Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizde yazın güzellerinden ... :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyum uzasin diye yatmadan once sut ictim hep yanlara dogru uzadim,ben yatarim kafamda girer süte, hazir uzamisken.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
ne zamanki winamp critical error verir windopws mavi ekran üstüne mavi ekran gösteriri mosue ve kaklvyenin sütünde iğrenç pislikler oluşur masamın wetarfı kirlenir ve güneş doğmaya başalrsa ebnim uykum vaktim gel,ir bebeğim

oh yea[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
nolmuş buraya ?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
geyiğin kafasını duvarlara vura vura öldürdük
budur yani[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
OHANESSSS ! . Siz dün gece naaapmışınız lany burada . Dün gece ben bıraktığımda yeşşillikti orman vardı vadiydi ! . Okudum tam kafa muhabbet geçmiş :lol: guselmiş gusel . :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
  • Yeni Oluştur...