Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 selam, http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=1&PFid=1&Level=6&Conn=5&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true burdan driver çekicem ama indiremiorm bağlantım stabil deil. Flashgeti kurdum ama, tıklayınca url vermek yerine başka bişiler yaptığı için indiremiorm. :/ nası indiricem ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cok kotu o, ugrasacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hangisini istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 8187L nin win xp installerını ve Linux için olan tar zımbırtısını. ikiside lazım panpalar gergeyi bulmuskende sorayım win xp ye indirdiğimi aynı hardiskteki ubuntunun içine atabilir miyim? atabiliosam nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 senin ilacın bende dostum indirmen gereken program "Getright" detayları için öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kocaman antenli wifi adaptör aldın di mi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 canim sikiliyordu iyi oldu. asdfas ftp:// WebUser:[email protected]/cn/wlan/rtl8187L_linux_1041%5b1%5d.0209.2012.tar.gz ftp:// WebUser:[email protected]/cn/wlan/8187_1313.0613_UI_1.00.0023.zip afiyet olsun edit: bilmiyorum niye code tag icinde calismadi ama ftp:// boslugu silersen olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar