Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir bu kalmıştı :)

Jinni

Öne çıkan mesajlar

ya nereye baskam aynı mutfak tasarımını görüyorum
hep düz çizgiler
sade mad tonalrda mermerli

ya bilmiyorum ben biraz yeniliçci olmak gerek artık
mesela metal kullanılmalı
ne bileyim paslanmiış demir
falan[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

Ust raf verimsiz olur bide alltaki cekmecelerın yukseklıklerı az geldi bana onlarad ıse yaramıya bılır. bırazdaha buyut onları.

Hatta bu ısın standart olculerını bul herhalgı bır dekorasyon tasarım sitesinden onları goz onunde bulundurarak tekrar ciz.

Bu arada cok iyi bi laminat vurmazsanız ve sapları krom falan kalamazsanız bu kadar net ve parlak goruntu elde edemessınız.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında daha hayatımda ciddi hiç bir iç mekan tasarlaması yapmadım ama
iç mekan göz önüne alınırken insanın değişkenliği hatırlanmalı
sinirli oalrak o mutfaga greceksin
mutlu olarakda yorgun oalra da vs vs

öyle birşey yakalnmalı ki ya bunalrla uyumlu olmalı
ya da tüm bunalrı ezecek yeni birşey taşımalı
ha mutfak işte dedirtmemeli belki de keşfedilecek yanları olmalı

ya da mühendis işi
işlevsel olmalı
o kadar rahat olmalı ki
kızgınsız bile sinirlecek yeni şey bulamayacaksın
mutluysan mutluluguna renk katacak

felan filan

gelecek cuma a sunumum var belli oluyor sanarsam : )[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

paslanmaz demirin kilosu 40 dolarmı neydi bi ara metre karesi 1 mmlik en incesi bayaa pahalı hemde kalkışmayın:P

esası benim tasarımlarım iyidir malum saat 3 birazdan uçaa binicem[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

allahım nekadar tırt bi lavabodur öyle o taşan su batırıcak ortamı onda bulaşık nası yıkıcan derin diil

ayrıca metal olmak zorunda mutfak lavaboların
yoksa kaynar su falan dökünce çatlar hemen
yada bulaşık yıkarken sıcaktan soğuğa getriice öçrökzksignature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...

[Bu mesaj Chemical tarafından 12 Kasım 2004 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 12 Kasım 2004 03:48 tarihinde demiş ki:
nasıl üşenmedim anlamıyorum ama

resim

diye bi lavoba sistemi de var mesela

o lavobolar berbat. suyu açtığın anda hertarafa sıçrıyo...[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık!

özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 12 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
said:
Golge-i_Khan, 06 Kasım 2004 17:51 tarihinde demiş ki:

mesela metal kullanılmalı
ne bileyim paslanmiış demir
falan

Islak bir hacimde metal kullanma fikrinle beni benden aldın efe (-:

ehe : ) öyle derler benim için de

neden kullanılmasın ki
hem örnekleri de var
Sosyal ağlarda paylaş

ben metal olan yerde işimi görmem mesela, çok fetiş buluorum :P

ehe bu resimler aklıma demolution man miydi stallone filmi vardı oradaki tuvalet muhabbetini getirdi aklıma, adam filmde tuvaleti kullanmayı çözememişti eheh.

ya tabii lavabo bunlar da, bunu yapan ilerde klozete de el atar diyorum ben.. :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...