ertanunver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ertanunver.begenilensozlukentryleri Hani sozluklerde her hafta ve her gun begenilen entryler veya kotulenen entryler filan seciliyor ya. He iste onlari bu app ile bir araya topladim. Gecmise donuk gunleri okuyabiliyorsunuz ayrica her gun guncelleniyor. Boyle otobuste filan okuyabilirsiniz kolayca. Fikrinizi alayim dedim nasil olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sade ve güzel olmuş, 5y verdim katkımız olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertanunver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Begendigine sevindim. Aslinda bu uygulama kendi ihtiyacimdan ortaya cikti. Takip ediyorum tum sozluklerin istatistiklerini dedim neden bunun uygulamasi olmasin ve yazdim sonra. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Eline sağlık Ertan güzel olmuş. Ben de indirdin deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertanunver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Tesekkurler, isinize yararsa ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bi kişide cıkıp paticik app yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Selam, Bastım 5* ;) Hanım bayıldı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertanunver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Tesekkurler.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 1 yıldız verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertanunver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Gerekceni de yazsaydin da havada kalmasaydi 1 yildiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 benden de b,r 5 yıldız gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 çok iyi olmuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ertanunver said: Begendigine sevindim. Aslinda bu uygulama kendi ihtiyacimdan ortaya cikti. Takip ediyorum tum sozluklerin istatistiklerini dedim neden bunun uygulamasi olmasin ve yazdim sonra. Heheiyi olmuş :P zaten bu tip şeyler hep ihtiyaçtan çıkıyor eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Phone calls tam olarak ne işine yarıyor bu programda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar