Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Gogear Var bir tane bende. Mp3 leri isimlendiriyorum. Ornek: teoman - gonulcelen , teoman - paramparca gibi... Ama o yine kendine gore abuk subuk sıralaniyor Albumluyor fln. Onu istemiyorum tek istedigim sarkiciya gore listeni siralanmasi,su kolay isi bile beceremedim. Kisacasi A ya geldigimde AC/DC nin tum sarkilarini gormek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 İsme göre değil de içindeki tag bilgisine göre işlem yapar genelde belli bir standardın üzerindeki playerlar. Tag & Rename gibi bir yazılımla toplu düzenleme yapabilirsin tag'ler üzerinde. Dosya adından tag'e alma falan gibi pattern'lar tanımlayıp otomatik işlem yaptırabiliyorsun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Anladim sgl itunes gibi bir program lzm... Oda deli edicek simdi. Hepsiyle tek tek ugras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 İşte Tag & Rename indir iTunes ile uğraşana kadar bence. Dosya adlarından çekebiliyor artist/title bilgilerini, istediğin alanı toplu güncelleyebiliyorsun elle yazarak falan. Tüm ACDC şarkılarını seçip artist olarak yazabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Resimler ucmus ama hala ise yariyor kalan: http://forum.paticik.com/read.php?6,3931773,3931773#msg-3931773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Aksam cekerim. Multi olayi harika olms. Sirf bu yuzden ipod-itunes ikilisinden tiksinmistim. İpodu bir aciyordum sarki ismi yaziyor , sanatci > www.canimsin.net . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Gogear basligini gorunce sasirdim. Bende bugun gogear ile cebellesiyorum. Ekran lock screende kitli kaliyor bisi yaptirmadan kapaniyor. Yarin firmware denicem ama umudum yok. Albumleri gorebiliyorum usb den ama sadece harici hdd gibi algiliyor. Media device olarak algilamiyor. Varmi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 2 saniyede sunu buldum do a soft reset by pressing the power button and volume up (+) button together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 aa gogear6 gb'ım vardı la çok eskiden uffffffffffffffff ne nostalji oldu başlık benim için http://www.whitegadget.com/attachments/mp3-player-ipods/659d1195141813-philips-gogear-6gb-photo-mp3-player-0003784996644_215x215.jpg 7-8 sene falan önceydi sanırım çok boktan bi yazılımı vardı bu aletin ama çok yakışıklıydı be ya öncesinde de şu vardı: http://img.cimri.com/pictures/wm/300x300/212/212108_300-300.jpg ağlıcam ya şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Masticore said: 2 saniyede sunu buldum do a soft reset by pressing the power button and volume up (+) button together. Yok olmadı, ne oluyormuş ki bunu yapınca Firmware denedim o da olmadı. Birde resetleyip lock tuşunu unlocka getirin demişlerdi philipsin sitesinde ama yok işe yaramıyor. 4gb disk olarak kullanabiliyorum. İçini görüyorum dosya yüklüyorum ama play işlemini yerine getiremiyor. lock screen gitmiyor. Lock screen girer girmezde kapaıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar