Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 birilerinin tanıdığı vardı kimlerdi onlar. içeri sokun beni gfdg. gitmeden game producer olarak azcık gerçek iş ortamını görmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 biz peak games'i denetliyoruz ama benim gitme fırsatım olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 |Joker| in çalıştığı yer değil miydi joygame? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 -Deno- said: biz peak games'i denetliyoruz ama benim gitme fırsatım olmadı henüz. neyini denetliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 mutfaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 peak games le ilgili pek hoş şeyler duymadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Killer said: -Deno- said: biz peak games'i denetliyoruz ama benim gitme fırsatım olmadı henüz. neyini denetliyosunuz? her yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 elleyerek mi? xcvvxc ya formal yollarla olmuyo yani cv'de falan bişey olmadığı içn. o yüzden içerden biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 joker dildocu oldu, istersen o ise soksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 -Deno- said: biz peak games'i denetliyoruz ama benim gitme fırsatım olmadı henüz. epak games i denetlemeye geleceğin zaman bi haber et kabataş kahve dünyasında takılırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 orada olursam ben de gelirmişim! deno turuncu'yu da getirirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sonra yagmur yagarmis, turuncunun ustunde de sadece ince beyaz bi tshirt var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sonra üşütmüş zaatüre olmuş ölmüş! yoklan ben bunu beğenmedim! kış ortasında üstünü iyi giysin. deno! söyle kıza üstüne bişi alsın yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ama kombi kesilmişmiş o yüzden tek alternatif dasaa nın ev kalıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 aquila said: joker dildocu oldu, istersen o ise soksun. ahahhahah 2 tane joker var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ya, dasaa bi çık aradan gözünmü sevyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 OHA BENİM EVDE Mİ ÖLECEK! POLİS MOLİS GELİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 vucud isilariniz dusmesin diye soyunup birbirinize sarilicaksiniz sapsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 500 manaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ha tamam.. olur penis in vagina yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 orasi sana kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 "roket adam" said: aquila said: joker dildocu oldu, istersen o ise soksun. ahahhahah 2 tane joker var galiba 1 Numara tespit aquiladan :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 2. sayfaya gelip de konudan sapmayan topic olsun lan artık. dediğim gibi ben peak games'in denetimine katılmadım, o yüzden bir fikrim yok. ama yakın arkadaşlarımdan biri denetimindeydi geçen haftalarda, ona sorabilirim öğrenmek istediğin şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ise girince bozdun sen ya, istifa et. denetimciyi napsin adam, ise aldiricak eleman ariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 benim bi arkadaş var junior developer tarzı bişeydi, pati hesabı da vardı linkliyim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar