souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Şu an işten geldilm kütük gibiyim resmen. Omuzlarım boynum kaskatı durumda. Ne yapmak lazım.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 valla bir masöz olsaydı çok güzel olurdu :) ama şu an için duş alıp yatmaktan başka çare yok gibi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 seks için daha aksama cok var :)
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 tek başıma kendimi mi parmaklayayım :)
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 souldarkorn said: tek başıma kendimi mi parmaklayayım :) ale ale sonra niye gay formu
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 souldarkorn said: tek başıma kendimi mi parmaklayayım :) bu kadar talihsiz bir açıklama olamaz.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Normal masaj yapan yer olsa parası neyse verip gidecem ama yok
trathias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 önce yukarıdaki önerileri dene olmadıysa bi yürüyüşe çık ama min 6-7 km yürü yani. sonra bi sıcak duş. ps: masaj için şu grupanya vs tarzı sitelerden bakabilirsin. bana bi arkadaş köpük ve bali masajı hediye etmişti baya güzel oluyor.
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Llama said: souldarkorn said: tek başıma kendimi mi parmaklayayım :) ale ale sonra niye gay formu abi ben kız diye şeettiydim... ::o
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi son mesajlarından ilk 5 e baksan gs ilk 11 ini saydığını görür ve yapmazdın. souldarkorn said: Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Emre, Elmander, Burak
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 tanıdık adam kalmamış yalnız galatasarayda emre belezoğlundan başka.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yapılan espriye karşı üşenmeyip son mesajlarına kadar incelenmek. Hakikaten epik.
Öne çıkan mesajlar