fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 makarna yapıyorum lan. italyan erkeği gibiyim resmen ;) ama fakir italyan erkeği
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 topik açmıyorum bayadır o kadar güzel yaptım yani düşün
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 aklıma gelen tek fakir italyan super mario
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 fede said: makarna yapıyorum lan. italyan erkeği gibiyim resmen ;) ama fakir italyan erkeği italyanşlar fakir oldukları için zaten makarnaları var ki bizza dediğin açılmış hamurun üstüne evde ne varsa koymak üstüne, makara bildiğin erişte sonra üstüne yine evde ne varsa onu koymaca adamların mutfağı fakir lan.. domatesin avrupaya gelişine kadar
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Şair burda fakirim ama halen verebilcek sevgim var kızlar, ö.m. kutuma beklerim demiş. evet.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 fede said: makarna yapıyorum lan. italyan erkeği gibiyim resmen ;) ama fakir italyan erkeği SAÇMA
Öne çıkan mesajlar