Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Skill

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yeni skill yaratmak istiyorum hangi scp dosyasını kullanacağım?[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz

Mesaj tarihi:
Kullanamayacaksin.
Yeni bir yetenek eklemek istiyorsan belli bir yetenek artis algoritmasi hazirlayip o yetenegi gelistirecek esya/eylemler ile baginti saglayacaksin. Yetenek miktarini da tag gibi degiskenler halinde kaydedebilirsin ancak.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mesaj tarihi:
Delinquentin dediğini mesela nebulanın poisoning veya eva healing skillerindeki skill artışlarına bakabilir bunuda başka bir item vs. ile bağdaştırabilirsin mesela nebula healing sistemi doğal olarak bandaj ile bağdaştırılmış poison skilli ise poison atma ile bağdaştırılmış biliyorsunki normalde poisoning poison atarak gelmez ;)[signature][hline]deviL|may|Cry
Mesaj tarihi:
evet baya bi karmaşık görünsede mantığı çözdükten sonra kolayca yapabilirsin ama skills tablosuna yeni bi isim olarak ekleyemezsin sanırım sadece varolan isimleri değiştirebilirsin[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
Mesela Detect Hidden halbukı o kadar guzel seyler yapılabılır kı bu skıllden[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
aslinda evet yaa

dilencilik skilli yapmak lazim

grandmaster Dilener :P

10 dilenmede 0.1 skill gelcek :P
grandmaster dliener oldugu zamanda insanlar en az 1 k verecek :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
İyide begging war ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
iste onu diyorum kac kisi beggingin ne ise yaradinii biliyor ve kullaniyor

onun yerine adam gidiyor brit banakaya abiiiiii 1k versene :P

bence deistirmek lazim :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
Haa eed mesela skıll de appi ısen lordum gp plzz fln desın gmlersen Allah rızası ıcı ndemneye baslasın :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
neysea arkadaslar konuyu dagitmayalim ama ise yaramayan veya ise yaramamak zorunda kalan birsuru skill var[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
Skill i işe yarar hale getirmek aslında oncelikle o serverdaki dev. in işi. Birseyler yapar baglarsan o skill i kullanmak zorunda kalır millet.( ör: Stealth kasmak icin hide zorunlulugu gibi )

Ama bugune kadar o kadar skill arasında sadece Enticement in hiçbir ise yaramadigini gordum :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
Kullanilmayan o skilleri aktif etmek cokta zor degil aslinda, sadece iyi bir developer olmasi gerekir ;)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis.
Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...

Mesaj tarihi:
Bencede yenı boyle atraksıyonlar olsun kı o skıller ıcın mıllet gelsın kassın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Ben yaptım bişiler

Speaking skili yaptım uğraşa uğraşa...

Her küfürde - skill gelişi oluyor her role playing sözünde de +1 skill geliyor bunları da küfür detectorla ayarladım oldu[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz

Mesaj tarihi:
Euheuhe yok o ph a gırer :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Sorunu Soyle Cozumleyebiliriz..

Sen Acik Olmayan Veya Acik Olan Bir Skilli Mesela Foren. Eva skillini Aktif Hale Getirmek Istiyorsan Soyle Birsey Yapabilirsin..

On=@skillstart Dediginde Adama Langirt Bir Item Verirsin , bu itemden yapacagin Islemleri Yapabilirsin Ornek :

on=@skillstart
if (strmatch('','Forenc eva')) // nasi yazilio bilmiom :D
if !())
src.newitem i_mem_fore
src.act.equip
src.events +e_fore
return 1
else
src.sysmessage Lutfen > sn Bekleyiniz..
return 1
endif
endif