ertanunver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ertanunver.begenilensozlukentryleri Hani sozluklerde her hafta ve her gun begenilen entryler veya kotulenen entryler filan seciliyor ya. He iste onlari bu app ile bir araya topladim. Gecmise donuk gunleri okuyabiliyorsunuz ayrica her gun guncelleniyor. Boyle otobuste filan okuyabilirsiniz kolayca. Fikrinizi alayim dedim nasil olmus?
prondir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sade ve güzel olmuş, 5y verdim katkımız olsun :)
ertanunver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Begendigine sevindim. Aslinda bu uygulama kendi ihtiyacimdan ortaya cikti. Takip ediyorum tum sozluklerin istatistiklerini dedim neden bunun uygulamasi olmasin ve yazdim sonra. Hehe
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Eline sağlık Ertan güzel olmuş. Ben de indirdin deniyorum.
ertanunver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Tesekkurler, isinize yararsa ne mutlu bana.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Selam, Bastım 5* ;) Hanım bayıldı :) Saygılar.
ertanunver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Gerekceni de yazsaydin da havada kalmasaydi 1 yildiz.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ertanunver said: Begendigine sevindim. Aslinda bu uygulama kendi ihtiyacimdan ortaya cikti. Takip ediyorum tum sozluklerin istatistiklerini dedim neden bunun uygulamasi olmasin ve yazdim sonra. Heheiyi olmuş :P zaten bu tip şeyler hep ihtiyaçtan çıkıyor eline sağlık
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Phone calls tam olarak ne işine yarıyor bu programda ?
Öne çıkan mesajlar