Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 canım kazan dibi çekti şimdi öle diince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi senin biraz fazla kalorili geldi bana. Yagsiz olsun, cok az seker olsun hadi max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Nekro said: Tavugun en lezzetli halini gecen kesfettim sanirim. Tavuk gogsunu ufak parcalara boldukten sonra bir kabın icinde 15 dk kadar elma sirkesi+sarimsak tan olusan karisimda bekletiyorsun. Sonra direk tencereye dokuyorsun altini kisip 40 dk kadar bekliyorsun. Sonra parmaklarini yiyorsun. Soyali tavukta guzel oluyormus var mi evde deneyen? Tarif alabilirsem guzel olur. soya sosunu light al. biraz piştikten sonra tavuğun üzerine aban onu. içine havuç kabak falan ekleyebilirsin. wok işi gibi Tavuğu koymadan önce yağı gezdir tavada çok az. sonra peceteyle yağın fazlasını al hatta nerdeyse tamamını al bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 beyler bulk cooking işlerinden anlayan var mı, çok güzel sorular hazırladım. Bulk cooking derken bulk dönemi cooking değil, batch cooking toplu pişirme anlamında yani. Mete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 7 yıldır falan sabahları omlet yerim. Midem bulanmaya başladı, zar zor yiyorum. Kahvaltıdan sonra da spora gidiyorum ama bulantıdan çalışamıyorum adam gibi. Şu an da bulanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 tiLi said: 7 yıldır falan sabahları omlet yerim. Midem bulanmaya başladı, zar zor yiyorum. Kahvaltıdan sonra da spora gidiyorum ama bulantıdan çalışamıyorum adam gibi. Şu an da bulanıyo. yulaf ezmesine geç bence, sindirimi güzel ve komplex karb içeriyor. Benim son 3 aydır mutlu mesut zıkkımlandığım kahvaltım: 3 haşlanmış yumurta + sert kahve + yulaf ezmesi (tarçınlı muzlu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 kepekli pirince 1 e 2.5 su koyun lan, yanlışlıkla 3.5 koyarsanız lapa oluyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 spordan önce karb almayı sevmiyorum ama yulaf ezmesi iyi gelebilir en azından bi süre. hem lifli olduğu için mide bulantısı olmaz belki, haşlanmış yumurtayı tek başına yememiş olurum, proteini de yumurtadan almış olurum. yanına da biraz meyve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ilk deneme için fena değil gibi? proteini ve sebzesi az oldu ilk seferde. Genelde 1/3 carb, 1/3 protein, 1/3 sebze kuralına uymaya çalışıyorum öğünlerde. Arkada görünen de overnight oatmeal shakeler. Sabahları sıcak yapmaktansa böylesi daha zaman kazandırıyo, hem yaz geliyo serin serin mis. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2014-03-20173139_zpsa43e14fd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 kepekli pirinci nerden ne kadar alıyosun? Burda carrefoura gittim yarım kilo paket reis marka 8 lira falan oha. Esh said: kepekli pirince 1 e 2.5 su koyun lan, yanlışlıkla 3.5 koyarsanız lapa oluyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben bugün et yemekten sıkıldığımı fark ettim.çiğne çiğne bitmiyor,lastik yiyormuş gibi.yeni bir pişirme tekniği,güzel bir tarif vs. söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 kekik at pişerken tüm tadı değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 angus fln alirsan tabi etten sogursun angaraya gel sana bi haşlama bi kavurma yedireyim yeniden dogmus gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 yulaf aldım.kahvaltıda her zaman yediklerime ek olarak süt,muz ve yaban mersini eşliğinde yiyeceğim.aslında kilolu da değilim tam tersine ectomorph'um ama değişiklik olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 http://www.mnn.com/food/healthy-eating/stories/oatmeal-nutrition-facts http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=54 Ayrıca google da biraz overnight oatmeal recipe diye bakınırsan çok güzel tarifler var. Benim favorim, muz, tarçın, 1-2 kaşık yoğurt, cranberry ve hindistan cevizi tozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Of oglen makarna ve tavuk gogus yiyorum ama mideme oturuyo resmen. Bunu engellemenin yolu yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 tavuk yemeyin fazla kız olcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Cheap&reliable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Ama carb in sisirmeyeni lazim ya ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Bulgur ye. Meyhane pilavı ye hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Cheaz said: tavuk yemeyin fazla kız olcanız su olay soylenip duruyor arada da baya sehir efsanesi ya. Tavuk etinde cok estrojen var memeleriniz cikacak bilmem ne diye abartiliyor hep. Varsa bilimsel bir veri paylasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 İçlerinde ne var bilmiyorum da ilaçsız köy tavuğuyla aralarında ciddi bi lezzet ve görünüm/renk farkı olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 antibiyotik verdikleri biliniyor evet o konuda sagliga kotu etkileri varmis. Ama tavuktaki estrojenin gyno ya sebep olacak seviyede yuksek olmasini iddaa etmek cok abarti degil mi ? ps. o goruntu farki yumurtada cok bariz oluyor. Koy yumurtalarinin renk tonu baya farkli oluyor. Hayvanin yedikleri ile alakaliymis sanirim. Hani salliyorum cok fazla potasyum yerse koyu sari oluyormus falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 İbre kılıklı liseli justin bieber hayranı erkeklerin başka açıklaması olamaz bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 axedice said: Bulgur ye. Meyhane pilavı ye hatta. o da şişiriyo ya. galiba yedikten hemen sonra içtiğim yarım litre çay şişmeye sebep oluyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar