Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Programlar icin soruyorsan yok.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Selam, Aynen onun için sormuştum :) Saygılar.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Abi selam, google play'in internet sitesinden uygulamayı indir dediğimde benim telefon nete bağlı olduğunda indiriyor mesela. sen de bir dene istersen?
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 paramecium said: Selam, Öğlen vakti alet geldi. Daha açıp bakamadım. Marketten d/l edip USB ile aktarma şansımız var mı? Saygılar. benim verdiğim linklerle var para
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Selam, Bu merete whatsapp nasıl yüklenir? Saygılar.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Google Play e girebiliyor musun ?
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Selam, Evet, çektim ama paşam tablet olduğu için beğenmedi! Saygılar.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tabletten google play'e girdin değil mi abi? edit: abi tablet desteği yokmuş whatsapp ın http://www.whatsapp.com/android/ bir göz at istersen
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Selam, Root'lu bir telefondan bazı klasörleri rootlu bir tablete kopyaladığınızda işlem tamammış. Bende rootlanacak telefon yok ama :( Saygılar.
Öne çıkan mesajlar