Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatan topragının yabancılara satılması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında bu konuda cok bır bılgım yok ama duydugum kadarı ıle her yerı sehıt kanı ıle sulanmıs vatanımızın toprakları para karsılıgı ıle yabancılara satılıyormus...
Bu kadar adı bu kadar serefsızce bır sey olamaz o sehıtlerın anaları,babaları sımdı buna karsı gelmez mı onlar o canları yabancılara para ıle satılsın dıye mı akıttı??...
yorumlarınız beklıyorum...
(ayrıca bu konuda bılgısı olan varsa iice bır acıklaya bılır mı?)
Edited:Harf hataları..
[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

[Bu mesaj Razu tarafından 11 Kasım 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya böle bişinin bize bi etkisi olamaz büyük ihtimalle..Sonradan gelip burası bizim toprağımız çıkın diyemezler heralde ama birde israil gerçeği var...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Mesaj tarihi:
abi yetti politik topicler,bi rahat duramiorum açmayın şöyle konular...tartışmaya çok müsait konular.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
Turkıyenın 100 de 6'sımı 8'ımı ne yabancılara aıt yanı alınan topraklar bazında Tam oranı hatırlayamıyorum ama o cıvarlardaydı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 11 Kasım 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
bahsettiğiniz şey şu: biz adamlara türk vatandaşı gibi bir yerin tapusunu satıyoruz. fakat başka çoğu ülkede bu yoktur sadece 100 sene fln kullanım hakkını alabilirsiniz. yani siz bunları TAMAMEN satıyorsunuz, sorun orada.

Evet suankı hukumet vatan topragını para ıle yabancılara satmaktadır.ayrıca guneydogu anadolu bolumunun buyuk bır kısmı satılmıstır sımdıden...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 11 Kasım 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
bu adam "potansiyel yorunge di$i uydusu" olma grafigi ciziyor..

hangi adam?[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
İnsanlar nasıl bir cehaletle bilmeden saldırıyor, devleti yabancıları kötüleyici sahte milliyetçiliği yaymaya çalışıyor anlamıyorum. Konuyu hemen açıp "miş muş" kullanmak yerine biraz araştırmak lazım değil mi? Biraz bilgi edinmek lazım değil mi? Kim satıyormuş, nerede satıyormuş kime satıyomuş sorsalar verecek cevap olmadıktan sonra nesi tartışılır konunun? Efendim ben doğrusunu size söyleyeyim. Şu anda bu tepkilerin ortaya çıkmasının sebebi Kuşadası, Bodrum gibi tatil yörelerindeki yazlıkların ve bu sınıfa giren evlerin yabancılara satılması ve bölgenin giderek "yabancılaşması". Türkiye Cumhuriyeti yasalarında zaten T.C. vatandaşı olmayanlara hane sınırı var. Ancak yazlık niyetine ve tatil bölgesi olmak kaydıyla bir ev alabiliyorlar. Ve yabancılar da bu yüzden en çok "hit alan" bölgelerde kendi arsalarını ve yazlıklarını satın alıyorlar. Evet son zamanlarda durum biraz fazlalaştı çünkü ekonomik olarak yabancılarla baş edemeyen halkımız orada daha fazla gözüken yabancılara bu yüzden kin besliyor ve böyle haberler çıkıyor. Ayrıca devletin bu tür yerleri gerekli gördüğü ve geçerli sebep ileri sürdüğü takdirde kişinin zararını -ki zararı da devlet ve onun atadığı "bilirkişi" belirliyor- karşılamak kaydıyla istediği anda geri alma yetkisi var ve buna itiraz etme hakkı da yok o kişinin. Baştan o şartla satılıyor bu mekanlar zaten. (Kaynak isteyen olursa resmi bir belge internette var mı bilemeyecem, ben edindiğim bilgiyi nereden edindiğimi belirteyim; avukat bir tanıdığa sormuştum zamanında bu konuyu)

Biraz sakin olalım, araştıralım lütfen.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 11 Kasım 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
bu adam "potansiyel yorunge di$i uydusu" olma grafigi ciziyor..

ne anlamda?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
Razu, 11 Kasım 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
said:
bahsettiğiniz şey şu: biz adamlara türk vatandaşı gibi bir yerin tapusunu satıyoruz. fakat başka çoğu ülkede bu yoktur sadece 100 sene fln kullanım hakkını alabilirsiniz. yani siz bunları TAMAMEN satıyorsunuz, sorun orada.

Evet suankı hukumet vatan topragını para ıle yabancılara satmaktadır.ayrıca guneydogu anadolu bolumunun buyuk bır kısmı satılmıstır sımdıden...

Yavaş satsınlar, bunun için yasa değişikliği önergesi çıkarmak zorundadırlar ki satılan mal hala T.C. toprağı kalır ve istendiği zaman geri alınabilir zarar karşılanmak kaydıyla. Şimdi de "satılıyormuş" dan bir anda desteği bulunca "satılmıştır" gibi kesin ifadeye geçmişiz... Eh bu mudur yani?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
said:

Evet suankı hukumet vatan topragını para ıle yabancılara satmaktadır.ayrıca guneydogu anadolu bolumunun buyuk bır kısmı satılmıstır sımdıden...

Keşke komunistler gelseydi çok daya iyi olurdu dimi razu ?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 11 Kasım 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Keşke komunistler gelseydi çok daya iyi olurdu dimi razu ?

yo oyle bır sey demedım.kım daha iyi yoneticekse o gelsin...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
Sanırım her şeyden bir olay çıkarıp her şeyi bol miktarda abartarak veya şiddetle göstererek sert eleştiri yapan kesim genelde komünist kesim olduğu için öyle bir izlenim edindi arkadaş...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 11 Kasım 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
(Kaynak isteyen olursa resmi bir belge internette var mı bilemeyecem, ben edindiğim bilgiyi nereden edindiğimi belirteyim; avukat bir tanıdığa sormuştum zamanında bu konuyu)

Biraz sakin olalım, araştıralım lütfen.

zamanında dediğin hangi zaman?(merak ettiğim icin soruyorum kotu anlasılmasın)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 11 Kasım 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
Sanırım her şeyden bir olay çıkarıp her şeyi bol miktarda abartarak veya şiddetle göstererek sert eleştiri yapan kesim genelde komünist kesim olduğu için öyle bir izlenim edindi arkadaş...

Yo hayır zaten arkadaş başka bir forumda kendisinin komunist olduğunu söyledi,ben onun üzerinden bu yorumu yapıyorum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Razu, 11 Kasım 2004 21:26 tarihinde demiş ki:

zamanında dediğin hangi zaman?(merak ettiğim icin soruyorum kotu anlasılmasın)

1-2 ay kadar önce. Benzer bir konu başlığı mailime gelmişti de 2-3 arkadaştan. Önce benim baktığım davalar bu davalar değil dedi sonra da kanun vardı böyle dedi. Zaten bu yasayı değiştirmeye kalksalar olay olurdu.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 11 Kasım 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
said:
Razu, 11 Kasım 2004 21:26 tarihinde demiş ki:

zamanında dediğin hangi zaman?(merak ettiğim icin soruyorum kotu anlasılmasın)

1-2 ay kadar önce. Benzer bir konu başlığı mailime gelmişti de 2-3 arkadaştan. Önce benim baktığım davalar bu davalar değil dedi sonra da kanun vardı böyle dedi. Zaten bu yasayı değiştirmeye kalksalar olay olurdu.

Orda tatil yoreleri demissin ama aslında heryerden toprak alabiliyorlar ornegin guneydogu anadolu bölümünün büyük bir bölümü satılmıs.neden Güneydogu bölümü diceksiniz GAP projesi ile birlikte degerinin artacagını dusunup oraya da el atmıslar...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
Razu, 11 Kasım 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
Orda tatil yoreleri demissin ama aslında heryerden toprak alabiliyorlar ornegin guneydogu anadolu bölümünün büyük bir bölümü satılmıs.neden Güneydogu bölümü diceksiniz GAP projesi ile birlikte degerinin artacagını dusunup oraya da el atmıslar...

Böyle bir şey varsa bu zaten yeni olamaz çok önceden olmuştur. Bunun için de yeni iktidarı suçlayamayız (her ne kadar bazı kararlarını ben de pek beğenmesem de). GAP çok eski bir proje. Ayrıca G.Doğu Anadolu'yu kime satmışız ne zaman satmışız nasıl satmışız da kokusu çıkmamış, bunları söylemeden burada tartışma dönmez ki? Muhtemelen muhalefetin gürültülerinden biridir diye düşünüyorum. Çünkü ortada hiçbir bilgi yok. Sadece satılmış deniyor.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 11 Kasım 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
Sanırım her şeyden bir olay çıkarıp her şeyi bol miktarda abartarak veya şiddetle göstererek sert eleştiri yapan kesim genelde komünist kesim olduğu için öyle bir izlenim edindi arkadaş...

böyle bir genelleme yapmazsın.aynı şekilde ben dindar kişiler için bu tarz şeyler(yada başka türlü) söylesem hemen taşa tutlurum.
böyle bir kanıya nasıl vardın anlamadım.
herşeyden bir olay çıkartıp bolo miktarda abartarakmış...sert eleştri..peh
boşversene.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
Okuduğum okulda o kadar çok canlı örneğini görüyorum ki inanamazsın.

Ha TV'de her yerde sen de görürsün.

Hepsini bir kenara bırak, hadi tüm o afişlerdeki abartıları vs leri falan bırak, hatta baştan sona felsefesini de es geç, şu geçen 6 kasıma baksana. Yök'ü protesto edecez diye çıkıp kaldırımları parçalayıp devlete milyarlarca lira hasar vermek, insanların dükkanını arabasını parçalamak nasıl bir zihniyettir? Hani madem karşısın, izin de almışsın protestonu "abartmadan" yaparsın kendi yerinde di mi? Polise yoldan geçen vatandaşa saldırmak, daha baştan eline savaşa gider gibi sopalar alıp başına rambo bantları takıp önüne geleni tahrip etmek midir protesto?[signature][hline]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Kasım 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben başkaları böyle şeyler yapmıyo demedim. Başkaları da böyledir ya da değildir diye bir cümle kurmadım. Ama ben şu ana kadar kaç tane ben böyle düşünüyorum diyen adam gördüysem hemen hemen tamamı (%90ından fazlası) böyle davranış gösteren/göstermese bile gösterenleri haklı bulan kişiydi. Bu da doğal olarak bende böyle bir yargı oluşturdu.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...