incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 dogru degil kanka benim bulk cut donemin olmuyo ama ne olsa yiyorum hep bulk gibi biseyim aslinda dun mesela 4,5k kalori tukettim suanda saat daha 7 burda 2kyi gecmisimdir yine (gece 3 gibi uyudugumu dusunursek 3kyi gecerim bugun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 adamin lokmasini mi sayiyosunuz lan, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 inc benim fizik de ecto ama katı bir bulk yapmazsam kütle çıkamıyorum. kilo başına 4 gr carb + 2 sağlam kalorili ara öğünle anca kütleyi artırmaya gidebildim ve kilo alabildim. he kilo başına 2.5 carb'la bulunduğun kilodan çok uzaklaşmadan hayvan gibi estetik çıkabiliyorsun o güzel asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 @sodom ben ugrasmiyorum abi ne bulursam yiyorum bazi gunler yemek kalmiyo buz dolabinda six pack + oblisque kombosu cikiyo direk :D vucut boyle gelisimine devam ediyor yani pek bir problem yok tabi senin gibi bulk dönemi girsem hergün düzenli yesem daha fazla kas gelirde estetik cok azalir yaz geldi nerdeyse zaten hani hic kasamam bulk donemi icin belki sonbahar ortasindan kis sonuna kadar bir bulk donemine girebilirim ama emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 evet patiler yaklaşık 1.5 senelik aradan sonra tekrar başlayabildim 1 hafta kadar önce. şimdi boy 1.75 kilo 84, çok saldım vucudu haliyle toparlaması zor olucak gibi. 1 haftadır firesiz gidiyorum, hamlığıda attım. şimdilik cardio ağırlıklı gidiyorum da ufak tefek de makinada bölge bölge hareket yapıyorum. gelelim soruya beslenme olarak sabah 1 dilim kepek ekmekği ile peynir vs. öğlen genelde tavuk, ekmek yok akşam da spordan sonra meyve (elma vs., şekeri nispeten az meyveler) bu şekilde 1 ay kadar sürdüreyim diyorum. toparlarım diye hesap ediyorum. siz ne dersiniz var mı öneriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 meyveyi öğlene al, tavuğu ekmekle ye akşam da et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 meyvve yeme, spordan sonra protein ye, karbonhidarat alicaksan onun da cogunu spordan sonraya birak, oglen protein sebze yap. MAKROLARIN hesaplarini kasli adamlar yazsin tisisis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben halkın anlayacağaı dilden anlatıyorum ondan beyenmiyorsunuz pilav de ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Antrenmandan sonra bi tam kuru soğan, üstüne de bol ekmekle bulgur pilavı ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Weider Amino Power Liquid bunu trde bulma sansim nedir. yurt disindan getirmede porblem cikiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 idman öncesi ve sonrası 1'er diş sarımsak ve 1'er yarım kuru soğan eksik etmeyin arkadaşlar. formumu ve yüksek testosteron oranımı bu diyete borçluyum itiraf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 içip içip foruma yazıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/beast_mode_2013-10-14_12-26-25_middle_zpsn4gozzrw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 200% gamma radiation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 aquila said: 200% gamma radiation. şükrü, hulk'ın 1/4 ü olsak yeterli abi, fazlasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 domates soslu uskumru cok güzelmiş ya ton balıgı yemem bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 tat'inki di mi? beklenmedik derecede iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 tuna iyidir ya uskumru hamsi gibin konservede begenmedim ben hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Proteinciler kosun http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28814573.asp said: Protein değeri yüksek olan Kinoa’nın 1 kilogramının 10 kilogram ete eş değer olduğundan dünyayı açlıktan kurtaracak bitki olarak anıldığına dikkati çeken Tezcan, "NASA’da bu gıdayı astronatların yanına gıda olarak koyduğunu öğrendim. Protein açısından çok güçlü olmasının yanı sıra tüm aminoasitleri, A, B, C, D, E ve K vitaminleri içeriyor. Lif oranı çok yüksek. tabii ki 1kg = 10kg sallamasyondur,amcam sallıyordur kesin. edıt: Güzel veri var burada http://www.dimyat.com.tr/kinoa_77.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 10kg ette 2.5kg protein var 1kg bitkide 2.5kg protein nası oluyo dsfsdfsd gerçi vitamin mineral falan kastetmiştir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Valla bilmiyorum bir daha hürriyet'ten haber koymucam adsasf. Tezcan amcanın sallıyacagını biliyodum ama bu kadar degil.Bi heyecanla yazdım ama şuraya bakınca küfür ettim. Maş fasulyesi yargılamış gerci onunda yağı fazla ^^ http://www.dimyat.com.tr/images/upload/images/besin-degerleri-tablosu(1).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 protein değeri çok yüksek = 185gr da 8gr protein toplelm8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kinoa çok şeqhilli bir bro food, ismi bile yeter Quinoahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 10 kilo et dünyanın en büyük saçmalaması olmuş tabi ama ben geçen sene karbo kaynağı olarak kinoa kullanıyodum pilav vs yerine. yaza girerken baya fark sağlamıştı. dimyat diye hatırlıyorum markası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ama tadı tek kelimeyle bok gibi. sıçıp yerseniz aynısı. tarif marif vardı internette de uğraşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar