Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Aralık WOL Balance Patch

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Terran
Raven seeker missile upgrade removed.

Zerg
Infested Terran eggs health down from 100 to 70

Fungal Growth range down from 9 to 8

bliz açıklamasına göre upgi sildik ki terranlar farklı late game komboları üretsinler, 70 hp yaptık ki storm atarak yumurta kesmek mümkün olsun

benim yorumum da : fungala lanet olsun bişi bulamadık bari rangeini çok az azaltalım dedik
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım niye her patchte terran yeni birşeyler bulup çıkarmak zorunda kalıyor? bu oyun ilk çıktığı günden beri en kalite oyuncular hep terran oynuyordu ve blizz söylemek gerek ki adamların hemen hepsini oyundan soğutmakla kalmadın, artık oyunda yapacak yeni bir bok da kalmadı.

9'dan 8'e inen fungalın pratikte etkisi nedir? bişeyin menziline girmiyor ya da çıkmıyor şu şekliyle. pozisyon icabı belki 1-2 fazladan hit alır, hepsi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Bence SC2 ünitelerini oyundan çıkarıp, baştan ünite tasarlamaları lazım. İnfestor, helion, baneling falan çok sikindirik üniteler. Ne yaparsan yap adam olmaz bu oyun, bu ünitelerle.

bw'a çözünürlüğü arttıracak bişeler eklesinler en güzeli. sanki oyunu sıfırlasalar daha iyisini yapabilecekler bu saatten sonra. he oyunu sıfırlayıp yapan ekibi de sıfırlarsan belki bir şans doğar. sorun oyunda değil netekim, oyunu ne yaparsan o çıkar ortaya. yapanları değiştirmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sanki BW yapanlar uzaylıydı da, SC2'yi yapanlar insanlarmış gibi geliyor. Neyse, nerf yapmak için nerf yapmışlar yorumuna katılmıyorum abi ben. Adamlar Terrandan nefret mi ediyorlar, zerg emmioğlu da ona torpil mi yapıyorlar, yapılabilecek bunu buldular demek yanlış bence. Manasıyla oynayabilirler, verdiği hasarı düşürebilirler. Bunu makbul bulmuşlar demek ki. Bi bildikleri vardır. Artık tankın önemi biraz daha artar. En çok istediğim şey abi tankın daha fazla kullanılması, Protosa karşı da zerge karşı da.
Sosyal ağlarda paylaş

nefret falan etmiyorlar ya da emmioğullarını kayırmıyorlar tabii ki. sadece ne yaptıkları ve yapacakları hakkında bir fikirleri yok. şerefsizim balans ekibini kovup tl.net'e bi başlık açsınlar ne yapalım şimdi diye, 3 ay içinden bundan 10 kat güzel oyun çıkar ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

BW 108 patch notes u koyucam buraya en sonunda ya hahah.

Simdi adamlarinda bir sucu yokki yeni nesil tek tus hero , dota , LOL gibi oyunlar oynuyor simdi onlerine BW gibi oyun koysan asisip kalirlar , ee ne yapcaklar herkesin oynadigi oyun yapacaklar biri aglicak biri kufur edicek ama alternatif olmadigi icin sc2 ye devam edilcek.
Sosyal ağlarda paylaş

harristhegosu said:

BW 108 patch notes u koyucam buraya en sonunda ya hahah.

Simdi adamlarinda bir sucu yokki yeni nesil tek tus hero , dota , LOL gibi oyunlar oynuyor simdi onlerine BW gibi oyun koysan asisip kalirlar , ee ne yapcaklar herkesin oynadigi oyun yapacaklar biri aglicak biri kufur edicek ama alternatif olmadigi icin sc2 ye devam edilcek.

su paticigin backgroundunda reklamı olan oyunu mu kassak senle ya? Ministry of War !

hatta sleeepde gelsin Istanbul Kıyamet Vakti falan oynarız , sc2 olmamıs pek
Sosyal ağlarda paylaş

hatta usenmedim buldum koydum. gercekten balance icin ugrasilmiş , oturup ciddi anlamda oyuncularin tepkilerine bakilmiş bir patch bole olur.

Balance Changes 1.08
TERRAN:

Valkyrie:
Damage increase to 6 per missile.
Acceleration and velocity increased slightly.
Build time decreased.

Science Facility:
Build time decreased.
Irradiate research cost increased to 200 minerals, 200 gas.
Yamato Cannon research cost decreased to 100 minerals, 100 gas.

Missile Turret:
Decreased cost to 75 minerals.

Factory:
Charon Missile Booster research cost decreased to 100 minerals, 100 gas.

Dropship:
Increased speed.

Goliath:
Increased ground attack range.

Battle Cruiser:
Build time decreased.
Supply cost decreased to 6.

PROTOSS:

Dragoon:
Build time increased.

Scout:
Decreased cost to 275 minerals, 125 gas.

Carrier:
Supply cost decreased to 6.

Templar:
Psi Storm Damage reduced.

Corsair:
Disruption Web spell duration decreased.

Zealot:
Shields decreased to 60 and hit points increased to 100.

ZERG:
Queen:

Decreased build cost to 100 minerals, 100 gas.

Ultralisk:
Supply cost decreased to 4.

Queen's Nest:
Spawn Broodling cost decreased to 100 minerals, 100 gas.

Hydralisk Den:
Lurker Aspect cost increased to 200 minerals, 200 gas.
Hydralisk speed upgrade cost increased to 150 minerals, 150 gas.

Spawning Pool:
Increased build cost to 200 minerals

Sunken Colony:
Building armor increased to 2.
Hit points decreased to 300.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...