Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pet nasil deistiririlir?

copperelf

Öne çıkan mesajlar

said:
Solitude, 13 Kasım 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
Tam bilmiyorum hunter oynamadığım için ama tame ederken eski petinin summon edilmiş olmaması gerekiyor sanırım. O da olmazsa stable'lar filan var, belki oraya konuyordur ama onlarda mountlar için olması lazım. Dene dediklerimi bir, bakalım olacak mı?

Petin Summon edilmemşi olması yetmiyor onuda petin resmine sag tıklayıp "abandom"(umarım doğru yazmışımdır) demek lazım(kısacası kovmak).Daha sonra normal bi şekilde başka bi pet tame ediyoruz.
Stable lar de var ama özellikle başlar için baya bi pahalı oraya pet yerleştirmek (10 silber).
Sosyal ağlarda paylaş

hayır öyle değil
abandon etmek petini göndermek için bir yöntem ancak bu yöntemle eski petini bir daha asla tame edemiyorsun.
spelbooku aç ve ordan dismiss pet yap. böylece ona yeniden sahip olabilirsin.
ancak en sağlıklısı stable kullanmak[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Sosyal ağlarda paylaş

evet 5 silvera bırakabiliyosun 5 silvera diğerini tame edersin
2 . bi kez stableye koymak içinde 5 gold istiyor :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
acgur, 13 Kasım 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
hayır öyle değil
abandon etmek petini göndermek için bir yöntem ancak bu yöntemle eski petini bir daha asla tame edemiyorsun.
spelbooku aç ve ordan dismiss pet yap. böylece ona yeniden sahip olabilirsin.
ancak en sağlıklısı stable kullanmak

Evty bunun farkındayım bunu bilmek istiyor sandım ole yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

dismis etsen bile senin hayvanın var diyor , ondan abandon ediyorsun , gidiyor başka bir şey tameliyorsun.Stable ye koymak ta aşırı pahalı .hele başlarda.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...