Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizde yazın güzellerinden ... :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
göbek tabiki çok fonksyonludur
bonecrusherin dedii gibi klip çekebilrsin

GÖ BEK diyerek insannarı özellikle ingilzce bilenleri kendinden uzakliştırabilrsin

GÖB EK diyrek çiftçi dostlarına gö bitksini ekmelerini söyleyebirsin

göbek diyerek manvadan salatalık hoş bir marulumsu yiyicek maddesi labilrsin

göbek atabilrsin hamada sıcak bir şey ima edebilrsin fln fln[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
göbek açmak yakışmıyor bence.
kapatsalar daha güzel sade iyi duruyor.
tophanede gördüm bi tip kız güzel hoş ince belli açmış göbeği yakışmamış ama kıza diyeceğim yoktu yanında kalas vardı.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
göbeği açık giysiler modasını aslında terziler çıkardı.
böylece aklı sıra kar edeceklerini sandılar.
her tşörtün alt kısmını kestiler.
hani daha önce de madeni para yapanlar bir köşesinden kırparmış kendine saklarmış ya.
ancak terziler o ellerindeki yırtık kumaşı değerlendiremediler ve atmak zorunda kaldılar.[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
Mesaj tarihi:
Moda geliyo geciyo iste 10 sene once varmiydi bole bisi yoktu, kizlar tisort giyerlerdi dizlerine kadar boyle bol bol,bakarsin bi 10 sene sonra tekrar oyle olur, ama altinda pantalon olurmu onu bilmem.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
buda 2.sanatyi devrimine neden oldu
çöpe atlına kumaş parcalarını yiyierk büyüyhen keçiler dev haline geldielr
fransada boyu 22mtreye ualşan keçiler göze carpıyordu
yavaş yavaş hükümette yel bulan keçiler avrupay asimi,le edioalrdki
Jean Palaies ve Michell Koulin isimli 2 fransız vatandaşının yöenttiği direniş ordusu saldırıya geçti
keçielr yenilince yemksiz kaln fransa sanayi ye güvenmek zounda kaldı yemkleri için
buda 2.sanayi devirini başlattı.

evet[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
10 sene önce de yırtık pantolon modası vardı. terziler de o zaman yırttıkları kot pantolonları sakladılar,
ama yırtık kot parçalarıyla yırtamadılar.

ısrarla bu sefer de açık göbek denediler,
bu da olmadı.

niye bu kadar ısrarla deniyorlar anlamadım.
yırtamıycaklar köşe olamıycaklar, yazık di mi o artık kotlara kumaşlara?[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 14 Kasım 2004 04:21 tarihinde demiş ki:
göbeği açık giysiler modasını aslında terziler çıkardı.
böylece aklı sıra kar edeceklerini sandılar.
her tşörtün alt kısmını kestiler.
hani daha önce de madeni para yapanlar bir köşesinden kırparmış kendine saklarmış ya.
ancak terziler o ellerindeki yırtık kumaşı değerlendiremediler ve atmak zorunda kaldılar.

NTV de izlemiştim lifestyl moda programında sanırım bu düşük bel moda'sını cıkartan ilk uygulayan terzi ile röportaj yapmışlardı o da bayandı.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Mesaj tarihi:
nie hep bayan terziler böle kırpma sevdası içindeler ?[signature][hline]0 bir -Kuzu
Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 14 Kasım 2004 04:31 tarihinde demiş ki:
bu arada hiç anlamam akşam yine yatacağım sabah neden toplayayım ki yatagımı?

hocam + 3829382923832
anneme okutucam bu yazıyı yarın..[signature][hline]0 bir -Kuzu
Mesaj tarihi:
yatağım pcme 1 mt uzakta ama üseniom uyumaya[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Kasım 2004 04:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...