Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yannız aman diyim ortama bakmadan öyle bi olaya kalkışmayın çok fena yalan olabilirsiniz.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şimdiden tek özlüyeceğim şey müzik olacak
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Giovanni said: abi fotograf makinesini nasil bir ortamda sokuyorsunuz? abi karakol komutanıydım ben kim ne karısır.ohh wai bu arada Allah yardımcın olsun ins guzel,iyi insanların oldugu bi birlige dusersin. askerligi nerde yaptıgından cok kimlerle yaptıgın onemli. @flame abi sadece coban kovalama olsa keske.hani sidik yarıstırmaya girmesin ama basımıza gelmeyen kalmadı.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 askeri yasak bolgeler var.o bolgeleri ihlal ettiklerinde mecbur gidip mudahale ediyosun.cunku o bolgelerin cogu mayın dolu.kac tane hayvan telef oldu.of of aklıma geldikce garip oluyorum. mayından ziyade yonetmelikle ilgili bi durum.
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 O taraflarda askerin ne çektiğini çok iyi bilirim. Gariban piyadelerden ağzı burnu mu donan ararsın, kendini vuran mı ararsın, taşlanan sopalanan mı ararsın. Jandarma zaten o taraflar için bildiğin terörist.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 benim askerim ayagından vurdu kendini ben mahkemelik oldum.lol sonra bi tanesi mg3 ile intihar etti kafasına dayamıs tufegi neyse :( bi 10 yıl yaslandım zaten orada.yne mahkemelik.sonra cobra ile kaza yaptım.yne mahkeme.of of aman diim abi dikkat edin.uzerinize cok gelinmedikce kimseye ses etmeyin ama kendinizi de ezdirmeyin.poset derler o na ses etmeyin zaten sizin davranıslarınıza gore size gelir ona gore davranırlar.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi su aracla kaza yaptım.dogrusu ben arac komutanıydım,sofor asker tabi herhangi bi aksilikde direk arac komutanına gel yafrucum diyolar. bizim cocuk ben aracta yokken kendi kendine aracı garaja sokmaya calısmıs carpmıs.hasar olusmus,aracta da en son ben oldugumdan bnm uzerime kaldı bi de ben askerin bası yanmasın diye uzerime aldım. sonra yedek parca vs.pahalıya mal oldu ama yaptırdık.dandik far 1000 tl idi.sdf
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 100 kez falan g3 attim.200 metreden headshot i koyarim.akilli olun.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bu yemek işleri nasıl oluyor, aç kalmayız di mi ona kafam takıldı şimdi sfsfs... Poşet miyiz şimdi ezicekler mi bizi...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ilk gün gitmeyin hayvan sıra oluyor birde uzun dönemler secilir gibi hurafeler var sürekli bunlara kulak asmalı mı. özellikle uzun dönem beni rahatsız etti kısa olsun benim olsun
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Sotto said: Bu yemek işleri nasıl oluyor, aç kalmayız di mi ona kafam takıldı şimdi sfsfs... Poşet miyiz şimdi ezicekler mi bizi... öğlene kalırsan yemegi orada yediriyorlarmış diye duydum
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Zaten gün vermediler mi direk. Ben 3'ünde gidiyorum sınava. @Ben genel olarak askerdeki yemek olayını merak ettim:)..
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yemek isleri tamamen sans.karakoldaysan ascının,ekmekcinin iyi olması lazım.tabur ustu birlikteysen yemek hazır gelir o da lezeetli olmuyor cunku soguk yiyosun.aslında yerine gore degisiyor.sansına diim. ben de yetkili kisi oldum lan.sdf
Komm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bu uzun dönem çıkma olayı hakkında hurafeler çoktur ama baya rastgele gelişir olaylar :D
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu arada askere gidicek arkadaslara tavsiyem.rutbeleri ogrenin oyle gidin.sonra kıcıkırık onbasıya komutanım cekmeyin.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 @one mevsimine gore degisir menuler.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hmm nasıldır o rütbe işi. Üniversite mezunu kısa dönem direk er'iz değil mi. Kime ne diyeceğiz baay noobuz yav :)..
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yok 1-2-3 istediğin zaman gidebilirsin dediler. bu arada er değilmiyiz herkese gomdanım çekmicez mi
Komm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Onbaşı ve Çavuşlar sizin gibi teskereci elemanlar olacak onlara komutanım çekmiceksiniz ayrıca Kısa Dönem çıkarsa yemin töreninden sonra büyük ihtimal çavuş olursunuz.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi bunları ogrenin.siz kısa donem olursanız o resimdeki cavus ve onbası haric digerlerine komutanım diceksinz.
Öne çıkan mesajlar