copperelf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yeni pet edinmek istiyorum ama dismiss ettikten sonra yeni pet tame etmeye kalktigimda petim oldugu uyaisi aliyorum lvl 12 yim ne yapmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Tam bilmiyorum hunter oynamadığım için ama tame ederken eski petinin summon edilmiş olmaması gerekiyor sanırım. O da olmazsa stable'lar filan var, belki oraya konuyordur ama onlarda mountlar için olması lazım. Dene dediklerimi bir, bakalım olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Solitude, 13 Kasım 2004 16:54 tarihinde demiş ki: Tam bilmiyorum hunter oynamadığım için ama tame ederken eski petinin summon edilmiş olmaması gerekiyor sanırım. O da olmazsa stable'lar filan var, belki oraya konuyordur ama onlarda mountlar için olması lazım. Dene dediklerimi bir, bakalım olacak mı? Petin Summon edilmemşi olması yetmiyor onuda petin resmine sag tıklayıp "abandom"(umarım doğru yazmışımdır) demek lazım(kısacası kovmak).Daha sonra normal bi şekilde başka bi pet tame ediyoruz. Stable lar de var ama özellikle başlar için baya bi pahalı oraya pet yerleştirmek (10 silber). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hayır öyle değil abandon etmek petini göndermek için bir yöntem ancak bu yöntemle eski petini bir daha asla tame edemiyorsun. spelbooku aç ve ordan dismiss pet yap. böylece ona yeniden sahip olabilirsin. ancak en sağlıklısı stable kullanmak[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 evet 5 silvera bırakabiliyosun 5 silvera diğerini tame edersin 2 . bi kez stableye koymak içinde 5 gold istiyor :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: acgur, 13 Kasım 2004 17:53 tarihinde demiş ki: hayır öyle değil abandon etmek petini göndermek için bir yöntem ancak bu yöntemle eski petini bir daha asla tame edemiyorsun. spelbooku aç ve ordan dismiss pet yap. böylece ona yeniden sahip olabilirsin. ancak en sağlıklısı stable kullanmak Evty bunun farkındayım bunu bilmek istiyor sandım ole yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 dismis etsen bile senin hayvanın var diyor , ondan abandon ediyorsun , gidiyor başka bir şey tameliyorsun.Stable ye koymak ta aşırı pahalı .hele başlarda.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar