Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary drop rate

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Benim mp0'da 209 mf'm var bu arada. 91 mf'nin lafını yapmıyordur heralde. Bugün 2 tane hand crossbow (aka fiery brimstone) düştü sabah arka arkaya sonra yine durdu.

30 saatte 2 fiery brimstone, buna da şükür.

(MF'm 0 (sıfır)'ken daha çok düşüyordu)

açıkçası o mf ile pek bi item beklemeni tavsiye etmem, ama tabi şans bu. blackthorne leggings iyi item hem mf, hem loh veriyor statlarda fena değil ayrıyetten ucuz.
bu arada mf cap 625 mp10da, her mp başına 25mf geliyor yani 375 mp0 cap buna 5stack nv dahil
Sosyal ağlarda paylaş

O mf dediğin 300mf'ye bayağı yakın yalnız, forumdaki çoğu saat 1 düşürenden daha fazla mf'm vardır muhtmelen. Ki dediğim gibi mf'm 0'ken daha çok düşüyordu.

Blackthorn vs. hepsi var bu arada.

Ek olarak benim mf'm MP 0'da NV valor dahil olmadan, sadece benim üzerimdeki MF. Onu da tekrar yazıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

O mf dediğin 300mf'ye bayağı yakın yalnız, forumdaki çoğu saat 1 düşürenden daha fazla mf'm vardır muhtmelen. Ki dediğim gibi mf'm 0'ken daha çok düşüyordu.

Blackthorn vs. hepsi var bu arada.

Ek olarak benim mf'm MP 0'da NV valor dahil olmadan, sadece benim üzerimdeki MF. Onu da tekrar yazıyım.

41mf açık yinede az değil git bi sunkeeper tak direk cap
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası ben mf cap farm yapmayan kaç kişi var diye merak ediyorum, gearında tek silahın mı çok iyi nedir? gidip 700dps socketsiz sunkeeper takarsan evet 60k düşürebilir normal damageını bilmedigimden.Ayrıyetten mp0 da yavaşlamak nedir?

ayrıyetten drop ratelerin düştüğü patch sonrasında kesin yani en azından işe yarar itemlerın drop rateleri düşürmüşler bence.Adamlar drop rateleride düşürmüş gidip mf capte oynamazsanız hiç bir şey düşmez ama onceden de dediğim gibi bu şans.Mf cap yaparak şansı az da olsa arttırıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 225 mf, mp de 1'den aşşağı oynamıyorum 140k unbuffed dps ile, bazen çok kısır dönemler olsa da, çöp olarak da olsa legendary düşüyor... Ama hiç işe yarar bir şey düşmedi son 10 legendary'dir falan. Bir de forumda birçok kez belirttim, girdiğiniz oyunların "şanslı-şanssız" skalası ile birbirinden ayrıldığına adım gibi emin oldum artık. Örneğin oyunda Legendary düşmüşse, key garanti düşüyor mp1'de 3 oyunumun 2'sinde legendary düştü, legendary düşenlerde warden'dan key düştü, bi legendary düşmeyen oyunda warden'dan key düşmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Key aldığın run legendary verecek diye birşey yok, ama legendary aldığın run genelde key veriyor benim düşünceme göre

Katılıyorum.Genellikle o şekilde oluyor.

La o değilde bak şimdi aklıma geldi :D Şu manyaklar var ya bombacı mülayim diyoruz biz :D Dün bi tanesi inna pants attı 87 intli euhasuda şaşırdım :D
Sosyal ağlarda paylaş

quatermain said:

Yagiz9304 said:

Key aldığın run legendary verecek diye birşey yok, ama legendary aldığın run genelde key veriyor benim düşünceme göre

Katılıyorum.Genellikle o şekilde oluyor.

La o değilde bak şimdi aklıma geldi :D Şu manyaklar var ya bombacı mülayim diyoruz biz :D Dün bi tanesi inna pants attı 87 intli euhasuda şaşırdım :D

Rare düşmedi bana daha o itoğluitlerden
Sosyal ağlarda paylaş

valla mp5 farmlıyordum, bazen saatlerce drop olmuyordu. dünden beri fistan'în dediğini yapıyorum, hakkatten de yarım saatte bilemedin 1 saatte atıyor bi legendary. 3-5m ayarından fazla bişey düşmedi daha ama olsun o kısmı başka bi şans meselesi sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...