Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arpeggio&scales

Norton_Antor

Öne çıkan mesajlar

arpeggio ve gamları bulabileceğim bir kitpa biliyor musunuz?internette de var biliyorum ancak her an elimin altında olabilecek birşey istiyorum.mesela bora uslusoy'un "progresif" gitar metodu kitabında var mı bunlar?[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Gamlar var bora uslusoyun kitabında.[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Gitar çalmaya başlayalı baya oldu ama sonunda adam gibi gam ve akor öğrenmeye karar verdim. Başladım ucundan. Bir sorum olacak.

Re notasından başlayıp hiç arıza vermeden bütün notaları sırayla çalınca hangi gam oluyor? Major değil. Minor, harmonik minör yada melodik minör de değil. Ne olduğunu bulamadım.

Yani
Re - Mi - Fa - Sol - La - Si - Do - Re

Aralık olarak:
tam - yarım - tam - tam - tam - yarım - tam

Öğrendiğim kadarıyla tam - yarım - tam aralıkları minör 4'lü olarak geçiyormuş. Bu gam da iki tane minör 4'lünün yan yana getirilmesi ve arasına tam aralık koyulmasıyla oluşmuş oluyor. Ama gamın adını falan bulamadım. İmdaak.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 13:54 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...