeterli neden vede destek lazım... O halde... UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Mesaj tarihi:
alında bende once program olara kduşundum ama program yapmak daha fgazla zaman alır diye duşundum! Onun için chm dosyası dedim ama program olsursa da fena olmaz[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
Mesaj tarihi:
burada işe yarayan bilgi çok az bence. işe yarayan bilgiyi üreten insan sayısı da az zaten.
bilgi aktığını düşünmüyorum.

bunun dışında burası forum, amaç ultima online emul. için kaynak yaratmaksa, forumla bağdaştırılmamalı.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
türkçe bir tutoryal dosyası oluşturmak gerçekten iyi olur ancak arthura katıldığımı belirtmek isterim bu ortamdada yeterince bilgi var araştırmak en önemlisi.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
olursa güzel olur

şahsen baggio, bronx, silencer ya da coder'ın yerinde olsam, insanlar forumlarda arama yapamıyor/yapmıyor diye .chm dosyası hazırlamazdım. hele program hiç yazmazdım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
hyr ben onların yapmasını istemiyorum tum forumlara katılan kişler olarak yapılmasını istiyoru msadece burada alan yetkilileri gorev dağıtısıın yani sadece bir kaç kişi deil tum forum olarak yapılsın bu iş benim kastım bu[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
Mesaj tarihi:
herhangi bi konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız yardım etmek ten buyuk mutluluık duyarım ' çorbada bnizimde tuzumuz olsun herşeyi başkalarından beklemek yanlış '[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
Mesaj tarihi:
said:
Xcrack, 13 Kasım 2004 13:41 tarihinde demiş ki:
Editle editle ohh :)

Euheuheuheuheuhe

+1 Revenloft[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
Mesaj tarihi:
programlama konusunda yardımcı olabilirim. ama anlatım konusunda.. o kadar zor şeyler istemeyin :)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
  • Yeni Oluştur...