Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizde yazın güzellerinden ... :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 14 Kasım 2004 03:52 tarihinde demiş ki:
alkolsüz güzel olnmaz bonecrusher

öenrim helva ekmk ve süttür
sıcak ballı süt yönetir

o zaman yarın sabah bakkala gidip bir alkol bir helva bir ekmek bir süt bir de bal mı almalıyım? bunu mu ima ediyorsun bana?
Mesaj tarihi:
nargile + cay + sütlü nescafe mideyi niye bulandırır ki..[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
bonecrusher
hepimizin derltleri ve üzüntüleri var
ama dertlerdeini bal süt ve helvayla geçiremessin
bence bekle bir süre,görekcisn her şey yoluna gircek
ve sonsuza kadr mutlu olacağız
akışına bırak yani olayları
bırak kalbin yönelndirsin seni ve ilkbaharda süzülwenj yaprajklar kadr özgür olki meltemelr seni pınarlara pınarlarda denizletre taşısın...

[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Kasım 2004 04:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Kasım 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
laktoz nedir demon toz mu?[signature][hline]0 bir -Kuzu

[Bu mesaj Mavi tarafından 14 Kasım 2004 04:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bayanların düşük belli pantolon giyip göbeklerini göstermeleri hoş mu sizce ?[signature][hline]0 bir -Kuzu
Mesaj tarihi:
ciddiyim ben iğrenmeye başladım
hoş göbek, güzel göbek, ince bel kriterlerini geçtim ne şekilde olursa olsun iğrenmeye başladım.
thread acıcaktım hatta bu konu ile ilgili boşver dedim sonra[signature][hline]0 bir -Kuzu
Mesaj tarihi:
otobüste yanında oturduum kızn göbek deliindeki pamuk kıvamına gelmiş pisliği(böğk) görünce annadımki biz ayrı dünyaların insanlarıyız.[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 14 Kasım 2004 04:12 tarihinde demiş ki:
bildigin gobek...

hatta zeytin koyup yersen, bunu da kameraya çekersen, klip diye satabilme imkanın da var.
bir göbek diyip geçme...[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
Mesaj tarihi:
Aslinda problem dusuk bel pantalonda degilki, üstüne giydikleri seylerde, onlarda kısa olunca oyle sakat oluyo, yoksa dusuk bel giyen erkeklerde niye oyle bi problem olmuyo demi[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
  • Yeni Oluştur...