kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 F2P oldu sıkıldıkça gireyim dedim, demez olaydım patch sürekli eror veriyor 'unable to retrieve patch data , check your internet connection' Firewall kapalı, windowsun firewallında program izinli, internetimde sıkıntı yok, client fix vs de yaptım düzeltemedim. Forumlara baktım çözüm göremedim. Var mı yaşayıp düzelten bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Hosts dosyasına : 77.67.21.16 cdn-patch.swtor.com satırını ekle. DNS'lerden dolayı patch serverı bulamıyor client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Log dosyasına baksana. Orda yazar sorunun ne olduğu.Hosts dosyasına yazınca benim düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sniper said: Hosts dosyasına : 77.67.21.16 cdn-patch.swtor.com satırını ekle. DNS'lerden dolayı patch serverı bulamıyor client. f2p olunca hostu kabul etmiyor oyun kabul etmesi için premium almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yok oyun free to login o kadarda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Uğraşmıyorum, olmadı bi türlü baştan DL'i de gözüm yemedi açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ayni sorun bende de olmustu dns bulma kismini otomatige getirdim duzeldi network ayarlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar