Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Programlar icin soruyorsan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Selam, Aynen onun için sormuştum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Abi selam, google play'in internet sitesinden uygulamayı indir dediğimde benim telefon nete bağlı olduğunda indiriyor mesela. sen de bir dene istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 paramecium said: Selam, Öğlen vakti alet geldi. Daha açıp bakamadım. Marketten d/l edip USB ile aktarma şansımız var mı? Saygılar. benim verdiğim linklerle var para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Selam, Bu merete whatsapp nasıl yüklenir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Google Play e girebiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Selam, Evet, çektim ama paşam tablet olduğu için beğenmedi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tabletten google play'e girdin değil mi abi? edit: abi tablet desteği yokmuş whatsapp ın http://www.whatsapp.com/android/ bir göz at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Selam, Root'lu bir telefondan bazı klasörleri rootlu bir tablete kopyaladığınızda işlem tamammış. Bende rootlanacak telefon yok ama :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 acaba şu nasıl sizce? gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar