Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sostizm said: Sow bu Galatasarayda sadece onemsiz maclarda kadro bulur. Sow da ayni adam olup ismi Ramazan olsa kazma bu adam derdi patiler, biraz turk kompleksi var. Ramazan isminin nesi kötü yahu:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 fizban said: sostizm'e pzero diye title vereiym en iyisi. abi ahahah. çok doğru bir mesaj ama adamın yazdığından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: sostizm said: Sow bu Galatasarayda sadece onemsiz maclarda kadro bulur. Sow da ayni adam olup ismi Ramazan olsa kazma bu adam derdi patiler, biraz turk kompleksi var. Ramazan isminin nesi kötü yahu:X Ramazan ismi kotu demedim, necdet de, cemal de olsa olurdu, sow degil de bi turk adi olsaydi bu kadar hayrani olmazdi demek istedim. Buraga resmen basarili oldugu icin kizanlar var. adam CL macinda gol atiyo, keske golu atan baskasi olsaydi mesajlari geliyor... Ayni haksizligi muzisyenlerimize de yapiyoruz. Bilim insanlarimiza da... Rakamlar ortada, basari ortada gene de laf eden, kotuleyen takdir edenden fazla... Bu iste bir yalnislik yok mu? Baros daha mi iyi Buraktan? Jo? Kim var yahu? Bu takimda sow olaydi daha iyi olurdu ... PAH! Ayip denen bisey var. Cok top aliyor ama azini atiyor... E adam top alabiliyor cunku, bi tarafini yirtiyo savunmanin icine o toplarla bulusanilmek icin... Bu mu degerini dusuruyor? Cok topla bulusuyor cok pozisyona giriyor burak, o yuzden kotu futbolcu. Sow daha az pozisyona giriyo yuzdesi yuksek o yuzden daha iyi... Hay mantiginiza sizin. Bu ingilizce klavyeyle yazmaktan nefret ediyorum, eve gidince daha rahat anlatirim ne dedigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yok yok sen kötü bişi didin, bağa didin! asdassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sostizm, bu mantıkla güiza 2007-2008 arasında etoodan, david villadan, fabiano'dan, agüero'dan falan daha iyiydi. atıyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sow gs'de olsa şimdiden 30 gol olmuştu,biz çok pozisyon bulamadığımız halde herif yakaladığını yapıştırıyor,burak bi maçta sow'un 2-3 maçlık pozisyonunu yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 haggaten ya sow hamit takası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 şu takımda burak dışında konuşulcak 10 oyuncu var abi :P.geçen yıl baros çokmu iyiydi sanki? takımda asıl sorun melo bence.bu sezon ciddi anlamda kötü.tamam geç geldi takımla fazla çalışamadı ama 15 hafta geçti lan hiç mi ilerleme olmaz adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 stoch da gelsin ya emre çolakı verelim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sabri ilede fernandes i değişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 selçuk sabri takası olsa hangi taraf daha çok sevinir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Fernandesi alıp 50 nc kamyonetle selpak verelim beşiktaşa. Sevap kazanırız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yok lan önce trabzona gönderelim sonra alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 fenn said: selçuk sabri takası olsa hangi taraf daha çok sevinir bilemedim BEn çok üzülürüm :) I <3 SABRİ eehheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar