roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 barnacle said: couch castinge bakın. ay pardon surfinge. ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 anlaşılan o ki.. başlığı bile okuma gereği duymadan, belden aşağı saldırmak , konudan faydalanacak kişilere, saygısızlık yapmaktan öteye gidemeyecek .. en iyisi bunu gezenbilir.com da açmakmış.. en azından böyle sakillikler olmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Viral çıktı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 evimizi açtık daha ne yapalım? böbreği gazeteye mi sarayım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 papatyamizmir said: arkadaşlar .. sırt çantalı gezginler için. çadırlı arkadaşlara, evinin bahçesini açacak birileri var mıdır ?? yada ne gibi önerileriniz var ? tuzak beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Flameoffear said: Viral çıktı ya la ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ev arayan mı oldu.. hala devam ediyorsunuz ya pes.. üstüne alındığına göre sakilliğini kabul ediyorsun demektir.. eh buda bir şeydir .. medeniyet adına bir iki kaç adım yol aldınız olsa gerek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ahahaha hiç beklemiyodum bunu var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Başarılı viral lan harbider. Taktir etmedim değil. Bunun hatrına bi tık atacağım siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Kırçiçeği bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yok viral.. yok tuzak.. iyice abartınız.. konununda canına okudunuz .. ne tuzağı var pardon? sen tuzak kurarsan aklın başka yerde gezerse herkeside kendin gibi sanırsın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 başarılı viral siteye giriyordum az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bi saattir cıvıttınız, zart zurt diye mesaj atan insanın bir önceki konu açma girişimine bakıyoruz http://forum.paticik.com/read.php?23,6609754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 böbrek paket mi olacak burda mı takacaksınız yeni sahibine? paketse köz biber de koyayım yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Birde bana laf ediyorsunuz yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 "roket adam" said: bi saattir cıvıttınız, zart zurt diye mesaj atan insanın bir önceki konu açma girişimine bakıyoruz http://forum.paticik.com/read.php?23,6609754 konu açma girişimi değil..( izmirde yurt dışından gelen arkadaşımı nerelere gezdirebilirim) diye soran bir topiğe yanıt vermeye çalışırken yanlışlıkla konu açılmış.. yeni üye olduğum için.. hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hmm. peki öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ah önyargılar .. ön yargılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 "roket adam" said: hmm. peki öyleyse. öyle maalesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 noktalar yuzunden hipnotize oldum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 çok başarılı viral sdf. birde ahahaha hellban yemiş mr.çetin. KuddusiMavra said: kısa süreli bir kalış mı? yoksa uzun süreli bir kalış mı? ona göre öneriler değişecektir. ayrıca kadın sığınma evi'de sanırım yardımcı olacaktır. KuddusiMavra said: soru sordum...cevap alamadım. cevap ver bak sana ne önerilerde bulunacağım, teşekkür edip izmir yoluna çıkacaksın. KuddusiMavra said: senden cevap gelmiyor, ben yazıyorum peşin peşin... tek başınaysan kadın sığınma evine git. sana birkaç gece yer verirler. 1'den fazla kişiysen kordon'a git, bul bir bank, arkadaşınla sırt sırta ver geceyi geçir. erkek olsan başka önerilerim olurdu ama hanımlar için ne yazık ki bedava kalma imkanları kısıtlı. ay em sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sureee dots.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yeni forum kuralları ve ceza sistemi : Kısa ve öz yazacağım. (edit: kısa ve öz amacıyla başlayıp wall of texte çevrilmiştir.) Süreli uzaklaştırmaların, bölümden uzaklaştırmaların, uyarının, kötü sözün, iyi sözün, genel uyarının, özel uyarının işe yaramadığını, üyelerin gün geçtikçe artan yüzsüzlük derecesindeki şımarıkları neticesinde anladık. Bu sebeple bundan sonra minumum BAN süresi 1 ay olacaktır. 1 haftalık, 3 gunluk uzaklaştırmalar kalkmıştı ÇOK İYİ BİR KAPAK OLDU HADDİNİ BİLMEZLERE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bunebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar