Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İspanyol Ev Arkadaşı

küheylan

Öne çıkan mesajlar

zeper said:

şu istanbulda olmuş...
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1110136&CategoryID=77

gerçekten çok utanıyorum.

bu olayı biliyorum, öldüğü anı kameralardan izlemişler, aniden kendisini aşağıya bırakmış adam. muhtemelen kafası kıyaktı. yani elbette üzücü ama kimse öldürmüş falan değil adamı.

edit: heh, bak arkadaş da yazmış...

Nigger_of_the_sand said:

zeper said:

şu istanbulda olmuş...
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1110136&CategoryID=77

gerçekten çok utanıyorum.

Gazetede çıktı bugün intihar diyordu. Kamera kayıtlarına bakmışlar, çocuk yüksek biyere çıkıp aşağı atlamış.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

roommates demis kesin seksör ü ile beraber gelicek

evet...üniversitedeyken otostop çekileceği zaman kız arkadaşlarla beraber yapılan planlar geldi aklıma :))))

bence bu kız yanında erkek arkadaşı ile gelecek. önden senin ağzının suyunu akıtacak, hayal alemlerine daldıracak seni. tam sen "gelin lan, gelin, başımın üstünde yeriniz var" moduna girdiğinde de bir mesaj daha gelecek sana ve "hi, this is my friend rodriguez, we are coming together" yazacak o mesajda...sakın kabul etme. eşim ıspartalı, nasıl tutucu-yobaz yer olduğunu bilirim. alim allah bu Simona ile Rodriguez senin evi, dolayısıyla apartmanı ve tabii ki mahalleyi inletir, kabak da senin başına patlar sonra B)-
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

daha iyileri var,bu almaz.

hatta bugün bir tane duydum arkdşımdan, lunaparkın sahiplerinden 2 kişi binmişler salıncağa şu dönen, basmışlar tuşuna içindeyken, sonr akimse olmaıdğındna durmamış, başları dönmekten ölmüşler...falan filan ne kadar doğru bilemem...ama ben direk bunlara oyluyorum

aziz nesin hikayesi bu
sahibi deil bekçi bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Abi simonayla bişeyler yaşamayacaksan göz koymadıysan sakın kabul etme, yemin ediyorum kurdeşen dökersin sonra.

Onun hunharca seviştiğini görüp duyacaksın,yanında kız arkadaşında olacak.Gerileceksin sonuna kadar, yağlı urgan gibi,titreyerek...

Ve unutma ki, gergin ip çabuk kopar...
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

yok abi kız erkek arkadaşı ile gelecek zaten heyecan olsun patide diye şeyettim. Bir de Simona da yalan oldu sanırım, pahalı bulmuşlar. 300 lira para verecekler 2 kişi pahalı diyo allahın fakirleri.

Biz geçen sene 220 euro ödüyorduk ve ucuz diye seviniyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...