deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ben seviyorum ya, ne düşerse düşsün. Misal sabah oyundaki en kötü roll'lü echoing fury düştü 5dk'lik act 1 festering woods runda (893 dps sadece stat veriyor sdf) ama yine de mutlu bir adam olarak güne başlamış oldum. Gün daha aydınlık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben de aynen düşsün de kötü statlı düşsün o kahverengi rayi görmek bile yetiyor diyorum ama bugün 2 saat içinde 3 tane hellrack düştü sinir oldum. hellrack nedir arkadaşım yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oyunda botçular dahil kimse kalmadı ya hahaha dedim insanlar azalınca belki çekmek için çaktırmadan biraz açarlar oranları. yok gene düşmüyor. tok satıcı blizart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bana da bot söyleyin. ben tv izleyim o kassın. nedir bu arkadaşım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben zaten kendim bot gibiyim niye bot kullanayım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ML 0 multide en kotu 1 tane dusuyor magicfind'i max yapip deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ML yok MP var, söylediğine katılıyorum MF full yapmak önemliymiş gerçekten, ha düşenler çöpmü yine çöp tabi; klasik kotik stratejisi 1-2 düşsün hırs yapsınlar oynasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar