deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Benim mp0'da 209 mf'm var bu arada. 91 mf'nin lafını yapmıyordur heralde. Bugün 2 tane hand crossbow (aka fiery brimstone) düştü sabah arka arkaya sonra yine durdu. 30 saatte 2 fiery brimstone, buna da şükür. (MF'm 0 (sıfır)'ken daha çok düşüyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 o birazda kasma hızına bağlı ben %24 ms ve 130k dps ww barbarımla saat başı dusuruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 deadwoll said: Benim mp0'da 209 mf'm var bu arada. 91 mf'nin lafını yapmıyordur heralde. Bugün 2 tane hand crossbow (aka fiery brimstone) düştü sabah arka arkaya sonra yine durdu. 30 saatte 2 fiery brimstone, buna da şükür. (MF'm 0 (sıfır)'ken daha çok düşüyordu) açıkçası o mf ile pek bi item beklemeni tavsiye etmem, ama tabi şans bu. blackthorne leggings iyi item hem mf, hem loh veriyor statlarda fena değil ayrıyetten ucuz. bu arada mf cap 625 mp10da, her mp başına 25mf geliyor yani 375 mp0 cap buna 5stack nv dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 O mf dediğin 300mf'ye bayağı yakın yalnız, forumdaki çoğu saat 1 düşürenden daha fazla mf'm vardır muhtmelen. Ki dediğim gibi mf'm 0'ken daha çok düşüyordu. Blackthorn vs. hepsi var bu arada. Ek olarak benim mf'm MP 0'da NV valor dahil olmadan, sadece benim üzerimdeki MF. Onu da tekrar yazıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 deadwoll said: O mf dediğin 300mf'ye bayağı yakın yalnız, forumdaki çoğu saat 1 düşürenden daha fazla mf'm vardır muhtmelen. Ki dediğim gibi mf'm 0'ken daha çok düşüyordu. Blackthorn vs. hepsi var bu arada. Ek olarak benim mf'm MP 0'da NV valor dahil olmadan, sadece benim üzerimdeki MF. Onu da tekrar yazıyım. 41mf açık yinede az değil git bi sunkeeper tak direk cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Allah aşkına kaç kişi var abi full mf farm yapan ya sdf Sun keeper takıp dps'imi 60k düşürüp normal hızımın yarısıyla farmlamamın bir esprisi yok. 1 haftada 2 legendary düştü, alakası yok mf'yle o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 MF hikaye ya 86-88 arası legendary düşüremedim, az önce düştü dandik bi wizard hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 açıkçası ben mf cap farm yapmayan kaç kişi var diye merak ediyorum, gearında tek silahın mı çok iyi nedir? gidip 700dps socketsiz sunkeeper takarsan evet 60k düşürebilir normal damageını bilmedigimden.Ayrıyetten mp0 da yavaşlamak nedir? ayrıyetten drop ratelerin düştüğü patch sonrasında kesin yani en azından işe yarar itemlerın drop rateleri düşürmüşler bence.Adamlar drop rateleride düşürmüş gidip mf capte oynamazsanız hiç bir şey düşmez ama onceden de dediğim gibi bu şans.Mf cap yaparak şansı az da olsa arttırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ben aylardir full mf oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Benim 225 mf, mp de 1'den aşşağı oynamıyorum 140k unbuffed dps ile, bazen çok kısır dönemler olsa da, çöp olarak da olsa legendary düşüyor... Ama hiç işe yarar bir şey düşmedi son 10 legendary'dir falan. Bir de forumda birçok kez belirttim, girdiğiniz oyunların "şanslı-şanssız" skalası ile birbirinden ayrıldığına adım gibi emin oldum artık. Örneğin oyunda Legendary düşmüşse, key garanti düşüyor mp1'de 3 oyunumun 2'sinde legendary düştü, legendary düşenlerde warden'dan key düştü, bi legendary düşmeyen oyunda warden'dan key düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yok ya bana mp4'te 7 run üst üste key düşmedi act 3'ten mesela, ama 3-4 tane legendary aldım. Aynı şekilde key aldığım run'lardan da legendary alamadığım oluyor sıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Key aldığın run legendary verecek diye birşey yok, ama legendary aldığın run genelde key veriyor benim düşünceme göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yagiz9304 said: Key aldığın run legendary verecek diye birşey yok, ama legendary aldığın run genelde key veriyor benim düşünceme göre Katılıyorum.Genellikle o şekilde oluyor. La o değilde bak şimdi aklıma geldi :D Şu manyaklar var ya bombacı mülayim diyoruz biz :D Dün bi tanesi inna pants attı 87 intli euhasuda şaşırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 quatermain said: Yagiz9304 said: Key aldığın run legendary verecek diye birşey yok, ama legendary aldığın run genelde key veriyor benim düşünceme göre Katılıyorum.Genellikle o şekilde oluyor. La o değilde bak şimdi aklıma geldi :D Şu manyaklar var ya bombacı mülayim diyoruz biz :D Dün bi tanesi inna pants attı 87 intli euhasuda şaşırdım :D Rare düşmedi bana daha o itoğluitlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Baneling olum onlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Patladıktan sonra hala üstüme koşuyorlar gibi görünüyor benim makinede. Sıkıyorum disintegrating wave'i cayır cayır niye ölmüyorlar derken bir bakıyorum içimde patlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bana yerdeki cesetten ilvl 62 mojo düşmüştü. şu kurbağa gibi olandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Düşen legendary'nin göğe yükselen o sıcacık kahverengi ışık huzmesini özledim anasını satiyim. Yok mu mod falan bari düşen rareler öyle kahverengi ışık çıkartsınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bol keywarden kes illa görürsün o ışığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bugün 5-6 kere kestim mp3'te tık yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şimdi giriyorum legendary dusunce ne dustugunu aynı anda yazıcam buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 düştü ss koymuyom the gavel of judgment 2h mighty weapon dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 2 act3 run yaptım 3 lege düştü bugün. böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 valla mp5 farmlıyordum, bazen saatlerce drop olmuyordu. dünden beri fistan'în dediğini yapıyorum, hakkatten de yarım saatte bilemedin 1 saatte atıyor bi legendary. 3-5m ayarından fazla bişey düşmedi daha ama olsun o kısmı başka bi şans meselesi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 saatte min 3 tane düşüyor yahu ne dram yapıyorsunuz ha düşenler para ediyor mu diye sorarsanız sanmadım. amulet ring düşsün rare daha çok sevinirim gene güzel bi amulet sattım 1.2ba geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar