Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir de bedava kalınacak yer ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
otobüs terminali iyi bir öneri değildi .. bir sürü itin kopuğun olduğu yerde ,soyulmamak mucize olurdu.. ıssız bir tarlada kal daha iyi.. en azından kötü niyetli birileri tarafından farkedilmeme şansın var.. güvenliği unutmayalım lütfen.. uyunabilinecek güvenli bir yerlerden bahsediyorum..
Mesaj tarihi:
benim evde kalabilirsin dostum kapım her zaman açık

yalnız alkol alıskanlıgı olan birisini istemem,hem kullanma böbreklerine yazık de mi ?

geliceksen de yalın ayak gezme son zamanlarda böbreklerini üşütürsün sonra tadı cıkmaz izmirin

(:P)
Mesaj tarihi:
anlaşılan örneğin, bisiklet ile dünyayı gezen , yolu izmir e düşen , bütçesi kısıtlı bir gezgin için güvenli bir yer bulamadınız.. olaya geyik yapmak için bakmaktan başkada kafanız basmadı.. odd....
Mesaj tarihi:
papatyamizmir said:

anlaşılan örneğin, bisiklet ile dünyayı gezen , yolu izmir e düşen , bütçesi kısıtlı bir gezgin için güvenli bir yer bulamadınız.. olaya geyik yapmak için bakmaktan başkada kafanız basmadı.. odd....

pardon
Mesaj tarihi:
senden cevap gelmiyor, ben yazıyorum peşin peşin...

tek başınaysan kadın sığınma evine git. sana birkaç gece yer verirler.
1'den fazla kişiysen kordon'a git, bul bir bank, arkadaşınla sırt sırta ver geceyi geçir.

erkek olsan başka önerilerim olurdu ama hanımlar için ne yazık ki bedava kalma imkanları kısıtlı. ay em sori.
Mesaj tarihi:
papatyamizmir said:

biriyle kavga etsin geceyi nezarette geçirsin... profit
  • Yeni Oluştur...