Xht Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tabiki yemek karsılıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yaw şu Joker'i görünce canlı'da dicem, sen Joker ben Joker, gel senin adını Mustafa Joker yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 asdf dildocu joker biriniz iste. bizi de aldirin la ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Xht said: joygame ile ilgili referansın olurum, kozyatağında yerleri. Nah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 nah kısmı nedir? yeni taşındıkları maltepedenmi bahsediyorsun? ağız alıskanlığı koz yatağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yine piyasadayım fhgf istanbulda başka hangi firmalar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 jokerden ses çıkmadı ya görüşelim ofistekilerle dedi ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 xht:???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Yaklaşık 1 ay sonra Killer'ın stajı için kurumlar anlaştı :). 2 ay boyunca eti de kemiği de bizim olacak. Hayırlısı olsun diyelim, Joygame'e hoşgeldi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 geçmiş olsun Killer. çay getir götür yerleri süpür yapcaklar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Su baslik tam bir azim oykusu ha, disiyle tirnagiyla kazidi adam staji sdf. Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Hayırlı olsun hacıt, istediğini alan insanları görmek beni çok mutlu ediyor ya. Umarım başarılı ve kalıcı olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Şimdi bize dürüm yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yekeyeke said: Yaklaşık 1 ay sonra Killer'ın stajı için kurumlar anlaştı :). 2 ay boyunca eti de kemiği de bizim olacak. Hayırlısı olsun diyelim, Joygame'e hoşgeldi :). eyvallah abi çok sağol herşey için kek said: geçmiş olsun Killer. çay getir götür yerleri süpür yapcaklar sana. fotokopi çekcekmişim. fotokopici iyi değilmiş fdgkdfg deadwoll said: Su baslik tam bir azim oykusu ha, disiyle tirnagiyla kazidi adam staji sdf. Tebrix uluç reyizim olmasa yine tırnagın dişin kırıklığıyla kalcaktık "roket adam" said: Hayırlı olsun hacıt, istediğini alan insanları görmek beni çok mutlu ediyor ya. Umarım başarılı ve kalıcı olursun :) eyvallah ya ben de mutluyum ve umutluyum dfg TY ALL LOVE YOU PATI <3 bu hafta taşınıyoruz bide. pazartesi resmen yeni bi hayatım olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dürümleri ayarlıcam biara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 benimkisi bol acılı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hll genc, make the most of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 eyv aquila reyizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Anaa helal team. Ben de işte git gide oyun sektöründen uzaklaşıyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 arda bey vakası yaratiyimi dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ULUC'A KIM GONDERDI ARKADASIM SENI! Bi durum de buraya yolla. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 harbi ya la sdfds. BU ULUÇ BEY DE ÇOK REÖREÖREÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 uluç kim şimdi buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Açılın ben doktorum! Uluç kişisi benim, di'ye benden bi dürüm helali hoş olsun gençlik pınarıma :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gelim de beni de ise alin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar