Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dogru degil kanka
benim bulk cut donemin olmuyo ama ne olsa yiyorum hep bulk gibi biseyim aslinda

dun mesela 4,5k kalori tukettim suanda saat daha 7 burda 2kyi gecmisimdir yine (gece 3 gibi uyudugumu dusunursek 3kyi gecerim bugun)
Mesaj tarihi:
inc benim fizik de ecto ama katı bir bulk yapmazsam kütle çıkamıyorum. kilo başına 4 gr carb + 2 sağlam kalorili ara öğünle anca kütleyi artırmaya gidebildim ve kilo alabildim. he kilo başına 2.5 carb'la bulunduğun kilodan çok uzaklaşmadan hayvan gibi estetik çıkabiliyorsun o güzel asdf
Mesaj tarihi:
@sodom
ben ugrasmiyorum abi ne bulursam yiyorum bazi gunler yemek kalmiyo buz dolabinda six pack + oblisque kombosu cikiyo direk :D

vucut boyle gelisimine devam ediyor yani pek bir problem yok
tabi senin gibi bulk dönemi girsem hergün düzenli yesem daha fazla kas gelirde estetik cok azalir

yaz geldi nerdeyse zaten hani hic kasamam bulk donemi icin belki sonbahar ortasindan kis sonuna kadar bir bulk donemine girebilirim ama emin degilim
Mesaj tarihi:
evet patiler yaklaşık 1.5 senelik aradan sonra tekrar başlayabildim 1 hafta kadar önce.

şimdi boy 1.75 kilo 84, çok saldım vucudu haliyle toparlaması zor olucak gibi. 1 haftadır firesiz gidiyorum, hamlığıda attım.

şimdilik cardio ağırlıklı gidiyorum da ufak tefek de makinada bölge bölge hareket yapıyorum.

gelelim soruya beslenme olarak sabah 1 dilim kepek ekmekği ile peynir vs.
öğlen genelde tavuk, ekmek yok
akşam da spordan sonra meyve (elma vs., şekeri nispeten az meyveler)

bu şekilde 1 ay kadar sürdüreyim diyorum. toparlarım diye hesap ediyorum.

siz ne dersiniz var mı öneriniz
Mesaj tarihi:
meyvve yeme, spordan sonra protein ye, karbonhidarat alicaksan onun da cogunu spordan sonraya birak, oglen protein sebze yap. MAKROLARIN hesaplarini kasli adamlar yazsin tisisis.
Mesaj tarihi:
Proteinciler kosun

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28814573.asp

said:
Protein değeri yüksek olan Kinoa’nın 1 kilogramının 10 kilogram ete eş değer olduğundan dünyayı açlıktan kurtaracak bitki olarak anıldığına dikkati çeken Tezcan, "NASA’da bu gıdayı astronatların yanına gıda olarak koyduğunu öğrendim. Protein açısından çok güçlü olmasının yanı sıra tüm aminoasitleri, A, B, C, D, E ve K vitaminleri içeriyor. Lif oranı çok yüksek.

tabii ki 1kg = 10kg sallamasyondur,amcam sallıyordur kesin.

edıt: Güzel veri var burada

http://www.dimyat.com.tr/kinoa_77.html
Mesaj tarihi:
Valla bilmiyorum bir daha hürriyet'ten haber koymucam adsasf. Tezcan amcanın sallıyacagını biliyodum ama bu kadar degil.Bi heyecanla yazdım ama şuraya bakınca küfür ettim. Maş fasulyesi yargılamış gerci onunda yağı fazla ^^

http://www.dimyat.com.tr/images/upload/images/besin-degerleri-tablosu(1).jpg
Mesaj tarihi:
10 kilo et dünyanın en büyük saçmalaması olmuş tabi ama ben geçen sene karbo kaynağı olarak kinoa kullanıyodum pilav vs yerine. yaza girerken baya fark sağlamıştı.

dimyat diye hatırlıyorum markası.
  • Yeni Oluştur...