Jinni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Hah iste el atmadığım bir bu iş kalmıştı ona da bulaştım nihayet... Evimize mutfak yaptırıcaz da, bakıyoruz işte nasıl birşey olsun diye... Sizce nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 gereksiz taramalardan kaçın :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Okadar çok çekmeyeceyi ne yapmayı düşünüyorsun :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ustteki raflar hem depremde tehlikeli, hem de ulasmak gerektignde kullanissiz olacak :) onun yerine bi buz dolabi boslugu ve surmeli dolap yap kas biraz hem her dolap seklinin bi orneginin acik oldugu degisik pozlar falan yarat goruntu kadar islev de onemli sigara cikti sertlik bozuldu[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya nereye baskam aynı mutfak tasarımını görüyorum hep düz çizgiler sade mad tonalrda mermerli ya bilmiyorum ben biraz yeniliçci olmak gerek artık mesela metal kullanılmalı ne bileyim paslanmiış demir falan[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ust raf verimsiz olur bide alltaki cekmecelerın yukseklıklerı az geldi bana onlarad ıse yaramıya bılır. bırazdaha buyut onları. Hatta bu ısın standart olculerını bul herhalgı bır dekorasyon tasarım sitesinden onları goz onunde bulundurarak tekrar ciz. Bu arada cok iyi bi laminat vurmazsanız ve sapları krom falan kalamazsanız bu kadar net ve parlak goruntu elde edemessınız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 aslında daha hayatımda ciddi hiç bir iç mekan tasarlaması yapmadım ama iç mekan göz önüne alınırken insanın değişkenliği hatırlanmalı sinirli oalrak o mutfaga greceksin mutlu olarakda yorgun oalra da vs vs öyle birşey yakalnmalı ki ya bunalrla uyumlu olmalı ya da tüm bunalrı ezecek yeni birşey taşımalı ha mutfak işte dedirtmemeli belki de keşfedilecek yanları olmalı ya da mühendis işi işlevsel olmalı o kadar rahat olmalı ki kızgınsız bile sinirlecek yeni şey bulamayacaksın mutluysan mutluluguna renk katacak felan filan gelecek cuma a sunumum var belli oluyor sanarsam : )[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 alltaki çekmeceler bi sırada 3 yerine 2 tane olsaymış daa iyi olurmuş..[signature][hline]life won't be both hell and bliss, or it can be nothing at all [Bu mesaj 555 tarafından 06 Kasım 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sevmedim çok köşeli olmuş birazdaha yuvarlak hatlar estetik... Bilmiyorum kendi düşüncem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 işimi çalmayınız lütfen herkes kendi işini yapsın kardeşim[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kesinlikle hak veriyorum :)[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 paslanmaz demirin kilosu 40 dolarmı neydi bi ara metre karesi 1 mmlik en incesi bayaa pahalı hemde kalkışmayın:P esası benim tasarımlarım iyidir malum saat 3 birazdan uçaa binicem[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ne uçağı ? bu arad ben bizim eve basbaya tahtadan yaptım kız gibid e oldu 70 milyona gelmiştir koskoca tezgah [signature][hline]keep walking [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 12 Kasım 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 al dizayn dediin budur şimdi uydurdum başka hiçbi yerde göremessin[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 nasıl üşenmedim anlamıyorum ama diye bi lavoba sistemi de var mesela[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 allahım nekadar tırt bi lavabodur öyle o taşan su batırıcak ortamı onda bulaşık nası yıkıcan derin diil ayrıca metal olmak zorunda mutfak lavaboların yoksa kaynar su falan dökünce çatlar hemen yada bulaşık yıkarken sıcaktan soğuğa getriice öçrökzksignature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... [Bu mesaj Chemical tarafından 12 Kasım 2004 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 o sıcak soğu düşünmüştürler de bunlar zaten "alternatif" çözümler hem şaşırtıcı bir güzellikleri var mühendis mnatığı yapma lütfen :P perde duvarcı seni gidi : P[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 baane lan benimki daha güzel:)[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 franke[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Golge-i_Khan, 06 Kasım 2004 17:51 tarihinde demiş ki: mesela metal kullanılmalı ne bileyim paslanmiış demir falan Islak bir hacimde metal kullanma fikrinle beni benden aldın efe (-: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Golge-i_Khan, 12 Kasım 2004 03:48 tarihinde demiş ki: nasıl üşenmedim anlamıyorum ama resim diye bi lavoba sistemi de var mesela o lavobolar berbat. suyu açtığın anda hertarafa sıçrıyo...[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Gimli, 12 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: said: Golge-i_Khan, 06 Kasım 2004 17:51 tarihinde demiş ki: mesela metal kullanılmalı ne bileyim paslanmiış demir falan Islak bir hacimde metal kullanma fikrinle beni benden aldın efe (-: ehe : ) öyle derler benim için de neden kullanılmasın ki hem örnekleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben metal olan yerde işimi görmem mesela, çok fetiş buluorum :P ehe bu resimler aklıma demolution man miydi stallone filmi vardı oradaki tuvalet muhabbetini getirdi aklıma, adam filmde tuvaleti kullanmayı çözememişti eheh. ya tabii lavabo bunlar da, bunu yapan ilerde klozete de el atar diyorum ben.. :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 :) gusel[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar