Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

Bu arada part-time job için Türkçe konuşan adam ilanı baya var ama paycheck nasıldır bilemiyorum.
Dur bakalım şu bizim eski firmayı bir yoklayayım beklediğim pozisyon açıldımı?

asgari ücret 1400 falan, daha kötü alamazsın yani.
1400 de burda hayli hayli yeter kafan sakin mutlu yaşarsın ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler etrafımda bir takım kızlar var, fitness konusu açılınca low-carb öğün önerin var mı, ekmeği kıstım oldu mu gibi garip sorular soruyolar. Bir eline dumbel, diğer eline haşlanmış tavuk göğsü verip tamam hadi git diyesim geliyo.

Sırf low-carbla diyetle zayıflamak çok rererö, git azcık cardio bişey yap bu kadar takma yani ehhee
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte en iyi cardio'ya yönlendir. pozisyon zenginliği cardio'yu zevklileştirir.
Evet mühendisler ortalama 4-5k civarı alıyorlar ama ihtiyaç duyarlarmı size. Kapak atmak istiyorsanız en kolayı ülkenizde satışında zorlandıkları ürünleri ben bunu Türk halkına uygun olarak satarım diyip region manager olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sistemi oturttum gibi, egg boiler ve ricecooker tamam, tupperware seti de tamam, bi tek mutfak tartisiyla elektrikli izgara kaldi. onlari da kafama uygun hesapli biseyler bulursam alicam acele etmiyorum. Carsambalari ve cumalari batch cooking yapsam mis, bekar ve tek yasayinca kolay olcak gibi bu sefer.

Ben zaten saklama kabinda beslenmeye alisiktim istanbuldan ama burda biraz zorunluluk gibi. Yemek kulturleri yok fazla, ogle yemegini corbayla sandvicle falan geciriyorlar. Herkes yemegini hazirlayip tasiyo saklama kabinda, o yuzden garip garip bakmiyolar bu cocuk sefil mi saklama kabinda getirmis diye ehe

http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-07%2015.09.21_zpskrx4mygj.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Evet değerli gurme paticikler, hayatıma salatayı sokmak istiyorum. Bazen çeşitli sitelerde özenle hazırlanmış salatalar görüyorum imreniyorum. Ama hiç gidip de restaurant'da salata yemiyorum. Kendim hazırlamak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz siteler, tariflere midem açık. Mesela soslu salatalar nasıl yapılıyor? Balsamik soslu, yoğurt soslu vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...