Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://sozcu.com.tr/toplu-tasima-yok-yolu-var.html Bu bölgede oturuyorum.Bu çizgiler çekildiğinde aa ne güzel Florya'ya toplu taşımaya gelicek heralde dedik ama yapıldıgından beri otobus fln yoktu. Mantığım almıyor bu adamları... Hangi kafayı yaşıyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben zaten anlamıyorum abi emniyet şeridini kontrol edemicek acizlikte bi polis teşkilatımız varken bide bunu cıkardılar herif polisinm peşine takılıp emniyet şeridinden köprüye gidiyo dur diyen yok polislere kestikleri ceza başına bi ödül koysalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 var zaten öyle bir ödül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi sahil yolunda bir tane bile otobüs yok biz mecburen giremiyoruz o şeride aptal saptal trafik oluyor. vergi dairesinden mesaj gelmiş adresinizde bulamadık sizi diye kesin bunun cezasını ibraz edecek adiler. böyle bir beyinsizlik olmaz ya, bunu yapanı hademe bile yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi ben daha trafik kullarına uyan polis bile gormedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 elesso said: abi sahil yolunda bir tane bile otobüs yok biz mecburen giremiyoruz o şeride aptal saptal trafik oluyor. vergi dairesinden mesaj gelmiş adresinizde bulamadık sizi diye kesin bunun cezasını ibraz edecek adiler. böyle bir beyinsizlik olmaz ya, bunu yapanı hademe bile yapmamak lazım. O sahil serdinde ki cok sacma olmus. Zaten iki serit yol, sen onu teke indiriyorsun. Sahil seridini kullanan iki tane otobus hatti var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bidakka lan ben dün gece ordan gittim hep dafuck? ceza mı gelcek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 07.00-10.00 ile akşam 16.00-20.00 arası gittiysen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ahaha bunun kontrolü için termal kamera konması falan söz konusuydu sanki giden araç içindeki kişi sayısına göre kontrol edecekti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 sen bir tek dün aksam gitmişsin biz hergün gidiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ahaha göt kadar sahil şeridine imtiyazlı şerit mi koymuşlar? Oldu olacak şahsi araç girişini yasaklasalarmış 3 tane otobüs hattı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dava açması lazım koyunların bu durum için. koyunlar ama işte kime diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dava açsa ne olcak. heriflerin adamları bakacak davaya heh. adamlar heykel yıktırma davasına bile müdahale etti başbaganın karizması çizilmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Aynen kimi kime dava ediyorsun ahah? hukuk devletinde yaşıyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ceza falan gelmiycek sacmalamayin binlerce insan hergun o yollardan gidiyo otleri yemez. Sadece capa da bide karakoyun orda ceza kestiklerini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 deadwoll said: Ahaha göt kadar sahil şeridine imtiyazlı şerit mi koymuşlar? Oldu olacak şahsi araç girişini yasaklasalarmış 3 tane otobüs hattı için. ahah aynen ordan otobüs geçmiyor ki lan bir de transit yol saçmalığı var 2 şeritli yolun biri olmayan otobüse ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar