papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 arkadaşlar .. sırt çantalı gezginler için. çadırlı arkadaşlara, evinin bahçesini açacak birileri var mıdır ?? yada ne gibi önerileriniz var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ARKADASLAR VIRALMIS BIRAKABILIRSINIZ OKUMAYI TESEKKURLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Eü kampüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 otobüs terminali iyi bir öneri değildi .. bir sürü itin kopuğun olduğu yerde ,soyulmamak mucize olurdu.. ıssız bir tarlada kal daha iyi.. en azından kötü niyetli birileri tarafından farkedilmeme şansın var.. güvenliği unutmayalım lütfen.. uyunabilinecek güvenli bir yerlerden bahsediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 benim evde kalabilirsin dostum kapım her zaman açık yalnız alkol alıskanlıgı olan birisini istemem,hem kullanma böbreklerine yazık de mi ? geliceksen de yalın ayak gezme son zamanlarda böbreklerini üşütürsün sonra tadı cıkmaz izmirin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 olaya zap diye atlayıp cıvıtmayalım lütfen.. gerçekten başlığa uygun öneriler please ... şahsım için sormadım dikkat edersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 benim yatagim 2 kisilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Kampüste var güvenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 teleferikte yatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kısa süreli bir kalış mı? yoksa uzun süreli bir kalış mı? ona göre öneriler değişecektir. ayrıca kadın sığınma evi'de sanırım yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sırt çantalı gezginler internete güvenebilirler bence. böbrekleri aldırmak lazım tabii önceden sdfkjdf. ben patiden, twitterdan falan tanıdığım insanların yanına gidiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 couch castinge bakın. ay pardon surfinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 couchsurfing için önceden uzun bir mesajlaşma gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sögüt gölgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 aaa ne güzel topik =) keşke izmirli olsam dedirtti bir an. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 barnacle said: couch castinge bakın. ay pardon surfinge. oh you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papatyamizmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 anlaşılan örneğin, bisiklet ile dünyayı gezen , yolu izmir e düşen , bütçesi kısıtlı bir gezgin için güvenli bir yer bulamadınız.. olaya geyik yapmak için bakmaktan başkada kafanız basmadı.. odd.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 soru sordum...cevap alamadım. cevap ver bak sana ne önerilerde bulunacağım, teşekkür edip izmir yoluna çıkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bende kal ayıpsın. yemeği yaparsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 papatyamizmir said: anlaşılan örneğin, bisiklet ile dünyayı gezen , yolu izmir e düşen , bütçesi kısıtlı bir gezgin için güvenli bir yer bulamadınız.. olaya geyik yapmak için bakmaktan başkada kafanız basmadı.. odd.... pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 barnacle said: couch castinge bakın. ay pardon surfinge. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Kordon var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 senden cevap gelmiyor, ben yazıyorum peşin peşin... tek başınaysan kadın sığınma evine git. sana birkaç gece yer verirler. 1'den fazla kişiysen kordon'a git, bul bir bank, arkadaşınla sırt sırta ver geceyi geçir. erkek olsan başka önerilerim olurdu ama hanımlar için ne yazık ki bedava kalma imkanları kısıtlı. ay em sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 papatyamizmir said: anlaşılan örneğin, bisiklet ile dünyayı gezen , yolu izmir e düşen , bütçesi kısıtlı bir gezgin için güvenli bir yer bulamadınız.. olaya geyik yapmak için bakmaktan başkada kafanız basmadı.. odd.... biriyle kavga etsin geceyi nezarette geçirsin... profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar